Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: http://www

quote:

Orjinalden alıntı: badfan

arkadaşlar travel packi olanlara bir sorum var.

çantasının omuz için taşıma askısı var mı? yoksa kendim bir askı takabilir miyim?

ayrıca çanta zune nin yanında başla şeyler de taşımak için uygun mu? mesela biyere giderken telefon, anahtarlık, flashdisk vs koyabilir miyiz?

premium kulaklığa süper deniyor. onu sormuyorum bile.

omuz askısı yok, çanta büyükçe ama elle rahat taşınıyor, ucuna strap takarsan bir nevi burhan altıntop çantasına da dönebilir boyutu çok yeterli, ben taşıdıklarımı söyleyeyim: zune, sennheiser cx300 kulaklık, philips kafa arkası kulaklık (hiç problemsiz, kırılmadan bükülmeden sığıyor), kalem, flashdisk, anahtarlık boy rubik küp, selpak, bi de bazen cüzdan ve cep telefonu (ikisi de küçük olunca kafa arkası kulaklığın boşta kalan orta bölümüne sığıyor). çanta sert olduğu için içindekilerin kırılma, eğilme, bükülme gibi ihtimali de kalmıyor. şiddetle tavsiye ederim. gitti gidiyordaki 45 YTLlikler bitmeden al bir tane (3 tane kalmış, devamı da vardır gerçi büyük ihtimal)

edit: bir soru da benden; malum bu travel pack birinci nesillerle birlikte piyasaya sürüldü ve onlar için tasarlandı, çantadaki boşluğa 80 GB sığdırmayı deneyen oldu mu? 30GB modeli kılıfsız koyunca kenarlarda boşluk kalıyor, biraz zorlasak girer gibi geliyor olmadı kenarlardaki malzemeden biraz kırpılabilir gibi, denemek lazım.

teşekkürler
    ben de sipariş vericem bir tane.
    açıkçası cihaz beklediğimden çok daha iyi. ama herkesin hemfikir olduğu gibi birazcık büyük
    ebayde aluminyum ve silikon malzemeli bir hardcase gördüm. onu da almayı düşünüyorum.
    malum cihaz ağır, düşerse eğer içindeki hdd hasar görebilir.

• Peki bu videos hödösüne erişim için bir şifre vesaire koyamaz mıyız ya? Okulda vs tehlikeli olabiliyor da malum :D

Hea bi de ucu usb çıkışlı olan adaptörler kaç paradır elektronikçilerde? Malum okulda fazlası ile gidiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

Peki bu videos hödösüne erişim için bir şifre vesaire koyamaz mıyız ya? Okulda vs tehlikeli olabiliyor da malum :D

Hea bi de ucu usb çıkışlı olan adaptörler kaç paradır elektronikçilerde? Malum okulda fazlası ile gidiyor..

şifre konusunu bilmiyorum da,

bahsettiğin gibi usb çıkışlı ipod adaptörü aldım. ancak zune yi şarj etmiyor. neden olduğunu anlayamadım. başka cihazları sorunsuz şarjedebiliyor bu arada. şöyle bir fikir yürüttüm zune 5 volt 1.4 amper gerilim istiyor, adaptörün çıkışı ise 500 ma. ama bi nokta daha var standard usb gerilimi de 5v 500 ma. yani zunem usbden şarj olurken, aynı gerilimi sağlayan adaptörden şarj olmuyor.

bu arada adaptörü 10 ytlye aldım. içinde ac adaptörü ve çakmak adaptörü var. GG'da 3 liraya bulunabiliyor.

• @yekialem

şifre olayı yok malesef, hem olsa da eski model kasalar gibi "iki sağ üç sol bir aşağı dört yukarı" diye şifreler kullanmak gerekir, malum rakam ya da harf girişi yok sevgili zune cihazımıda

onun yerine benim yukarılarda bir yerde anlattığım metodla herkesin görmesini istemediğin videoları bir klasöre toplarsın, klasörün adını da "şifreli" ya da "password protected" yaparsın, artık yiyen olursa ya da bir başka alternatif olarak o klasörün adını kimsenin girmeyeceği bişey yaparsın ör "aile videoları" ya da "özel videolar" gibi, kimse şüphelenmez, girip kurcalamaz o zaman

şu prizden usb şarj cihazlarına gelince, malesef her marka kendi ürünlerini satmak için ufak tefek hilelere başvuruyor. zune ve iPodun video kabloları bile birbirinden farklı. zune için amerikada birçok yan sanayi şarj cihazı var ama ülkemizde var mı bilmiyorum. onun yerine mesela gitti gidiyorda orijinal ikinci nesil şarj cihazı var, 20 lira civarıydı galiba, onu alabilirsin.

