Şimdi Ara

Microlab solo7 için bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar microlab solo7 almayı düşünüyorum, performansının çok iyi olduğunu duydum bi çok yerde. hepsiburada.com'daki fiyatı 251 tl

fakat şöyle bi sorum var : bu sistemi laptop ile kullanacağım, ob ses kartlarında bile performansı iyiymiş ama laptopla da aynı performans olur mu ki ? bilgisayarcı bi tanıdık laptopların sesçıkışları az olur dedi, kendini parçalasa bile yüksek ses çıkartmaz o aletle dedi.. ama benim bidliğim kadarıyla speakerdaki anfiyle alakalı bişi değil mi ki ses çıkışı??? evet o bilgisayarcı arkadaş haklı derseniz ne tavsiye edersiniz? laptop için bir tane de usb ses kartı mı alayım? hangi ses kartı olabilir almam gerekirse de?

yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderun -- 9 Nisan 2010; 21:10:32 >

• Hastayım şu bilgisayarcı tanıdıklara Bence sana ses kartı satmak umuduyla söylemiştir hepsini.

Geçin onun laflarını önce alın bir solo7 deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderun

merhaba arkadaşlar microlab solo7 almayı düşünüyorum, performansının çok iyi olduğunu duydum bi çok yerde. hepsiburada.com'daki fiyatı 251 tl

fakat şöyle bi sorum var : bu sistemi laptop ile kullanacağım, ob ses kartlarında bile performansı iyiymiş ama laptopla da aynı performans olur mu ki ? bilgisayarcı bi tanıdık laptopların sesçıkışları az olur dedi, kendini parçalasa bile yüksek ses çıkartmaz o aletle dedi.. ama benim bidliğim kadarıyla speakerdaki anfiyle alakalı bişi değil mi ki ses çıkışı??? evet o bilgisayarcı arkadaş haklı derseniz ne tavsiye edersiniz? laptop için bir tane de usb ses kartı mı alayım? hangi ses kartı olabilir almam gerekirse de?

yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

Solo7c'yi 2007 model anakartın onboard ses kartıyla kullandım. Normal ses.

Solo7c'yi Creative X-fi Surround ile kullandım. Normal. Kartı iade ettim.

Solo7c'yi samsung r522-js02tr'ye bağlayıp dinledim. 4'ü içinde en kötü sesi aldım. (Bu laptopun sesinin normalde zayıf olmasının da etkisi var)

Solo7c'yi GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H üzerindeki onboard Realtek ALC889A ile kullanıyorum. Hepsinden iyi ses aldım.

Laptopunuzun ses kartının kalitesini bilmem ama solo7 tek başına filmlerde yeterli değil. Müzikte gerçekten iyi.
    Tamam şık duruyor felan ama müzik dinlemenin yanında film de izlerim diyorsanız iyi bir 2+1 alın derim.

• laptop un ses kartı intel 82801IB ICH9 hocam. bir de evet sadece müzik dinlemek için alacağım . solo7 incelemesinde solo6 nın daha net oldğunu söyleyen arkadaşlar var. hala karar veremedim. iskenderundaki büyük mağazalara gidip sordum hiç birinin elinde yok. deneyip öyle almak istiyorum ama olmadı. yorumları incelemeye devam ediyorum. yardım edebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar

laptopumun modeli dell studio 1537 bu arada arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderun -- 13 Nisan 2010; 9:52:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.