Şimdi Ara

MICROLAB FC861 5+1 mi YOKSA Logitech X540 5+1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amfi göstergesi sadece ses modunu (2.1 5.1) ve ses seviyesinin kaçta oldugunu görüntülüyor
  • Bir X540 Kullanıcısı olarak tavsiyemdir.[Aslında diğerlerine göre ucuz diye almıştım ama gerçekten kaliteli]
  • ya akşam akşam amma kafa bozuyonuz :D microlaba kötü diyenin ya aklı yok ya parası çok ( çok ) :D soruyorum microlab şudur budur berbattır diyenlere hayatlarında microlab dinlemişlermi ( en kötü sistemi dahil ) bakalım o taptığınız creativelerden logitechlerden altta kalır yanı var mı ,,, özürdilerim ya çok sert çıkıştım kusura bakmayın sadece dünyaca ünlü türkiyede tanınmamış bi markanın bu kadar eleştiri almasını kınıyorum...

Görürüm sizi 3 sene sonra :D
  • Arkadaşlar Microlab FC861 modelini dün aldım. Sistemi kurdum, ama bass sesi pek hoşuma gitmedi. :S
    Bu forumda bassların çok kaliteli ve yumuşak olduğu söylenmişti. Logitech X540 alacakken, bu forumdaki düşünceler beni Microlab FC861'e yöneltti. Bu arada harici bir ses kartım yok; ses kartı onboard (VIA High Definition Audio). Ses kartımın en güncel yazılımını internetten indirdim ve kurdum. Normalde 5.1 desteği yoktu, ama yazılımı yükledikten sonra 5.1 desteği aktif oldu. Arkada pembe, açık mavi ve yeşil jaklar var, toplam 3 tane. Line out'u yeşil jaka, merkez ile woofer kırmızı jaka, back surround ise açık mavi jaka takıldı. Yani program aracılığıyla mikrofon girişi (pembe jak) vs., 5.1 için çıkış yerini tuttu. Bu şekilde bağlantıyı yaptım ve tüm hoparlörler çalışıyor. Bir arkadaş sesi 60'a getirdiğinde oturduğu yerin bariz bir şekilde titrediğini söyledi, ama bende öyle bir durum olmadı. Acaba harici bir ses kartımın olmayışından mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 16 Ağustos 2008; 18:03:10 >

• Aynı yorumu farklı platformlara taşımanın anlamı nedir.Öncelikle kullanım klavuzunu ve sistem hakkında gerekli bilgileri kitapçığından edinin direk soru sormak ve hatta iki kere sormak yerine araştırınız.Abartılı bir performans beklemeyin 5.25 inç woofer sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

Aynı yorumu farklı platformlara taşımanın anlamı nedir.Öncelikle kullanım klavuzunu ve sistem hakkında gerekli bilgileri kitapçığından edinin direk soru sormak ve hatta iki kere sormak yerine araştırınız.Abartılı bir performans beklemeyin 5.25 inç woofer sonuçta.

Microlab konulu bölümlere yazdım sadece. Konu hakkında bilgili kişilerin en kısa zamanda yardım edebilmeleri için farklı yerlerde aynı şeyler bulunuyor. Yani yazdığım yeri incelemeyen biri, aynı anda diğer Microlab konulu platformda bulunuyor olabilir. Ziyan olduğunu sanmıyorum. (İnanın çok araştırdım. Seti araştırdıktan sonra almaya karar verdim ve araştırma bir ay kadar sürdü. Hep bu seti övüyorlardı. Başlarda Logitech X540 almak istiyordum, sonradan vazgeçtim.)

