Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • solo 7 lcd tvyle ne kadar uyumlu olur filmlerde müziklerde vs vs bilgisayar için süper bişeydir elbet ama birde bunu lcd tvdeki marafetini görsek :) bilgisi olan var mı? benimde içim kayıyor buna ama işte film arşivim var lcd tvdeki marafetide önemli
  • benim gördüüm kadarıyla ob ac97 kart kullanan pcden daha iyi kalite alıyorsun.. ama dier ses kartlarına oranla nasıl olur bilemem.. tabi senin bağlicağın dvdnin veya tvnin ses çıkış kalitesinede büyük oranda bağlı oluyor..

solo7nin filmlerdeki performansında yorum yapamam onu film hastası arkadaşlara sorucan.. malum ben nerdeyse hiç film izlemem.. müzik dinleyicisiyim ben.. o yüzden bu konuda yorum yapmam saçmalıktan ve seni yanlıtmaktan başka bişi olmaz..
  • ya bisi sorcam ben solo7 siparisi verdim de olaki bide solo 6 alsam onlarida arkaya koysam nasil olur? oda oldukca kucuk ama teknoloji iste insan aliyo
  • imkanın varsa al.. benim odada ortalama 13 m2 ama insan dayanamıor işte.. bende SOLO7 + Z-2300 var.. odama göre baya güçlü setler xD bak benimde aklıma takıldı bende mi arkaya SOLO6 alsam.. ilk önce ses kartı alıyım bi düşünürüm xD
  • arkadalar nakit ihtiyacımdan dolayı solo7 ve x-fi titanium ses kartıma satılığa cıkartmak zorunda kaldım

http://forum.donanimhaber.com/m_39834987/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39834987
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

imkanın varsa al.. benim odada ortalama 13 m2 ama insan dayanamıor işte.. bende SOLO7 + Z-2300 var.. odama göre baya güçlü setler xD bak benimde aklıma takıldı bende mi arkaya SOLO6 alsam.. ilk önce ses kartı alıyım bi düşünürüm xD

benimki 13 metrekare bile degil valla bu arada senin gibi bazi arkadaslarda z2300 baglamis sete wubwoofer icin. normalde boyle bi gereksinim varmi yoksa tatmin amaclimi

benim sistem suan 4+1 egerki arkadan ses gelmesini ararsam acimam alirim valla. guzel bi set olur onde solo 7 arkada kucuk solo 6 lar

• Beyler sonunda solo7 almaya karar verdim acak size çok super bi sorum olucak :)

Solo7 için 75Wx2 RMS

Solo7c içinse 110W Rms (55Wx2)

diyor solo 7c sadece kumanda eklentisi war diye biliyordum şimdi W larde deişti bilgisi olan varmı ona göre solo7c alıcaktım eer 150 diil 110 W ise solo 7 alıcam

Hatta linkleride koyim

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-solo-7c-solo-7c-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=39898

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-mc_solo7-mc_solo7-stereo-amplifikatorlu-2.0-ahsap-speaker/productdetails.aspx?I_ID=31011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wituy -- 20 Mayıs 2010; 20:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Beyler sonunda solo7 almaya karar verdim acak size çok super bi sorum olucak :)

Solo7 için 75Wx2 RMS

Solo7c içinse 110W Rms (55Wx2)

diyor solo 7c sadece kumanda eklentisi war diye biliyordum şimdi W larde deişti bilgisi olan varmı ona göre solo7c alıcaktım eer 150 diil 110 W ise solo 7 alıcam

Hatta linkleride koyim

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-solo-7c-solo-7c-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=39898

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-mc_solo7-mc_solo7-stereo-amplifikatorlu-2.0-ahsap-speaker/productdetails.aspx?I_ID=31011

alan arkadaslardan biri (solo 7) kutunun uzerinde dahi 75x2 yazdigini soylemisti. 7c de aynidir ama degilse de. ben 7 alirdim bu ses cikis gucunden degilde, boyle ahsap bi kasaya o kirmizi led yakismamis gibi geldi bana

