Şimdi Ara

Microlab Solo 7 Sorun Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Stereo ses sistemimin balance bozuldu galiba denge cubugunu ne tarafa çeksem ikisindende ses geliyor kabloları iyice kontrol ettim dvd ilede denedm yine aynı sorun devam ediyor arkasına rca jackın bir tanesini taksam bile yine ikisindende ses geliyor :( Yardım ederseniz sevinirm...

• Arkadaşlar yokmu bi yardım edebilecek
  • masaüstünden sağ altta ses işaretini sağa klikleyin ses denetimleri aç kısmını işaretleyin açılışta spdf in işaretliyse kutucuktaki işareti kaldırın .ses 2+1 olması lazım yanlışlıkla 5+1 e geçmiş olabilir onu kontrol edin
    digital output açıksa onuda kapatın ozaman tekrar 1+1 olur
  • Yardımın için teşekkür ederim ama sorun hala aynı dvd playerlede denedim ama sorun hala düzelmedi sanırım hoparlör de sorun var
  • kullandığınız bağlantı soketinin aynısında bir tane bulup onda denemenizde fayda var.
  • Eğer höparlörün arkadasında ki girişlerden bir tanesini bile takınca Sağ ve soldanda ses geliyorsa sistemde sorun var demektir.Bunu ses kartı ayarları veya değişik ayarlarla düzeltemezsiniz.
    Solo 7 nizi teknik servise vermeniz gerekiyor.Çünkü şuan stereo değil mono olarak çalışıyor
    geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.