herkese merhabalar dun bır adet ıphone 4 geldı hedıye hemen actım ınternetten sım kartımı mıcro sım yapım dedım ama fazla kesıp bıcınce kart tan olduk ınternette sablon falan var dedıler aradım ama bulamadım cıktısını alıp bırebır ısaretleyp kesebılıyormussun ama ben bulamadım bıde forumdan ıstanbul da oturan arkadaslar varsa onlara sorayım kadıkoyde varmıdı bıldıklerı bı yer sım kartı makınaya takıp (delgec gıbı bısımıs) mıcro sım buyuklugunde kesıyormus bunu yapan bı yer varsa yazabılırlermı ????
sımdıden tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 3 Ağustos 2010; 19:21:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: unalbas
herkese merhabalar dun bır adet ıphone 4 geldı hedıye hemen actım ınternetten sım kartımı mıcro sım yapım dedım ama fazla kesıp bıcınce kart tan olduk ınternette sablon falan var dedıler aradım ama bulamadım cıktısını alıp bırebır ısaretleyp kesebılıyormussun ama ben bulamadım bıde forumdan ıstanbul da oturan arkadaslar varsa onlara sorayım kadıkoyde varmıdı bıldıklerı bı yer sım kartı makınaya takıp (delgec gıbı bısımıs) mıcro sım buyuklugunde kesıyormus bunu yapan bı yer varsa yazabılırlermı ????
onerılerınız ıcın tesekkur ederım ılandakını sıparıs etsem yurt dısı bıraz beklemem gerecek Turkıyedekı delgec cok pahalı ben en ıyısı yrn kadıkoyu altını ustune getırım de kesın telefonculardan bırınde o delgec vardır 5-10 yaptırırız kartı bı kart daha harcamayı goze alamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme