Bildirim
Microlab Solo 7 Sorun Acil Yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar yokmu bi yardım edebilecek -
masaüstünden sağ altta ses işaretini sağa klikleyin ses denetimleri aç kısmını işaretleyin açılışta spdf in işaretliyse kutucuktaki işareti kaldırın .ses 2+1 olması lazım yanlışlıkla 5+1 e geçmiş olabilir onu kontrol edin
digital output açıksa onuda kapatın ozaman tekrar 1+1 olur -
Yardımın için teşekkür ederim ama sorun hala aynı dvd playerlede denedim ama sorun hala düzelmedi sanırım hoparlör de sorun var -
kullandığınız bağlantı soketinin aynısında bir tane bulup onda denemenizde fayda var. -
Eğer höparlörün arkadasında ki girişlerden bir tanesini bile takınca Sağ ve soldanda ses geliyorsa sistemde sorun var demektir.Bunu ses kartı ayarları veya değişik ayarlarla düzeltemezsiniz.
Solo 7 nizi teknik servise vermeniz gerekiyor.Çünkü şuan stereo değil mono olarak çalışıyor
geçmiş olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X