Bas, tiz vs. gibilerini kağıt üzerindeki sayılarla ölçecek kadar ses sistemleri hakkında bilgim yok. O yüzden de bilenlere soruyorum, öğrenmeye çalışıyorum. FC861'i almadan önce de bu forumu incelemiştim. Basının yumuşak ve kaliteli olduğunu söylemişlerdi. Yumuşak olduğu doğru. Fakat kuvvetli bas duyamıyorum. Hatta bu forumdan biri sesi 60'a getirdiğinde etrafı titrettiğini söylüyordu, ayrıca da onboard bir ses kartı varmış. Bu arada bir sorunum var: Onboard kart üzerinde 3 jak var. 5.1'i bunlara bağladım. Tabiî mikrofon jakı vs.leri çıkış olarak gösterdim ses kartının programı aracılığıyla. En güncel yazılımını kurunca 5.1 desteği oldu. Sına yaptığımda tüm kanallardan ses geliyor. Fakat sına dışındaki tüm medyalarda (windows uyarıları dahil) sadece 2 kanaldan ses alıyorum. Tüm kanallardan ses almak için ses kartımın yazılımından ''Speaker Fill'' diye bir seçeneği seçmem gerekiyor. Fill doldurmak demek, bu sahte bir dağılım yapmıyor mu acaba? Bu işareti kaldırdığımda sadece sına bölümünde tüm kanallardan ses alabiliyorum, diğerleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 16 Ağustos 2008; 21:49:14 >

• onboardlar da farklı benim eski bilgisayarımda ac realtec vardı basslar fazlaydı ama şimdiki kart hd basslar az gibi ama aslında olması gereken dengeli daha makul.Bass konusunda bu kadar kötü bir set değil birçok playera bağlayarak dinledim o boyutta bir woofer daha iyi bass veremez verse de basslar bozulur uzun atımlı wooferı olsa da bu seferde uğuldamalar başlar sonuçta o boyutta bir woofer için oldukça iyi bass performansına sahip.Müziği basstan ibaret saymayınız önemli olan yeterli ve kaliteli bass.x540 dinlemeni tavsiye ederim imkanın olsa da iki seti de 4 5 ay kullansan ne demek istediğimi anlarsın.
  • Arkadaşlar o zaman bass konusu ile ilgili ben şöyle bir soruyu cevaplanız ricasında bulunayım..

Kaliteli müzik için yeterli oranda bass var deniyor. Bu cümle benim microlab almam için yeterli. Fakat bass olayını yetersiz bulanlar da var. Benim bu 2 ürünü dinleme gibi bir durumum mümkün değil. Rock müzik dinlemeyi seven birisi olarak, bass olayında mikrolab da aradığımı bulabilirmiyim??
  • Afantisca arkadaşım sorununu çözüm Senin kullandığın o/b ses kartı gerçek 5.1 değilmiş 6 giriş yerine 3 lü kullanıyon ve bunları programlarla çıkış oalrak gösteriyon diğerini ses dağıtımı yapıyosun be şekilde ses duyduğuna şükretmelisin ama beni forumda yalancı olarak gösterdiğine üzüldüm ben tarafsız sadece kaliteli sese önem veren biriyim sen normal bir ses kartı al sonra beni küçük gör...Diğer konuda bass sesinin yumuşak ve kaliteli oldunu söylediler demişsin, fakat sonradan ben bassı hiç te kuvvetli bulammışım demişin zaten kendin diyosun bassın kuvetli olduğu yazmamış ki ve bu arada için rahatlayacaksa gerçekten sesi 60 ve üzerine 60-80 e getirdiğinde bariz anlamdan sallıyor ama bundanda kesin bir şey çıkarcan o yüzden açıklama yapayım ( z5500 le karşılaştırmıyorum basslarını ) ama birini foruma yanlış tanıtmadan önce sorunun ne olduğunu ve sana ne dendiğini açıklarsan sevinirim...

• Microlab x23 kullanan birisi olarak yorumlarım:

1- Mükemmel diyebileceğim kadar temiz ve güçlü ses veren uydular.
    2- Uyduların bass performansı çok iyi. Yani sw kapalıyken bile çok güzel bası var sistemin.
    3- Sw çok kötü. Yani o kadar kötü ki sistemi 5.1 kanal değil de, Sw siz olarak 5 kanal olarak satsalarmış da olurdu dedirtecek kadar. Boğuk, cılız bir bas veriyor, tabi buna ne kadar bas denebilirse. Eski philips 2+1 dandik sistemimin bile sw si bundan güçlüydü diyebilirim.

