Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playlist i de hallettim.. Şimdi lyric nasıl eklenir? Hea bi de podcast demek ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 25 Nisan 2008; 9:47:13 >
  • @soundscope

rica ederim kardeşim, her zaman.

@yekialem

kardeşim lyric eklenmiyor malesef, yabancı forumlarda da bu konuda çok istek ve çaba var ama henüz başarana rastlamadım ben. microsoft illa ki ileriki firmware sürümlerinin birine koyacaktır bunu. biraz beklemek gerekiyor. ben smart shuffle bekliyorum öncelikle.

podcaste basitçe radyo ya da tv programı diyebilirsin. bunların sadece sesli olanları olduüu gibi görüntülü olanları da var. genelde bir konu üzerine yoğunlaşan şeyler oluyor. mesela zune marketplace'de photoshop progamıyla ilgili rastladım bir tane. çeşitli konularda birçok podcast var. radyoda ya da televizyonda kaçırdığın programı sonradan mp3 çalarına atıp izleme/dinleme imkanı sunan programlar diyebiliriz. son olarak bir de vikipedi tanımı yapıştırayım tam olsun

quote:

Podcast dijital medya dosyalarının taşınabilir medya oynatıcılarda veya bilgisayarlarda oynatılmak üzere internet üzerinden beslemeler (akışlar) yoluyla dağıtılma tekniğidir.

• Şimdi yeni bi tartışmanın zamanı arkadaşlar
    forumda elemanlar tartışmış gerçi ama bi de zune kullanıcıları olarak premium veya farklı marka kulaklık kullananların tavsiyelerini rica ediyorum
    gg'dan kulaklık almak niyetindeyim aklımda sennheiser cx300 - zune premium - creative ep 630 marka kulaklıklar var kullananlar yorumlarıyla yol gösterici olacaklar şimdiden teşekkürler.
  • @soundscope

bence siz zune 80gb versiyonunu da bir düşünün

hem zune 30gb dan daha ince ve daha ufak,hem de ekranı zune 30gb dan daha büyük.

ben şahsen hiçbir zorluk çekmiyorum kullanırken

Edit : Aşağıdaki linkten de zune 80gb incelemesine ulaşabilirsiniz.(İngilizce)

http://www.dapreview.net/p/content/content.php?content.346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnifico -- 25 Nisan 2008; 13:16:10 >

• *kafası karışır*

merhabalar

Sevgili magnifico şimdi ben sana de diyeyim kafa bulaşık teli gibi oldu sayende tamda izciliği istediğimiz seviyeye ulaştırmıştık ki bu talihsiz açıklamayla karşılaştık

İşin şakası bi yana 80 gb Zune gerçektende 2sinin üstün olduğu yerleri üzerinde toplamış gibi görünüyor. Biraz resim araştırması yaptım ve gördüm ki 2g HDD zune 1g HDD zune ve FD ZUNE arasında bi şekle sahip bu durum alacaksın madem kıy paraya beni al diyor resmen ama "kıy paraya" noktasında ciddi bir maddi külfet oluşturmakta.Bu da beni hayli zora sokmakta kısa süreli yaptığım fiyat araştırmasında 450YTl nin altında kullanılmamış Zune bulamadım ve bu fiyat gerçektende beni zorlar

Yurt dışındaki satış fiyatının 249 $ olduğunu görmek beni bir nebze de olsa cesaretlendiriyor fakat benim yurt dışı bağlantım malesef yok. İşte bu noktada iş kilitleniyor

Önerisi olan yol gösteren altın bulsun

• Bütçe zorlanıyorsa 30gb al hayli hayli yetiyor benim gibi dev arşive sahip birine bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundscope

*kafası karışır*

merhabalar

Sevgili magnifico şimdi ben sana de diyeyim kafa bulaşık teli gibi oldu sayende tamda izciliği istediğimiz seviyeye ulaştırmıştık ki bu talihsiz açıklamayla karşılaştık

ben yalnızca bir fikir sahibi olabilmeniz için yardımcı olmaya çalıştım hani birini aldıktan sonra '' Tüh ya, keşke diğerini alsaydım '' dememeniz için

Ayrıca Sorrow0cean arkadaşımızın dediği gibi; 30gb zune de ihtiyaçları fazlasıyla karşılar