• evet baya bi araştırdım ne yazık ki ikisinin Watt ları farklı solo7c 110w solo7 ise 150w gücünce solo7c de kumanda var artı olarak ama watt gucu 40w kadar az o yuzden bende solo7 yi tercih edicem inş yarın gidip alıcam ayrıca bi sorum daha var benım ses kartım sound blaster 5.1 bu kart yeterli olurmu yoksa ses kartımı değiştirmek zorundamıyım / zorundaysam ne almaylım ?
  • quote:

evet baya bi araştırdım ne yazık ki ikisinin Watt ları farklı solo7c 110w solo7 ise 150w gücünce solo7c de kumanda var artı olarak ama watt gucu 40w kadar az o yuzden bende solo7 yi tercih edicem inş yarın gidip alıcam ayrıca bi sorum daha var benım ses kartım sound blaster 5.1 bu kart yeterli olurmu yoksa ses kartımı değiştirmek zorundamıyım / zorundaysam ne almaylım ?

alacagin ses stereo zaten sende surround var. ben laptopa bagliycam kart amrt yok dusun
  • böyle bir tarz sistem istiyorum ama hem tv hem pc için daha çok pc için onboard ses kartı ile.. neyse ben şimdilik creative sbs a300 2.1 kullanıyorum ... acaba a300'den inip solo 7 geçsem nasıl bir fark yaşarım ... dinlediğim müzik tarzları house,techno, arabesk fantazi vs vs pop hepsinden dinlerim yüksek ses ve bass seviyorum..filmde izleyecem dediğim gibi sbs a300 kullanıyorum solo 7 alsam gerçekten dermiyim önceden müzik dinlemiyormuşum ses buymuş dermiyim 2. el olarak almak istiyorum (eşşekten inip modifiyeli şahine binmiş havası olur mu :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkkan26 -- 21 Mayıs 2010; 12:08:38 >
  • dostum a300 le solo7 ye kıyaslanaz derecede

onboard ses kartı kullanıcaksan eğer a300 le devam et onboard kartta solo7den performans alamazsın ama iyi bi ses kartı alırım diyosan solo7 nin tadına doyamazsın

gözlerini kapatıp dinledikçe sistemden cıkan sese aşık olursun kendini bulutların üzerinde hissedersin baska alemlere yolculuk yaparsın
  • bugun bostancı vatana gittim solo7 almak için adam son bir tane kaldı oda açık dedi bende açık ürün almak istemedim ismimi ve telefonu verdim sipariş olarak gelince ürün arıycaklar gidip alıcam ne kadar sürede gelir tahminen ordaki adam en geç 1 hafta dedi o kdr sürmese bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

dostum a300 le solo7 ye kıyaslanaz derecede

onboard ses kartı kullanıcaksan eğer a300 le devam et onboard kartta solo7den performans alamazsın ama iyi bi ses kartı alırım diyosan solo7 nin tadına doyamazsın

gözlerini kapatıp dinledikçe sistemden cıkan sese aşık olursun kendini bulutların üzerinde hissedersin baska alemlere yolculuk yaparsın

ne kadar iyi bir ses kartı ? onboarla iyi ses alanlarda sbs a300 daha iyi olacağı kesin mi önemli olan o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elpenche21

quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

dostum a300 le solo7 ye kıyaslanaz derecede

ne kadar iyi bir ses kartı ? onboarla iyi ses alanlarda sbs a300 daha iyi olacağı kesin mi önemli olan o ?

