Bildirim
Micro SD Kart Önerisi ..??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
her teknoloji de olduğu gibi sd kart teknolojisinde sona gelinmiş 6 ay sonra sd kard diye bir teknoloji kalmıyacakmış ben heryerde fotoraf makinaları için olan sd kard arıyorum satan adam o teknoloji bitti dedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: evandevan
her teknoloji de olduğu gibi sd kart teknolojisinde sona gelinmiş 6 ay sonra sd kard diye bir teknoloji kalmıyacakmış ben heryerde fotoraf makinaları için olan sd kard arıyorum satan adam o teknoloji bitti dedi.
Sdcard yerine hangi teknolji gelmiş peki,onu da söyledi mi? -
1-2 aya görülecek miş -
urun.n11.comSamsung 32gb Evo Plus Micro Sd Hafıza Kartı C10 U1 95mb/s - n11.comhttp://urun.n11.com/hafiza-kartlari/samsung-32gb-evo-plus-micro-sd-class10-80mbsn-hafiza-karti-P82212818
Ben telefonum için bundan aldım ve gayet memnunum, tavsiye ediyorum. Satıcı güvenilir, kargoyu hızlıca yolladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
1-2 aya görülecek miş
İşkembeden atmış. -
quote:
1-2 aya görülecek miş
HEM KONUYU HORTLATIYOR HEMDE SAÇMALIYORSUN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 7 Eylül 2016; 15:00:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X