Şimdi Ara

MİCROLAB SOLO6 DA YAŞADIĞIM SORUN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 ay önce aldığım Solo6'dan yüksek basslı muzikler dinlediğimde seside aarttırdığımda arka kısımdan Amfinin olduğu hoparlörden bozuk ses geliyor. Sanki iç kısımdaki kablolar bir yere çarpıyor oluşan titreşim sonucu, servise gönderdim bu normaldir diye not yazmış, Amfili hoparlör Digerine göre hafif ''Nüans'' farkı yaşanır bu dogaldır. Yazmış, aradım test eden kişiyle konuştum. Başka bir Solo6 yıda denemiş yine aynı ses geliyormuş, Bana Dediği; benim beklentilerim bu üründen çok fazlaymış... :) Aldıktan yaklaşık 1 ay sonra bu sorunu yaşamaya başladım.

Her hangi bir yerden hava kaçırmıyor, bir boşlukta yok bunun sebebi nedir arkadaşlar daha önce yaşamış bilen var mı?

Aşağıdaki videoda bunu gayet iyi anlayacaksınız, Diger 5+1 ide yanına koydum ki daha anlaşılır bir şey ortaya çıksın bunu Test eden ustayada göndereceğim bir şekilde bakalım ne diyecek!

Nette gezinirken yabancı bir sitede Solo7 nin içine Elyaf tarzında bir yumuşak sungerle kaplama yapmış bende bunu amfinin olduğu kısıma uygularsam amfinin kablolarının arasına falan sorunu giderebilirmiyim acaba?

MİCROLAB SOLO6 DA YAŞADIĞIM SORUN !!!  MİCROLAB SOLO6 DA YAŞADIĞIM SORUN !!!

Yorumlarınızı önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Video:

(Videoyu direkt görüntülü vermeyi beceremedim bir arkadaş yardımcı olursa degiştirelim)

http://www.dailymotion.com/video/xc6ugg_microlab-solo6_tech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMaMi -- 14 Şubat 2010; 19:18:06 >

• Arkadaşlar Yok mu Fikir verecek biri? Benzeri sorun yaşamış biri?
  • malzeme ve işçilik kalitesizliğinden olsa gerek.. solo 6 veya solo 7 almayı düşünüyordum ancak vazgeçmeye başlamalıyım sanırım..
  • @^^CoNCoN^^

Kardeş merhaba günler sonra bi bakayım dedim cevap yazmışsın sagol, forumda bu kadar Ses'e önem veren Popüler bir bölüm olmasına rağmen Solo Kullanıcısıda bir hayli fazlayken net bir cevap alırım düşüncesiyle konuyu açayım dedim ama yanılmışım...

Solo7 kullanan arkadaşlar sizlerde var mı böyle bir sorun?

@^^CoNCoN^^
    Fiyatına göre güzel cihazlar, yinede bir yerde dinlemeni incelemeni öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMaMi -- 20 Şubat 2010; 23:24:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.