Şimdi Ara

Micro SD kart için Bitlocker nasıl iptal edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iş yerinin verdiği notebooku kullanıyorum ve güvenlik olarak bitlocker programı kurulmuş durumda. Kameramdan çıkardığım microsd kartı notebooktaki usb slotuna taktığımda içindeki resim ve videoları sadece görüntüleyebiliyorum. Karttan bilgisayarıma kopyalayıp silmem için micro sd kartı bitlock ile şifrelemem gerekiyor. şifrelenmiş kartı kamerama taktıgımda bu seferde kameram bitlock ile şifrelendigi için kartı tanımıyor. Her defasında kartı bilgisayara takıp şifresini kaldırmam gerekiyor. Hem şifreleme hemde şifreyi kaldırma işlemi kartın büyüklüğüne göre dakikalarca sürebiliyor. Bu micro sd kartını cep telefonuna takıp telefonu usb kablosu ile bilgisayara bagladıgımda bitlocker devreye girmiyor ve micro sd kartına direkt yazabiliyorum. Her defasında içindeki resim ve videoları almak için kartımı cep telefona takıp çıkarmak istemiyorum. Neden bitlocker usb stick ve micro sd kartlarında otomatik devreye giriyorda, cep telefonuna şifrelemeye gerek duymuyor ve nasıl micro sd kartını bitlockerı devreye sokmadan cep telefonu gibi direkt veri yazabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beterman -- 2 Nisan 2019; 14:1:29 >

• Sistemi yöneten ekibe kullandığınız Micro SD Kart için bir exception tanımlaması yapıp yapamayacaklarını sormayı deneyebilirsiniz. Bitlocker'ı kurumsal kullanırken seri numarası sisteme tanıtılmış bazı medyaların şifrelenmeden kullanılması mümkün olabiliyor. Diğer bir alternatif kartın bir kısmını bilgisayarda kullanmak için şifreleyip kalanı açık bırakmak olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.