arkadaşlar konuyu buraya açtım ama doğru yere açmadıysam uyarın lütfen..
telefonumda bulunan micro sd kartımda dün itibariyle tüm verilerime ulaşamaz oldum,biçimlendirmem gerektiğini söylüyor,2 yaşındaki kızıma ait 700 e yakın resim ve video var,yedeklemedim malesef:( telefoncu,ve bilgisayarcılara götürdüm,pc de görünmediği için bir şey yapamacağını söylediler,başından bu gibi şeyler geçen veya yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim,şimdiden tşkler....
Yaklaşık 2yıl önce başıma geldi çareyi telefon açıkken sd kartı onlarca kez çıartıpb takmakta buldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
visual26V
kullanıcısına yanıt
tüm veriler geldimi peki öyle,hatıraları barındırmasa hiç umursamayacağım ama,çocuk olunca akan sular duruyor,dün fotoğrafcı bir arkadaşa gittim,bunun özel makinelerle yapılabileceğini ,bir nevi kriminal vakalarda yapılan cinsten,özel olarak kendin yaptırısan 1000 dolar gibi bir rakamlarla yapılıyormuş
devran007D
kullanıcısına yanıt
hiçbir veri kaybı olmamıştı. Telefonum o zaman galaxy gio idi.
devran007D
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
Disk yönetiminden baktığınızda hafıza kartının kapasitesini görebiliyor musunuz? Biçimlendir diye uyarı verdiğine göre PC'nin görmesi lazım.
Ama PC tarafından hiçbir şekilde algılanmıyorsa veya algılansa bile sektör erişimi yoksa donanımsal bir arıza olduğu anlamına gelir.
Donanımsal arızalı micro sd kartlardan veri kurtarmak bozuk bir hard diskten veri kurtarmaktan daha zordur ve trde yapabilecek kişi bulmanız da zor. Türkiye'deki firmalar bu tür işleri genelde yurtdışına gönderir. Fiyatlar da buna göre 1000 doların üzerinde olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd_doctor -- 6 Haziran 2016; 14:21:24 >
hd_doctor
kullanıcısına yanıt
Konuya duyarlılığınız için tşk.ederim,biçimlendir sadece telefona takıldığında uyarı veriyor,malesef pc de hiç bir şekilde görünmüyor..hiç takılmamış gibi ,sanırım donanımsal bir arıza..