Arkadaslar realtek marka ses karti kullaniyorum. Butun ayarlarim tamam tek tek baktim ve microfondan gelen ses kulakliktan çikiyor fakat bilgisayar bu sesi algilamiyor yani kayit yapmiyor hiç bir ses almiyor ama ben duyabiliyorum bu sorunu nasil çözebilir yardim ederseniz sevinirim.
KuLakLık ve microfon girişLerini doğru yere taktığından emin oL. Ses ayarLarından da microfonun açık oLduğunu kontroL et. Ses ayarı -> SoL üst de seçenekLer var oradan microfonu seç. Sessiz sekmesini kaldır. Aklımada başka birşey geLmiyor.
saol arkadasim ama onlarin hepsini denedim sorunu bi turlu bulamadim yinede saol
bu sorunu şöyle giderebilirsin : denetim masasındaki ses kartı ayarlarında microfon bölümünde kullandıgın microfon seçili olmalı ve ses kaydı yaptıgın programdada microfonun adı secili olmalı bu sorunu giderir diye düşünüyorum ya da en azından msn i ac orda webcam ayarlarına gir sonra orda senden microfon ayarınıda yapmanı isticek ordaki yere microfonunu tanıtırsan sistem de microfonu kullanmaya başlar
kayıt programı olarak goldwave kullanabilirsin.. ses kartına göre mic, stereo mix seçimi yapabilir kaydı ona göre yapabilirsin veya yapabileceğin herhangi bir iş için etkinleştirebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme