Şimdi Ara

microsim ve cepnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yurtdisindan iphone4 getirdigim icin microsim e gecis yapmak istiorum.Yalniz bunu yaparken makasla kendim mi bu islemi yapiyim yoksa bayiden mi microsim talep ediyim bilemedim.Bayiden kendi numaramizla microsim veriliyor mu o konudada bilgim yok acikcasi ama kendi kullandigim hatti kesme islemine girisim ziyan etmek istemiyorum.

Diger bir nokta iphone4 te kullanmak uzere 1gb 9tl olan cepnet paketinden almak istiorum.Bu paketi telefonlarindan kullananlar var midir?3g baglantisi sikintili oldugu icin heralde herkes edge yi tercih ediyor...

• Simkarti kendiniz keserek mikro sim haline getirebilirsiniz bayi size yeni sim kart vermez oda kesecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 7 Ekim 2011; 2:30:02 >
  • emin misiniz,belli bir ucret karsiliginda yeni microsim temin edildigini duymustum bayiden
  • bazı bayiler getirtırıyor dıye bılıyom. Araştr bi olmassa ver bı bayıye kessin
  • Ben aldım hemen verdiler kartı 20 dakikada da açıldı.
  • avea da 20 lira istediler,bende 5 liraya kestirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_987

Arkadaslar yurtdisindan iphone4 getirdigim icin microsim e gecis yapmak istiorum.Yalniz bunu yaparken makasla kendim mi bu islemi yapiyim yoksa bayiden mi microsim talep ediyim bilemedim.Bayiden kendi numaramizla microsim veriliyor mu o konudada bilgim yok acikcasi ama kendi kullandigim hatti kesme islemine girisim ziyan etmek istemiyorum.

Diger bir nokta iphone4 te kullanmak uzere 1gb 9tl olan cepnet paketinden almak istiorum.Bu paketi telefonlarindan kullananlar var midir?3g baglantisi sikintili oldugu icin heralde herkes edge yi tercih ediyor...

1. sorun hakkkında bilmediğim için yorum yapamam ama cep net konusunda telde kesinlikle vodafone abone iseniz olmazsa olmazlardan,edge/3g ıphone kullanıcıları için nasıl bilmiyorum ama ben cihazımda 3g de olsa edge ile kullanıyorum kesinlikle 4*4,....3g nin bana göre cihaz üzerindeki tek sıkıntısı şarjı sömürüyor olması,ben şahsen cep telde 100 mb den sonra 96 kbsye düştüğünü farkedemiyorum bile(download harici),ama pc için işkence ötesi.cepneti ıphone için sordunuz ona göre yorum yaptım,

• micro sim için turkcell e fiyat sorduğumda 12,5 TL demişlerdi.

Ben ise sim kartımı kestirdim. Kalan parçayı saklıyorum başka bir telefona hattımı takacağım zaman micro sim haline gelen kısım ile diğer kalan parçayı tekrar birleştirip o şekilde kullanabiliyorum micro sim almak yerine bu şekilde kullanmak bence çok daha iyi
  • ben dün akşam vodafonedan ÜCRETSİZ olarak microsim aldım. Büyük bir bayiye giderseniz bulabileceğinizi tahmin ediyorum...
  • vodafone ucretsiz verio,avea 20 lira istio olaya bak:)
  • Avea dan 10 tl ye almıştım..
  • ben de 14ünde 10 tlye aldım. akmerkez aveadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.