Sonuç: Sistem bir bütün olarak değerlendirildiğinde gayet yeterli. Sistemin bas sorunu değil, subwoofer sorunu var. Stereo 2 kanal olarak her türlü mp3 ü çok kaliteli bir sesle dinlersiniz(Bas yoğun rapler de dahil) 5.1 ses olarak filmlerde idare eder. Ama bol efektli sahnelerde Sw nin zayıflığını bariz olarak hissediyorsunuz.

Yani swnin vereceği ekstra basa ihtiyaç duymayanlara bu seti tavsiye ederim. Ama bas hastasıysanız, bol efektli aksiyon filmleri izliyorsanız bence uzak durulması gereken bir set.

X23 hakkındaki bu yorumlarım benzer özelliklerde bir set olan FC861 için de hemen hemen geçerlidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: YusufAkce

Afantisca arkadaşım sorununu çözüm Senin kullandığın o/b ses kartı gerçek 5.1 değilmiş 6 giriş yerine 3 lü kullanıyon ve bunları programlarla çıkış oalrak gösteriyon diğerini ses dağıtımı yapıyosun be şekilde ses duyduğuna şükretmelisin ama beni forumda yalancı olarak gösterdiğine üzüldüm ben tarafsız sadece kaliteli sese önem veren biriyim sen normal bir ses kartı al sonra beni küçük gör...Diğer konuda bass sesinin yumuşak ve kaliteli oldunu söylediler demişsin, fakat sonradan ben bassı hiç te kuvvetli bulammışım demişin zaten kendin diyosun bassın kuvetli olduğu yazmamış ki ve bu arada için rahatlayacaksa gerçekten sesi 60 ve üzerine 60-80 e getirdiğinde bariz anlamdan sallıyor ama bundanda kesin bir şey çıkarcan o yüzden açıklama yapayım ( z5500 le karşılaştırmıyorum basslarını ) ama birini foruma yanlış tanıtmadan önce sorunun ne olduğunu ve sana ne dendiğini açıklarsan sevinirim...

Ya arkadaşım ben kimseyi yalancı göstermeye çalışmıyorum. Senin ses kartın onboardmış, benimki de öyle. Aynı seti 2'miz de aldık ve senin söylediklerini görmeyince burada belirtmek istedim. Sizlerden yardım istedim, yalancı çıkarmak istemedim. Bir sorun olduğunu biliyorum zaten, bu yüzden bu forumda sizlere yazıyorum. Onboard ses aygıtımda 3 jak var (Pembe, Yeşil, Açık Mavi). Ses yazılımının en güncel sürümü ile bunları çıkış olarak gösteriyorum. Ancak bu şekilde 5.1 ile seti kullanabiliyorum. Kusursuz olması için ne yapmam gerekiyor? Eğer bilgilendirirsen sevinirim. Senin onboard ses aygıtın ile benimki arasındaki farklar neler?
    Bu arada uzun kolonların içinde 2 hoparlör var diye gözüküyor, ama sanki sadece üsttekinden ses geliyor; alttaki hoparlöre kulağımı dayadığımda ses alamıyorum. Sadece üstten ses geliyor. Acaba yine ses aygıtımdan mı kaynaklanıyor bu sorun? Kullanan arkadaşlar kontrol etsinler lütfen.

(Microlab FC861 almak isteyenler ''http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.057.1465.0031 ''den alabilirler. Ben burdan aldım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Gayet de memnunum, fiyatlar çok uygun diğerlerine göre. Pazartesi günü, saat 19:16'da ürünü kredi kartıyla sipariş ettim. Çarşamba günü, saat 22:16'da kargoya teslim ettiler ve Cuma günü, saat 12:10'da ürün elime geçti. Üstelik 50 YTL üstü alışverişlerde kargo ücretsiz. Ups Kargo ile gönderdiler. Ürünü kargoya geç verdiler, çünkü söylediklerine göre saat 19:00'da mesai saatleri bitiyormuş. 19:16'da verdiğim sipariş Salı günü için geçerli sayılmış ve Çarşamba gecesi kargoya vermişler. Almak isteyenlere bu sitede en ucuz olduğu için, buradan almalarını öneririm. ''http://urun.gittigidiyor.com/Microlab-5-1-FC861-AC-3-veya-DTS-EN-UYGUN-FIYAT_W0QQidZZ11452733 '' vs. sitelere bakın ve fiyat farkını görün.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 20 Ağustos 2008; 0:07:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darksideofexistence

Arkadaşlar o zaman bass konusu ile ilgili ben şöyle bir soruyu cevaplanız ricasında bulunayım..

Kaliteli müzik için yeterli oranda bass var deniyor. Bu cümle benim microlab almam için yeterli. Fakat bass olayını yetersiz bulanlar da var. Benim bu 2 ürünü dinleme gibi bir durumum mümkün değil. Rock müzik dinlemeyi seven birisi olarak, bass olayında mikrolab da aradığımı bulabilirmiyim??

Ben de sırf müzik için aldım, hatta daha sınırlarsak rock ve pop müziği dinlemek için aldım. Diğer şeyler 2. planda kalıyor. Ses olabildiğince net, temiz, canlı. Onboard ses aygıtım var ve gerçek 5.1 desteği olmadığı için cihazın tam performansını hissedemedim henüz. Baslar bu halde yine de iyi, ama bu durumda sesi 80'e de getirsem koltuğumu titretemiyorum:D. Belki de iyi bir ses kartı alırsan, arkadaşların dediği gibi olur. Son ses (80) versen de seste hiçbir bozulma olmuyor, ama ekolayzer ayarlarını iyi ayarlaman gerek. Aksi halde seste bozulmalar olabilir. Volume 80'e kadar. Uzun kolonların içinde 1 hoparlör var. Woofer hariç, hoparlör sayısı toplam: 5. 1 merkez, 2 back surround, 1 woofer (bas), 2 normal line hoparlör (uzun kolonlar) var. Dediğim gibi uzun kolonların her birinin içinde 1 hoparlör var. Uzun kolonların içinde 2 hoparlör varmış gibi gözüküyor, ama meğer ki alt taraf boşmuş. X540'la kıyaslarsak, X540 woofer hariç, kolonların içindeki hoparlör sayısının toplamı: 10. Tabiî bu daha iyi olduğunu göstermiyor. X540'ı dinlemedim, bu yüzden de yorum yapmayacağım.
    (Bası vs. kumanda üzerinden arttırabilirsin ve aynı zamanda da azaltabilirsin. -5'ten +5'e kadar; hem bası, hem merkez hoparlörü, hem de back surround hoparlörleri (arkada kalan 2 hoparlör) ayarlayabilirsin. Cihazı ilk çalıştırdığında bu üçünün ayarı 0 olarak açılıyor. Cihazı her kapattığında bu ayarı baştan yapman gerekecek, ama hiç zahmetli değil. Kumanda üzerinden 5 sn. içinde üçünü de ayarlayabilirsin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 20 Ağustos 2008; 0:12:04 >

• afantisca sanırım seni yanlış anlamışım özür dilerim...

öncelikle sana 2 iyi 1 kötü haberi var önce kötü :

ayaklı hoparlörler arka değil ön,, ( benimde çok garibime gitti ) :D o hoparlörlerde bi üste bi alta kulağını dayamana gerek yok sanıldığı aksine 2 deil tek hoparlör var oda üstteki yani alttan ses duymaman normal çünkü ora boş ( boş dediğim hoparlör yok akustiği bozmamak için plastik devam ediyo) Bende dayanamayıp el feneriyle baktım...Bu kötü haberdi iyi haberlerden biri ise bizim alırken sandığımız gibi olsaydı yani çift sürücü arka hoparlörler aşırı derecede ezilirdi hele uzaktaysa duyulmazdı böylesi daha iyi :)

ha bi de ses kartlarımız arasındaki farları sormuşun benimkide o/b ama gerçek 7.1 e kadar destek verio top 6 çıkış 3.5mm mevcut.Ses kartı alınca gerçekten benim dediğim gibi olacak sakın canını sıkma hatta dahada iyisi olacak çünkü harici ses kartı alıon bende 2 güne alcam ben x fi extreme düşünüyorum sen ?