iyi bir ses kartı ile elindeki hoparlorlerın mevcut potansiyelini sonuna kadar kullanabılıyosun ses kartının ses işleme çipi ve ozellıklerı senın elındekı sıstemden daha fazla faydalana bılmenı sağlıyo

ornek olarak benım ankarttakı onboard ses kartının w7 de equalızer ozellığı yok onun dısında herhangı bır ozellığıde yok

cretıve x-fı ıle o/b un hıcbır efekt yada eq ayarı acılmamıs halını karsılastırdığımda x-fı barız bı sekılde daha yuksek net ve dolgun sesler verıyor onboard ses kartı daha sonuk kalıyor

bunun yanında x-fı nın mevcut ozellıklerını acmaya basladığımda aradakı fark barız sekılde acılıyor krıstal gıbı berrak bır ses alıyorum

onboard ta ne yapsam bu sekılde ses alamıyorum her sarkıya eq ayarı yapmak zorunda kalıyorum ama x-fı de bole bısey yok sankı seslere sıhırlı bı değnek değmıs gıbı oluyo

senın merak ettığın seye gelırsek a300 e x-fı bağladığında daha ıyı ses alırmısın ? alırsın ama ses kartına verdığın paraya değmez o sekılde

daha ıyı bı hoparlorle daha ıyı bı ses kartı harıkalar yaratıyor

ıyı bı ses kartında kastımda alt model olan audigy yada value modellerı değil harbı x-fı cıpını barındıran modeller

ben tıtanıum u almadan once audigy kullandım x-fi deki fark baya baya belli oluyo hele crystalizer ozelliği iyice kendini belli ediyo audigy ye mod driver atıp crystalizer acıyosun ama x-fi deki ile arasında cok fark var

ben audigy de mod driver ile crystalizer kullandığımda bass vurduğunda viuuvv diye garıp sesler gelıyodu ama x-fi de insanın aklına takılan en ufak bir pürüz yok su gibi berrak bi ses alıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 21 Mayıs 2010; 19:13:41 >

• tam olarak marka yazarmısn dostm x-fi 3-4 çeşit çünküde
  • ben x-fi titanium kullanıyorum pci_ex slota takılan model
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

imkanın varsa al.. benim odada ortalama 13 m2 ama insan dayanamıor işte.. bende SOLO7 + Z-2300 var.. odama göre baya güçlü setler xD bak benimde aklıma takıldı bende mi arkaya SOLO6 alsam.. ilk önce ses kartı alıyım bi düşünürüm xD

benimki 13 metrekare bile degil valla bu arada senin gibi bazi arkadaslarda z2300 baglamis sete wubwoofer icin. normalde boyle bi gereksinim varmi yoksa tatmin amaclimi

benim sistem suan 4+1 egerki arkadan ses gelmesini ararsam acimam alirim valla. guzel bi set olur onde solo 7 arkada kucuk solo 6 lar

ikisi süper oluyor xD z2300ün basslarının gücü ile SOLO7nin ses netliği birleşince çok gzl ses oluyor.. SOLO7de Z-2300e göre hiç ama hiç bass yok.. Z-2300ü bi açıyorum ortalık inlio xD ee SOLO7de de kaliteli ses var.. müziğe doyum olmuyor.. frekans uyumu olmuo fln dio bazıları ama bakma sen onlara önemli olan sesin kulağa gzl ses gelmesi.. ben dehşet ses alıyorum xD bide ses kartım olsa adam akıllı nası bi ses alcak düşünemiyorum bile..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ya ben şimdi ob ses kartı kullandıım için SOLO7den hiç performans alamıyor muyum bu performanssız haliyse

dım tıss dım tıss dım tıss xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 21 Mayıs 2010; 21:13:16 >

• walla dostum söylenenlere gore hiç performans alamyıormsun düşün sen onu x-fi ses kartı ile :)

titanyumd a 212 tl diyo ya çok geldi bana :)

X-FI XTREME nasıl acaba 148 civarı oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wituy -- 21 Mayıs 2010; 21:21:02 >
  • quote:

walla dostum söylenenlere gore hiç performans alamyıormsun düşün sen onu x-fi ses kartı ile :)

titanyumd a 212 tl diyo ya çok geldi bana :)

X-FI XTREME nasıl acaba 148 civarı oda

sakın diyim extreme audio alıcaksan git audigy al daha iyi

extreme audio da x-fi çip yok cunku sadece adı x-fi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.