• YAA NAPTIMDA BEN ZUNEMİ SATTIM YAA
    BU İPOD ÇOK FAZLA ÇİZİLİYOOO
    BEN ZUNE 80 GB A GEÇİCEM GALİBA

• quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

YAA NAPTIMDA BEN ZUNEMİ SATTIM YAA
    BU İPOD ÇOK FAZLA ÇİZİLİYOOO
    BEN ZUNE 80 GB A GEÇİCEM GALİBA

Demeyi hiç sevmiyorum ama "Ben demiştim"Pişman olursun diye.Zune ipod'dan kesinlikle kat ve kat üstün bu aşikar

• arkadaşlar zune ile tanışmam biraz ilginçtir,paylaşmak istedim;doğu da sınır hattına yakın(çok yakın 0 noktası denilecek bi yerde)yaşamak zorundayım.Dışarda alışveriş yapmak maksatlı dolaşırken yanımda ki arkadaşım basit bir mp4 gibi bişeyler almak istediğini söyledi beraber bakalım sen bu isten anlıyosun dedi.Bi dükkana girdim zune yi gördüm baktım 30 gb lık kaliteli bişeylere benziyordu(tabi ben o güne kadar zune yi görmedim duymadım)bunu alalım dedim fiyatı çok uygundu(şaşırmayın 170 ytl ye aldık) aldık.Kendisi Zune Halo 3,Aldıktan sonra bi baktım ürün microsoftun paket içeriği süper tabi bi hafta sonra 5 tane daha almak istedim ama bulamadım :) şu an arkadaşımın zune'sini kullanıyorum...
  • Arkadaşlar yeni firmware hakkında bilgisi olan var mı?Ne zaman çıkacak acava
  • arkadaşlar zune wallpaperları için,

http://www.wallpapersforzune.com/

sitesini şiddetle tavsiye ederim.
    çok güzel şeyler var
    özellikle ilk sayfada bir istanbul resmi var kim koyduysa tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

Arkadaşlar yeni firmware hakkında bilgisi olan var mı?Ne zaman çıkacak acava

yeni firmware yakın zamanda çıkacakmış, betası şu anda testerlara dağıtılmış durumda.
    ayrıca yeni çıkacak yeni firmware de xna desteği var.
    xna, microsoft un ürettiği cihazlar için geliştirdiği tamamen oyun sektörüne dayalı bir yazılım.
    bu senenin sonuna doğru zune için oyunların piyasaya çıkacağı konuşuluyor.
    özellikle xna açık kaynak kodlu bir yazılım olduğu için birçok geliştirici kendi oyunlarını geliştirebilecek ve ücretsiz olarak dağıtabilecek.
    aşağıda verdiğim linkte ayrıntılı bilgi ve çalışan ilk zune oyunları var.
    özellikle 2:11 ile 3:05 arasına dikkat.

http://www.youtube.com/watch?v=-8T6pce7mCE&feature=related

zune işlemci ve ram olarak daha birçok şey yapmaya müsaitmiş.
    ilerleyen zamanlarda daha büyük bombalar patlayacak gibi.

unutmadan, yeni firmware de saat olabilirmiş.

• gerçekten zune'da saat yok eksikliğiini hissetmedim demek farketmedim hiç.

oyun olayı gerçekten harika. ama videodaki oyunlara baktımda sanki sadece 2nd gen zune lar için olacak gibi. bizim 30gb zune'ları unutmazlar umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seckinds

gerçekten zune'da saat yok eksikliğiini hissetmedim demek farketmedim hiç.

oyun olayı gerçekten harika. ama videodaki oyunlara baktımda sanki sadece 2nd gen zune lar için olacak gibi. bizim 30gb zune'ları unutmazlar umarım.

Microsoft'un öyle bir hata yapacağını zannetmiyorum.1st gen'e de çıkarır .Yani çıkarmazsa büyük salaklık olur
  • Dharma Skini'mi ve kol kılıfımı siparişledim bakalım
  • İçimden bir his senin 3 vakte kadar zune 2.g ye döneceğini söylüyor ama hadi bakalım.
    Bu arada asıl karşılaştırman gerekenler ses yüksekliği ses kalitesi eq. ayarları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 3 Mayıs 2008; 16:44:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Bu arada asıl karşılaştırman gerekenler ses yüksekliği ses kalitesi eq. ayarları.

hatırlattığın iyi oldu
  • eklendi
  • quote:

quote:

hatırlattığın iyi oldu

Ses kalitesini eklmeişsin ses yüksekliği ne alemde. Benim 5. sayfadaki puanlamadaki kriterleri baz alırsan daha rahat olacak

• quote:

quote:

quote:

hatırlattığın iyi oldu

Ses kalitesini eklmeişsin ses yüksekliği ne alemde. Benim 5. sayfadaki puanlamadaki kriterleri baz alırsan daha rahat olacak

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.