bide 80 de daha koltuğumu titretemedin işte bu tamamen onboard stero çıkışın dan kaynaklanıyo ben sana benim o/b kartla ses seviyesi ve titreyen yerleri söyleyeyim ama aşırı zangır zangır deprem oluyo gibi sanma baya bariz şekilde vücudunun her yeri hissediyo hatta 80 de sw nin önüne geçersen z5500 deki gibi bass ı vücudunun içinde hissedebilirsin

ses seviyesi 40 => zaten buraya kadar aşşa yukaru değişen bişi olmuyo
    ses seviyesi 50 => hımmmm.müzik kulağa hoş gelmeye başladı
    ses seviyesi 60 => oturduğun yer titriyo , hayat bu
    ses seviyesi 70 => dvarlardaki ve ayaklarının bariz hissettiği yerdeki titreşimi duyma varki gldi
    ses seviyesi 75 => yan odadaki kardeşinin ince eşyalardaki titreşim oranı arttı
    ses seviyesi 80 => çoşma vaktiiiiiiiiiiiiiiii.her yer titriyor............. ama bu ses te kesinlikle çoşulmuyo daha çok ulan son ses ses sistemine bi zararı olurmu endişen bütün çoşkunu alıyo ve seti kısıyosun :D

ve kıstığın anda üst kattaki komşu senin sesi duydu oda gaza geldi ve it dalaşı yapmak istiyo bass test şarkısı açmış tmm o zaman kim daha güçlü görelim hemen sende subwoofer test vol 1 şarkısını açıyosun son ses işte burda endişen olmuyo üs kattakini sesinle ezmen gerekiyo tm kimin kazndınığını anllıyacağın balkona çıktığın anda kapı çalıyo polis sesi kıs şikayet var diyo...( benim başıma geldi )

• quote:

Orjinalden alıntı: YusufAkce

afantisca sanırım seni yanlış anlamışım özür dilerim...

öncelikle sana 2 iyi 1 kötü haberi var önce kötü :

ayaklı hoparlörler arka değil ön,, ( benimde çok garibime gitti ) :D o hoparlörlerde bi üste bi alta kulağını dayamana gerek yok sanıldığı aksine 2 deil tek hoparlör var oda üstteki yani alttan ses duymaman normal çünkü ora boş ( boş dediğim hoparlör yok akustiği bozmamak için plastik devam ediyo) Bende dayanamayıp el feneriyle baktım...Bu kötü haberdi iyi haberlerden biri ise bizim alırken sandığımız gibi olsaydı yani çift sürücü arka hoparlörler aşırı derecede ezilirdi hele uzaktaysa duyulmazdı böylesi daha iyi :)

ha bi de ses kartlarımız arasındaki farları sormuşun benimkide o/b ama gerçek 7.1 e kadar destek verio top 6 çıkış 3.5mm mevcut.Ses kartı alınca gerçekten benim dediğim gibi olacak sakın canını sıkma hatta dahada iyisi olacak çünkü harici ses kartı alıon bende 2 güne alcam ben x fi extreme düşünüyorum sen ?

bide 80 de daha koltuğumu titretemedin işte bu tamamen onboard stero çıkışın dan kaynaklanıyo ben sana benim o/b kartla ses seviyesi ve titreyen yerleri söyleyeyim ama aşırı zangır zangır deprem oluyo gibi sanma baya bariz şekilde vücudunun her yeri hissediyo hatta 80 de sw nin önüne geçersen z5500 deki gibi bass ı vücudunun içinde hissedebilirsin

ses seviyesi 40 => zaten buraya kadar aşşa yukaru değişen bişi olmuyo
    ses seviyesi 50 => hımmmm.müzik kulağa hoş gelmeye başladı
    ses seviyesi 60 => oturduğun yer titriyo , hayat bu
    ses seviyesi 70 => dvarlardaki ve ayaklarının bariz hissettiği yerdeki titreşimi duyma varki gldi
    ses seviyesi 75 => yan odadaki kardeşinin ince eşyalardaki titreşim oranı arttı
    ses seviyesi 80 => çoşma vaktiiiiiiiiiiiiiiii.her yer titriyor............. ama bu ses te kesinlikle çoşulmuyo daha çok ulan son ses ses sistemine bi zararı olurmu endişen bütün çoşkunu alıyo ve seti kısıyosun :D

ve kıstığın anda üst kattaki komşu senin sesi duydu oda gaza geldi ve it dalaşı yapmak istiyo bass test şarkısı açmış tmm o zaman kim daha güçlü görelim hemen sende subwoofer test vol 1 şarkısını açıyosun son ses işte burda endişen olmuyo üs kattakini sesinle ezmen gerekiyo tm kimin kazndınığını anllıyacağın balkona çıktığın anda kapı çalıyo polis sesi kıs şikayet var diyo...( benim başıma geldi )

