Şimdi Ara

Microlab FC730 5+1 << >> CREATIVE INSPIRE T6200 5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5.1+1 sistem: AC-3 veya DTS Şifre çözücülü ses kaynaklarına bağlıyken bir mükemmel akustik efekte ulaşılır.
    6,5” subwoofer: 6,5” subwoofer ünitesi ikili SrMagnet sisteminden oluşur
    X-bass: microlab’ın geliştirdiği sağlam bas teknolojisi,
    Amplifikatör spesifikasyonu
    Güç çıkışı 24W+12W+12Wx4 RMS
    Frekans yanıtı (Woofer) 30Hz-140Hz
    (Orta) 140Hz-20kHz
    (Uydu) 140Hz-20kHz
    Sürücü birimi (Woofer) 6.5”
    (Orta) 2.5”
    (Uydu) 2.5”x4
    Ürün boyutu (DxGxY): (Amplifikatör) 305x89x250mm
    (Woofer) 259x241x280 mm
    (Orta) 135x265x112 mm
    (Uydu) 135x112x195 mm
    Uzaktan kumanda var .

CREATIVE INSPIRE T6200 70W RMS 5+1

Renk: Siyah
    Bağlantı: Kablolu (3.5mm Stereo)
    Hoparlör Sayısı: 5+1
    Çıkış Gücü (RMS): * Ön/arka uydular 4x 7.5 Watt * Merkez uydu hoparlör : 18 Watt * Subwoofer: 22 Watt
    Frekans Aralığı: 35Hz ~ 20kHz
    Sinyal Gürültü Oranı: 80dB
    Ses Kontrol: Var
    Güç Düğmesi: Var
    Boyut: * Ön/Arka Uydu Hoparlörler : 105mm x 83mm x 83mm * Merkez Uydu Hoparlör: 74mm x 145mm x 93mm * Subwoofer: 300mm x 200mm x 250mm

PC için alacağım.Film ve müzik ağırlıklı kullanacağım.İkisinin fiyatı aynı seviyelerde.Microlab özellik ve ses gücü olarak daha üstün. Kullananlar ve bilgi sahibi kişilerden yorum bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus23 -- 22 Mart 2010; 13:21:44 >

• Hiç düşünmeden Microlab alınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fresten

Hiç düşünmeden Microlab alınız

kullandın mı hocam? biraz daha açar mısın?
  • creative baslarda hep tırt kardes %70 gecince bazı modellerde %50 yi gecince microlabın bu urununu alanlar ise inanlımaz derecede memnunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 22 Mart 2010; 14:40:01 >
  • sağolun arkadaşlar.birkaç yorum daha paylaşan olursa sanırım microlab alacağım.
  • Ben de oyumu Microlab'den yana kullanıyorum.

Dinlediğimde gayet temiz bir sesi vardı. Bass performansının da çok kötü olmayacağını düşünüyorum. Açıkçası daha ziyade uydulardan çıkan sese kulak kesildiğim için basslara pek dikkat etmemiştim o sıralar; o yüzden pek emin konuşamıyorum.
  • Benimde oyum Microlab. 2+1i vardı bende gayet güzel ses çıkışı vardı.Creative sesi yükselttiğinde bozuyor bass tiz karışıyor güzel bi ses alamıyorsun.Markaya güvenip alıyorsun ama hüsrana uğratıyor.Arkadaşımda vardı inspre modeli memnun kalmadı benim microlab ondan daha iyiydi.Bence microlabı al kardeş deneme imkanın varsa bak gör öyle al :)
  • yorumlar için sağolun.
    emirhaneroksuz ilk mesajını bana yazmışsın,eyv
  • Microlab alın creaitiveden daha fazla memnun edecektir sizi creativenin üst seviye sstemleri haricindeki sistemler yüksek seslerde bozulmaya yani distorsiyona uğruyor ben 3 tane creative kullandım en son megaworks aldım birtek megada bozulmuyor ses ve bildiğim kadarıyla s750 ve g500de böyle tabi ses yüksekliği herşey değildir fakat gösterdiğiniz iki sistem arasında microlab daha önde uydu kaliteleri aynıs ayılır sub. daha iyi micolab'da ses yüksekliğide fazla iyisi varken kötüyü almaya ne gerek var
  • yorum için sağol.
  • creative ses sistemi daha iyidir son seste bozacanı sanmıyorum ki son sese açıp dinleyemezsin bazıları son seste bozuyor diyor ekolayzırdan tiz i acarsan bozar bası son ses yaparsan bozar sesın bozulması için çok neden var güzel bi ayar yaparsan çok güzel ses alırsın profosyonel ses sistemlerindede böyledir.5 mılyarlık tesısat diz anfıden ayarını yapamazsan teyipten ayarını tutturamazsan ses alamazsın benım oyum creative.... microlab in kötü oldunu söylemiyorum sadece önerim.
  • kalipso55 arkadaşım acaba siz creatve inspire serisi sistem kullandınız mı ben t7900+audıgy value ile 3 yıl kullandım ses %70 ten sonra bozuluyor Bir tek dvd de bozmayabilir o da dvd izlerken ses seviyesi düştüğü için son ses açıp dinleyemezsiniz diyorsunuz ama son seste açılıyor dinleniyor ama cızırtılı bir ses çıkıyor sistemden ayrıca merkez uydu asla 18watt olamaz sadece dvd izlerken merkez uydudan konuşma sesleri daha fazla geliyor diğer uyduları ses seviyesi azalıyor ve sanki merkez 18watt izlenimi yaratılıyor baslardan hele hiç söz etmeyelim baslar sert olduğu için hemen bozuluyor ben bası 1/4 ayarda kullanıyordum bozmaması için tabi müzikten müziğe film den film e kalite den kalite ye fark var baslar son seste açılabilir bazı müziklerde. microlab 5.1 ini hiç dinlemedim sadece önceden 2.1 ini dinlemiştim ama oyum creatıve den yana değil bilmenizi isterim tavsiyem mümkünse almadan önce değişik mağzalarda dinlemeniz ve sonra karar vermenizdir en azından kafanızda bir fikir oluşur

• microlab x23 kullanıcısı olarak size microlab almanızı öneririm. Bilgisarda performansı daha etkileyici. Ben onboart ses kartı kullanmama rağmen çok temiz sesler alıyorum. Fiyat-Performans ta üstüne ürün yok emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.