Şimdi Ara

Microlab

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha once Microlab A-6664 kullanan oldumu , kullananlar varsa acaba yorum yapabilirlermi. Aletin anfisi subwooferda değil harici sesini dinledim ama baslar biras zayıf geldi sanki bana gerçi bass sesler uzaktan kumandasından ayarlanabilio ve kumandası ortada yoktu sanırım basslar sıfıra yakındı ama uyduların kalitesi fena değildi. Ne dersiniz bunumu alayım yoksa Creative T7900 mü . creative 90 ytl daha pahalı. Sizin yardımınızla pazartesi alacağım ve yorumlarımı burada yazacağım. Ama lütfen yorum yapanlar Creative tabiki daha iyidir onu al diye yorum yapmasınlar sadece kullananlar yada duyanlar varsa onların yorumlarını bekliyorum . Herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden.

http://www.microlab.com.cn/en/product/speakers/home%20system/A6664.htm

• Dostum selam,yaww biraz daha sabret belki buluruz sana Z-5300,istiyordun çok çünkü,ayrıca ben Microlab MC-X4D kullandım,tek kelimeyle harika bir üründü,ama bahsi geçen ürünlerde T-7900 çok çok daha iyi bir seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 24 Aralık 2005 0:37:02 >
  • Z5300 istediğimi hatırladığın için çok sevindim ama bulamıyorum Z5300. Sıfır istiyorum bu arada. Ama gelmiyor maalesef stoklara bi türlü. Z2300 de düşünmüyor değilim ama işte o 2+1 o yüzden kararsızım. İlgilendiğin için tekrar sağol.
  • @keep arkadaşım,yaww azcık daha sabret bence,yılbaşından sonra yeni ürünler gelir muhtemelen ve sana bahsettiğim yer burda Alsancak'ta,yılbaşından sonra eline yine Z-5300 geleceğini söyledi,onun yalancısıyım,ama gelir diyorsa gelir herhalde,çünkü çok talep varmış,ayrıca KillForYou! kardeşim de Eskişehir'de olduğundan bahsetmiş,bir araştır istersen Hoşçakal...
  • @keep arkadaşım,yaww azcık daha sabret bence,yılbaşından sonra yeni ürünler gelir muhtemelen ve sana bahsettiğim yer burda Alsancak'ta,yılbaşından sonra eline yine Z-5300 geleceğini söyledi,onun yalancısıyım,ama gelir diyorsa gelir herhalde,çünkü çok talep varmış,ayrıca KillForYou! kardeşim de Eskişehir'de olduğundan bahsetmiş,bir araştır istersen Hoşçakal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Creative t3130
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.