Şimdi Ara

MİCROLAB SOLO 9C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü yeni aldım başka kullanan veya dinleyen varsa fikirlerini paylaşabilirmi ?

• kayacan67 K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Microlab markası hakkında konuşmak gerekirse F/P alanında çok başarılı ürünler üreten enteresan bir marka. Elimde Microlab SOLO6 Stereo Raf Tipi Hoparlör seti var. Yaklaşık 6 - 7 aydır kullanıyorum. Çok güzel ve hoş bir sese sahip. Müzik konusunda Creative ve Logitech ürünlerinin tamamı çöp bu sistemin yanında. Tek rakibi Edifier vardı lakin o da artık TR pazarında maalesef yok.

Bu SOLO9C modelini bir dönem bende araştırmıştım SOLO7C nin bir üst modeli. Daha gelişmiş sürücüler ve dijital bağlantı seçenekleri ile donatılmış büyük bir salonu rahtlıkla idare edebilecek seviyede. Ürününüz hayırlı olsun...
  • Microlab iyi ürünler üretiyor ama bu para da Microlab'a verilmez kimse kusura bakmasın.

Bu alanda tanınmış markalara yönelmenizi tavsiye ederim. (Markalardan kastım Logitech, Creative gibi markalar değil elbette.)
  • haklısınız ben de stereo bir sistem almayı düşnüyordun aslında bi gazla aldım lakin beklediğimden iyi çıktı sesi fakat baslar tizler aşırı iyi mid sesler düşük geldi ilk başlardan çok verdim diye pişmanlık duydym fakat x fi go pro ses kartı alınca bu düşüncem silindi.sesi temizdi zaten şuan hem temiz hem detaylı bi ses alıdım aslında hifi amfi artı hop. düşündüm fakat bu fiyata bulablirmiydim bilmiyorum.şu an dinlediğim ses başka bir sistem almaya yönlerdirmedi bni gayet güzel fakat üst sınıf bi sistem dinlersem mutsuz olurum heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Öncelikle Microlab markası hakkında konuşmak gerekirse F/P alanında çok başarılı ürünler üreten enteresan bir marka. Elimde Microlab SOLO6 Stereo Raf Tipi Hoparlör seti var. Yaklaşık 6 - 7 aydır kullanıyorum. Çok güzel ve hoş bir sese sahip. Müzik konusunda Creative ve Logitech ürünlerinin tamamı çöp bu sistemin yanında. Tek rakibi Edifier vardı lakin o da artık TR pazarında maalesef yok.

Bu SOLO9C modelini bir dönem bende araştırmıştım SOLO7C nin bir üst modeli. Daha gelişmiş sürücüler ve dijital bağlantı seçenekleri ile donatılmış büyük bir salonu rahtlıkla idare edebilecek seviyede. Ürününüz hayırlı olsun...

teşekkür ederim şu an çok memnunum ses kartını taktıktan sonra ses daha bi güzel oldu özellikle bass seslerin o cüsseden çıktığına inanmak değişik bişik bişi bu kadar beklemiyodum

• Memnuniyetinize şaşırmadım doğrusu Peter Larsen isminin imzası var bu solo serilerinde. Verilen parayla doğru orantılı bir çok kimseyi ziyadesiyle memnun edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    evt şu an memnunum sesi dinledikçe değişti olumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacan67

evt şu an memnunum sesi dinledikçe değişti olumlu

Bu tip ses sistemlerinin belli bir saat yanma süreci var. Asıl performanslarını bu süre dolduktan sonra verebilmekteler. İlk planda bas sert ve kuru gibi gelebilir zaman geçtikte derinleşen tatlılaşan bir ses tonuna büründüğünü hissedersiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.