Ben henüz hangi ses kartını alacağıma karar vermedim. Araştırıyorum daha. Söylediklerin iyi geldi bana, teşekkürler.

(Şu uzun kolonların içinde 1 hoparlör varsa, o halde tüm hoparlörlerin (subwoofer hariç) toplamı 5 oluyor. Bu durumda X540'ta 10 hoparlör olduğuna göre daha fazla mı ses veriyor acaba? 2'sini kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum...)

• bu konuda ki mesajlarımı silen kim?acil cevap istiyorum..
  • önemli olan hoparlörün sayısı değil güç çıkışıdır.Hoparlörün sayısının fazla olması neredeyse hiçbir artı vermiyor nedeni farklı türde çalışan hoparlörler olmaması.Ses çıkış gücü ne ise hoparlör sayısı arttıkça hoparlör başına düşen ses miktarı azalır yani rms ses gücü yüksek olan set hoparlör dinamikleri aynı ise ki aynı daha fazla ses verecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

önemli olan hoparlörün sayısı değil güç çıkışıdır.Hoparlörün sayısının fazla olması neredeyse hiçbir artı vermiyor nedeni farklı türde çalışan hoparlörler olmaması.Ses çıkış gücü ne ise hoparlör sayısı arttıkça hoparlör başına düşen ses miktarı azalır yani rms ses gücü yüksek olan set hoparlör dinamikleri aynı ise ki aynı daha fazla ses verecektir.

yazılanları sonuna kadar okudum bazı arkadaşlar microlabın bassından şikayetçi olmuşlar ama onlara tavsiyem imkanları varsa aynı büyüklükte ve aynı güçte olan mms430 veya mms460 dinlesinler sonra microlabın bassının kıymetini anlayacaklar.ayrıca 30 watt 5,25''woofer dan pek birşey beklemeyin arkadaşlar ne kadar ekmek o kadar köfte
    ben çoğu kişinin dozer veya ölüm makinası diye adlandırdığı z2300 120 watt rms değerine sahip wooferini kullanıyorum o dahi beni tatmin etmiyor tamam belki odayı değil binayı sallıyor ama 5-10 dakika sonra başağrısından durulmuyor ve müzik dinlemek işkenceye dönüyor.yalan söylemeyeceğim bunu alırken bende etrafı sallamak için almıştım itiraf ediyorum ama şimdi gerçekten müzik dinlemek istiyorum gürültüsüz patırtısız başağrısız gerçek temiz berrak bassların mid ve tiz seslerini ezmediği bir set arıyorum.z2300 sadece sizi karakolluk eder hele ki apartmanda oturuyorsanız o yüzden microlabınızla mutlu günler yaşayın çok tatlı kulağı okşayan kadife bir sese sahip fc861 vede x540 tan daha üstün bana göre.yinede son karar sizin gidin dinleyin görün farkı ona göre karar verin

• bütün logitechlerde bu sorun varmı bilmiyorum ama kumandadan bassı sonuna kadar kapatıyorum ama hala camları titretmeye yeten bir bass geliyor olmadı eq bassı kapatıyorum bu seferde tizler basstırıyor bu dengesizliğin sebebi nedir ? yoksa bu sorun sadece bende mi var
  • anlatmak istediklerimle doğru orantılısın.Çok iyisine ulaşınca zaten bass denen şeyin nasıl olması gerektiğini anlıyorsun.8 inç wooferlı bir sistem ile oldukça iyi bass performansı alabilirsiniz insanlar uydulara önem vermiyor bence uydu performansı çok daha önemli.
  • Logitech X540 ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.