Şimdi Ara

Micro USB Kablo (Yüksek hızda şarj edebilmek için) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
48
Favori
56.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazan birşey yok öylesine dedim :D

aynı tarhide aldığım banggood power banklar elime ulaştı

normalde 25 günde geliyodu 30 gün oldu büyük ihtimal chrismas muhabbetinden gecikiyo
  • bf B kullanıcısına yanıt
    hocam benim kablolar elime ulaştı

bilgilendirme amaçlı:

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-USB-2-0-Male-to-Micro-USB-Cable-6-Pack-0-3-1-1-8M-346625.html
    bu kablo 7 dolara

sipariş tarihi: 29.11.15
    nakliye tarihi: 01.12.15
    ulaşım tarihi: 06.01.16

İl: Ankara
  • bana daha gelen giden yok bu haftada gelmezse kesicem biletlerini :)
  • Beyler benim kablolar geldi. 1 günde şarj ettiğim tablet 2 3 saate full sarj oldu. Eyvallah efsane çıktı kablolar

Micro USB Kablo (Yüksek hızda şarj edebilmek için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 27 Ocak 2016; 14:44:22 >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Resim görünmüyor. Fotoğrafla birlikte ürün linkini tekrar gönderebilirseniz biz de faydalanabiliriz.
  • sku kullanıcısına yanıt
    Resmi yeniledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Resmi yeniledim.

Teşekkürler. Ampere uygulaması ile kablonun taşıyabildiği maksimum akım değerini paylaşabilir misiniz peki?
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    bu kısa kabloları adaptörle nasıl kullanıyorsunuz? bunlar powerbank için üretilen kablolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

bu kısa kabloları adaptörle nasıl kullanıyorsunuz? bunlar powerbank için üretilen kablolar

usb hublar üzerinden şarj ediyorum. Önce telefonun yanında verilen kabloyla sarj edip ss alicam , daha sonra bu kısa kabloyla. aradaki farkı görürsünüz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

usb hublar üzerinden şarj ediyorum. Önce telefonun yanında verilen kabloyla sarj edip ss alicam , daha sonra bu kısa kabloyla. aradaki farkı görürsünüz

Şarjın verimli hızlı olması kısalıkla uzunlukla alakalı değil 1.8 metre boyundaki kabloları bile hızlı şarj yapabilirsiniz zaten
    http://tr.aliexpress.com/item/Tronsmart-TS-MUP4-Micro-USB-Cable-2pcs-1ft-0-3M-2pcs-3-3ft-1M-2pcs-6ft/32370235919.html

İmzamdan detaylı anlatıma ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler benim kablolar geldi. 1 günde şarj ettiğim tablet 2 3 saate full sarj oldu. Eyvallah efsane çıktı kablolar

Micro USB Kablo (Yüksek hızda şarj edebilmek için)

hocam hangi linktekini aldınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    GEEKBUY sadece paypal ödemeye izin vermesi ve kargo süresinin göreceli olarak uzun olması sebebi ile EBAY'dan sipariş verdim.
    http://www.ebay.com/itm/181849355463
    ve bunu
    http://www.ebay.com/itm/351555217578

Şimdi performans kaybı olmayan USB çoklayıcı (SAMSUNG tablet, LG G3, IPHONE 6 ve Xaomi 10000) lazım.
    Gerçi Xaomi alternatifi bir şey önerirseniz de çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Arkadaşlar tronsmart 6'lı micro usb set bugün elime ulaştı . Hemen testler yaptım ve ilk defa xiaomi kablosu hızında şarj edebilen bir kablo görmüş oldum. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim .ben bir set daha almayı düşünüyorum. Tabi bir ay sonra performans ne olur bilemem.ama ilk kullanım istedigim gibi.kabloyu elinize alınca bile farkediyorsunuz kalınlığı .

hocam tronsmart kablolar da performans kaybı yaşadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Arkadaşlar tronsmart 6'lı micro usb set bugün elime ulaştı . Hemen testler yaptım ve ilk defa xiaomi kablosu hızında şarj edebilen bir kablo görmüş oldum. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim .ben bir set daha almayı düşünüyorum. Tabi bir ay sonra performans ne olur bilemem.ama ilk kullanım istedigim gibi.kabloyu elinize alınca bile farkediyorsunuz kalınlığı .

hocam tronsmart kablolar da performans kaybı yaşadınız mı?

Hiç yaşamadım, bir paket daha aldım hatta bunun üzerine.

• Beyler 3 saattir kaliteli bi data ve sarj kablosu varmidir diye arastiriyorum bi tanesi de dememiski su marka data kablosu orjinalden farksiz.. 1 aylik telefonumun sarjini haysiyetsiz bi astsubay caldi gidip samsung travel aldim.. simdi buda cortlarsa bi daha 60 tl vermek istemiyorum ozellikle halat kablo olanlar cok pratik duruyo istedigin gibi kivir... ama anladigim kadariyla yine orjinalden sasamicaz

• General mobile discovery için şu kablodan alayım diyorum acaba uymama gibi bir ihtimali var mı? Aşırı iyi olmasına gerek yok iş görsün yeter.
    http://m.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html

• Arkadaşlar bir sürü link var. Android hızlı şarj ozellikli kablo arıyorum en az 1.5m olan. Tavsiye verir misiniz. Turkiyeden olsa daha iyi olur. 1 ay bekleyemeyecegim ne yazık ki

• dölavua D kullanıcısına yanıt
    Siz bence okumamışsiniz konuyu. Daha bir mesaj üstte orjinal kablodan daha iyi bir kablo markası ile beraber yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.