• Merhabalar

Şu sıralar 30 Gb yada 8 Gb için parayı denkleştirmiş durumdayım fakat hani birini aldıktan sonra magnifico nun da dediği gibi '' Tüh ya, keşke diğerini alsaydım '' dememek için elimdeki tüm imkanları seferber edip yurt dışından getirtebiliyormuyum kaca getirtebilirim diye kapsamlı bir araştırma içerisine girmiş durumdayım. Eğer modern tıbbın bütün imkanlarını seferber etmeme rağmen hastayı Kurtaramazsam Cenaze namazına 8 gb ile gelicem gibi görünüyor. Zira 30 luk her nekadar insanı cezbetsede ebatları benim günlük yaşamımda bana sıkıntı olur gibime geliyor bu riski göze alabileceğimi sanmıyorum çünkü uzunca bir süre benimle birlekte gezecek :)
  • @soundscope

elinin altında sürekli ulaşabileceğin bir bilgisayar varsa ve fiziksel boyutları senin için önemliyse 8GB modelini al derim ben. 8 GB çok kaba bir hesapla 2000 şarkı demek ki bu da yine çok kaba bir hesapla 2000x4 = 8000/60= 133 küsür saat ve 5 küsür gün yapar. Demek istediğim, 30-50-100 GB gibi bir arşivin varsa, her gün ya da birkaç günde bir cihaz içindekileri değiştirerek dinlemek istediklerini atabilirsin. bunun yarısını video için kullansan bile sana 1000 şarkılık yer kalır. ayrıca 8GB bildiğin gibi flash disk kullanıyor, olası çarpma, düşürme, manyetik alan durumlarında karşı çok daha dayanıklı. hareketli aksam olmadığı için de daha az batarya harcıyor. son bir nokta da 8GB modelin ikinci nesil olduğu. kısacası 8GB modeli dezavantaj sayılmaz, hatta 4GB alıp aradaki farka bir de iyi bir kulaklık alırsan (zune premium v1, cx 300, vs gibi) daha iyi yapmış olursun.

• dün bende zune ailesine katıldım arkadaşlar. karşılaştıım ilk sorunu hemen sormak istiyorum. software yi kurdum cihazı bilgisayara bağladım programı çalıştırdım zune ekranında connected yazısı da çıktı ancak program öle donuk kalıo, yanıt vermiyorda da değil program çalışıyor görünüyor cihazda da connected yazısı var ama anlayamadım noldu ne yapabilirim sorunum nedir acaba???
  • hangi ekranda donup kalıyor? bir ekran görüntüsü eklersen daha çok yardımcı olabiliriz. program çalışıyor diyorsun, şarkılarını vs ekledin mi, onları çalıyor mu?
  •  Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

mesela 2.defa yapıyorum şu anda bunu, installa tıkladım öle duruo ekran, cancel seçeneğinin falan üzerine geldiimde programın normal çalıştıı zamanki gibi koyulaşma falan olmuo, cihazda şu anda connected yazısı falan var ilk deneyeşimde cihazı kapattım tam kapattıım sırada klasik yazı olan ltfn cihazınızla bilgisayar bağlantısını yükleme bitinceye kadar kesmeyin ibaresi çıktı ama tabi iş işten geçmişti tam cihazı kapadıımda bu yazı geldi. şimdi bekliyorum öle bakalım, cihazın şarj göstergesi de normalde gidip gelirken bu bekleme esnasında 5 dk kadar snra o da donuo ama cihaz diil cihaz çalışıo; anlamadım noluo :(

• kardeşim programı kapat, cihazı çıkar bilgisayardan, cihazın ekranında connnect to the computer ya da connected falan çıkarsa geri tuşuna ve sol yön tuşuna beraber basılı tut, cihazın kapanması lazım. ondan sonra bilgisayara bağla tekrar, yeni firmware yüklemen gerek, install dedikten sonra kendi indirip yüklemesi lazım, bi dene bakalım, olmazsa yaz yine.
  • saolasın kardeşim oldu hallettim şimdi inşallah memnun kalırım
  • az önceki mesaja yazmayı unutmuşum, hayırlı olsun kardeşim, karşılaşabileceğin muhtemel sorunların çözümleri ilk mesajda ve diğer sayfalarda var, güle güle kullan
  • Düzgün taglenmiş müzik indirebileceğim paylaşım dosyası adresleri bilenler (tor....) pm atabilir mi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 26 Nisan 2008; 14:51:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Düzgün taglenmiş müzik indirebileceğim paylaşım dosyası adresleri bilenler (tor....) pm atabilir mi bana

sevdiğin tarzları ve sanatçıları yazarsan bana, elimde olanları dvd yapar kargo parası karşılığında gönderirim istersen
  • Teşekkürler kardeşim ama zorluk olur sana baya geniş bir yalpazem var da
  • Bu aletin içinden çıkan kılıfı kaçınız kullanıyor? Bence zarar görmemesi için iyi ama cebe sokarken veya cepten çıkarırken acayip zorlanıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 26 Nisan 2008; 21:23:42 >
  • ya arkadaşlar şöle bi sorunla karşılaştım ben, collection altına atıyoruz ilk olarak sanırım müzik resim ya da videolarımızı ordan da sync with denen şeye tıklayarak cihazımıza atıyoruz atacaklarımızı buraya kadar doğru mu herşey? yalnız ben collectionda bulunan resimleri falan o listeden silmek istediimde orjinalini de bilgisayardan siliyor napıyoruz bunun için
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.