Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır daha satmadım ama yekialem çok büyük ihtimal alcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

quote:

Orjinalden alıntı: zuneville

yahu arkadaşlar harbi format var mı bu alette? ben halo 3 edition aldım da uyuz uyuz şarkılar videolar var içinde hepsini silebildim sadece fotolardan kurtulamadım fikri olan varmı acaba

çözdüm yeni programın kendi bünyesinden sağolun

ilk sayfadaki kısayollara bakmanı öneririm

Abi ben o işi çözemedim biliyomsun ondan sordum aslında denedim bi 50 kere felan
    ilk sayfadaki kısayollar ile versiyon 2.3Te format atmayı deneyen var mı?!!?
    o bilgi yanlış olabilir diye soruyorum

• İsteyen varsa son nesil var bendede bi türlü ingilizce olduğu için kullanmayı beceremedim ve daha uygun fiyata piyasada olabileceğine ihtimal vermiyorum hayırlı günler

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9311015
  • kaçan balık büyük olur :D halo 3 alalı 3 gün oldu da
  • Arkadaşlar travel pack alacaktm.Ama gittigidiyorda hiç bulamadım.Yardımcı olabilir misiniz?Ben parayı size havale ile ulaştırsamda bana Ankara veya İstanbulda oturan arkadaşlar bulabilirse alsa?
  • @SiyaH BeyaZ

bu adreste var gittigidiyorda
    http://urun.gittigidiyor.com/Sifir-Kutusunda-Zune-Travel-Pack-En-Ucuz_W0QQidZZ9439574

ayrıca forumda da satan bir arkadaş var adanalı, o da 65 liraya satıyor, Halo(R) nicki
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuneville

kaçan balık büyük olur :D halo 3 alalı 3 gün oldu da

Desene kaçtı :)
  • dreatlord arkadaşımızdan 1 adet zune 80gb aldım. Yarın elime geçecek Allah nasip ederse :)
    Elime geçince birkaç foto & görüş filan eklerim ayrıca
  • Yeni aldığım sony nwz815ime talip çıktı. Sizce satıp ezune 30gb halo alayım mı (ses kalitesi daha iyi midir) (altyazılı video atma işi daha mı zordur)
  • quote:

hayır daha satmadım ama yekialem çok büyük ihtimal alcak

Parayı bir türlü yatıramıyorum ki arkadaş.. Yarın kesin yatırcam ama.. İçim içime sığmıyor :D
  • evet satıldı arkadaşlar kargoya verdim cihazı

not:arkadaş hala parayı yatırmadı ama neyse
  • bu arada ipod classic aldım çok süper cihaz ama alışamadım şu garip dokunmatik şey çok garip geliyo zuneden sonra...
  • duyduk duymadık demeyin, gittigidiyorda zune travel pack 45 liraya düştü, haberiniz olsun, ben tam bugün 65ten almaya razı olmuştum ki bir baktım 45e düşürmüş arkadaşın bir tanesi. almak isteyenlere duyrulur arama boşluğuna zune yazın, ikinci sayfada çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi http://www -- 22 Nisan 2008; 20:04:49 >
  • quote:

evet satıldı arkadaşlar kargoya verdim cihazı

not:arkadaş hala parayı yatırmadı ama neyse

okuldu falandı nasıl bi koşturmaca idi anlatamam saat 5 olmadan şu parayı yatırayım diye :D
  • zune 80 gb dün elime geçti ve elimden düşüremedim bir türlü
    Öncelikle dreatlord arkadaşımıza çok teşekkür ederim.Parayı gönderdikten 1 gün sonra ürün elime geçti.Ve üründen gayet memnunum.
    Bence programın kullanımı da gayet basit,yalnızca ilk 5 dakikada alışıyorsunuz programa ve bana göre veri transferi hızı da gayet tatmin edici.
    Ayrıca ses kalitesini de çok beğendim,ürünün yanında gelen kulaklıklar 10 numara son ses seviyesinde şarkı dinlemek çok zor
    Deneme amaçlı bir tane video da ekledim player a (Cowon Media Center ile) ve gördüm ki video oynatma kalitesi de oldukça yüksek.
    Bunun yanında player ın menüsü oldukça basit ve hemen alışılabilir.Ayrıca zunepad mükemmel birşey

Birkaç fotoğraf eklemek isterdim ama, cam ekranından dolayı doğru düzgün bir fotoğraf çekemedim,sürekli parlıyor.

Bunların haricinde merak ettiğim bir konu var benim arkadaşlar.Şimdi değil ama belki ileride zune yi harici disk olarak kullanma ihtiyacım olabilir.Acaba içinizden,bu harici disk hack ini yapan biri var mı? Yapanlar,nasıl yapıldığı hakkında bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

İyi forumlar.

• yarın elime geçiyor halo vesion bakalım nasıl olacak sony e göre
  • @dministrator' dan aldığım zune dan deli gibi memnunum.. Yok böyle bi alet XD
  • Doğru yolu bulanların sayısı git gide artıyorBen kullanmaya başlayıpta memnun kalmayan çok az kişi gördüm.Bu arada harddsik olayını tam anlamıyla yapan birisi var mı
  • Henüz elime geçmedi ama okuduklarımdan tam olarak çözemediğim bir kaç şey var kullananlar cevaplarsa fazla zorluk çekmem diye düşünüyorum. Bu arada sşteden zune programının son sürümünü indirdim.
    Benim arşivin tagleri düzensizdir. Bu yüzden şarkıcıya göre klasörleme yapmam gerekecek. Bunu yapabiliyoruz değil mi? Direk aletin içine PC üzerinden dosya açıp şarkıları içine atabiliyormuyuz. Sayfaları okudum ama emin olamadım bu olaylardan??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Henüz elime geçmedi ama okuduklarımdan tam olarak çözemediğim bir kaç şey var kullananlar cevaplarsa fazla zorluk çekmem diye düşünüyorum. Bu arada sşteden zune programının son sürümünü indirdim.
    Benim arşivin tagleri düzensizdir. Bu yüzden şarkıcıya göre klasörleme yapmam gerekecek. Bunu yapabiliyoruz değil mi? Direk aletin içine PC üzerinden dosya açıp şarkıları içine atabiliyormuyuz. Sayfaları okudum ama emin olamadım bu olaylardan??

Önce "Library"'e atıyorsun sonra zune a atıyorsun oldukça basit bir işlem.Tagları düzenlemen senin yararına.Düzenlemek için Tag&Rename adlı programı öneririm

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.