Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kullanıyorum ama yukarıda bahsettiğim gibi çok dar yapmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

Bu aletin içinden çıkan kılıfı kaçınız kullanıyor? Bence zarar görmemesi için iyi ama cebe sokarken veya cepten çıkarırken acayip zorlanıyorsunuz..

artı bir süre sonra alt köşeleri yıpranıyor, ben travel pack çantası kullanmaya başladım, biraz büyük ama şık, kafa arkası kulaklığımı bile sığdırdım hatta anahtarlık boy rubik küp bile sığdı, bavul gibi maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: persona

ya arkadaşlar şöle bi sorunla karşılaştım ben, collection altına atıyoruz ilk olarak sanırım müzik resim ya da videolarımızı ordan da sync with denen şeye tıklayarak cihazımıza atıyoruz atacaklarımızı buraya kadar doğru mu herşey? yalnız ben collectionda bulunan resimleri falan o listeden silmek istediimde orjinalini de bilgisayardan siliyor napıyoruz bunun için

Sen dosyayı silmek istediğinde sana iki şıklı bir kutucuk açacak.. 1. sini seç tamamdır.. " Keep files and hödö hödö " olanı

• quote:

Orjinalden alıntı: seckinds

zune'u bilgisayara bağladıktan sonra settings ->device -> sync options da en üstteki option ı değiştirmelisin. sync all my music değil de let me choose olan seçeneği işaretlemen gerek. screen de gayet açık zaten.

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

daha önce seckinds nickli arkadaş anlatmış, varsayılan ayarda bilgisayarında bulduğu tüm müzik, resim ve videoları otomarik olarak cihaza atar program, seçenekleri "let me choose my music/video/pictures" seçersen istediklerini atarsın, cihazdan sildiklerin de bilgisayardan silinmez.

• cihazdan silmiyorum zaten collection dan siliyorum sadece, dediğiniz o 2 seçenek ise çıkmıo bende
  • yekialem arkadaşın bahsettiği kutunun normalde çıkması lazım, orda sadece yazılımdan sil, bilgisayarımda kalsın anlamına gelen ilk seçeneği seçtiğinde şarkılar bilgisayarında kalır ama programdan silinir. belki farkında olmadan bu iletişim kutusunun bir daha gösterilmemesi seçeneğini işaretlemiş olabilirsin, onun için settings > general > reset warning messages seç. tekrar silmeyi dene herhangi bir şeyi bakalım iletişim kutusu çıkacak mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: persona

cihazdan silmiyorum zaten collection dan siliyorum sadece, dediğiniz o 2 seçenek ise çıkmıo bende

Şimdik o zaman şunu dene.. Zune u aç.. Sağ üstten settings e gel.. Ordan general.. " Warning messages " ı reset le bi de öyle dene bakalım..

edit : haha "http://www " da aynı şeyi anlatmış.. Demek ki dediğimiz olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 26 Nisan 2008; 22:26:12 >
  • ya böyle bi şey olamaz ya 2120 items remove o kadar tag düzenledim bilmem ne yaptım mola verdim kapadım cihazı snra tekrar girdim otomatik bişeyler yapmaya başladı sync şeklinde, önceden yüklediğim şarkıların hepsi gitmiş isimleri falan duruo geri getiremez miyim onları ltfn yarım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

Bu aletin içinden çıkan kılıfı kaçınız kullanıyor? Bence zarar görmemesi için iyi ama cebe sokarken veya cepten çıkarırken acayip zorlanıyorsunuz..

ben valla hem paketten çıkan kılıfı kullanıyorum, hem de psp ekran jelatinlerinden aldım. onu kullanıyorum. en olarak ekrana denk geliyor ama boyundan biraz kesmek lazım. Zune'u elimden geldiğince temiz ve dikkatli kullanmya çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum

@http://www: bana da köşelerden zamanla aşınacak gibi geliyor. henüz bende olmadı. ama adamlar heralde daha büyük bir kılıf yapıp taşınabilirliği etkilemek için böyle fit bir kılıf tasarlamışlar. Ebay'dde çok güzel kılıflar da var aslında.

mesela şu: 1 USD sadece

alttaki metal case de çok güzel. ama Türkiye'ye yollamıyorlar ne yazık ki. 1 USD

gerçi ebay'de satıcılar kargo parasından kazanıyorlar parayı. sistem gittigidiyordan değişik. Türkiyeye gönderi yapanlarda fiyat 6 dolar ile 15 dolar arası değişiyor fiyatlar. (gördüğüm en düşük ve en yüksek gönderi fiyatlar Türkiye için.)

düzeltme: ikinci resim niye mesajda gözükmüyor ya?? anlamadım...

@persona: geçmiş olsun demekten birşey gelmiyor elimden.

ipod kullanırken başıma çok geliyordu. Allah bu auto sync'in belasını versin... çok sinirlenmiştim ben de o zamanlar. ders işte. zune da ayarlardan otomatik eşleştirmeyi (auto sync)kapatacaksınız. bu kadar basit. bir kaç mesaj yukarı baın. orda arkadaş kendi mesajımı alıntı yaparak göstermiş ne güzel.

AUTO SYNC KAPALI... LET ME CHOOSE SEÇENEĞİNİ SEÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinds -- 27 Nisan 2008; 2:10:34 >

• Kılıf güzelmiş kemere de takılıyor sanırım ama ben klipsli pantalona takılabilecek bir kılıf istiyorum gören eden var mı
  • Arkadaşlar bu ilk mesajlarda bahsedilen zune skinleri yurt dışından getirebilen yok mu ya?? Süper skinler koymuşlar.

Birde şu taşıma kılıfları tam istediğim gibiymiş

Bunları türkiyeye getirtebilecek olan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 27 Nisan 2008; 5:17:16 >

•  Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

http://www.decalgirl.com/browse.cfm/4,12448.htm

bana bu skini getirttirin arkadaşlar 30ytl veriim size

• yine bi sorun arkadaşlar :( 4452 adet şarkıyı collection a attım, daha snra da hepsini seçip sync to device ile cihazıma atmaya başladım gece bilgisayarı açık bıraktım sabah kalkıp baktıımda cihaza sadece 1285 tanesini atmış, elle atılmamış olan şarkıları atmaya çalıştıımda (tek tekte atmaya çalıştım) aşağıda % çıkıo ama hep 0da kalıo ilerlemio bi süre snrada kendi kendiliğine duruo atmıo yani :( na yapıcam ya sinir oldum
  •  Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

dediği gibi cihazı resetledimde ama yine aynı olay :(
  • hiç böyle bir hata almadım. zune social ın forumlarına bir bak istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

Doğru yolu bulanların sayısı git gide artıyorBen kullanmaya başlayıpta memnun kalmayan çok az kişi gördüm.Bu arada harddsik olayını tam anlamıyla yapan birisi var mı

ben Zune HD Patch 4.0 ve zAuto Unlocker ile yaptım. (zAuto Unlocker aletin senkronize modunda kalmasini sağlıyor). Bu ikisini yükleyip zune sowftare'i açıyoruz ve alet senkronize modundayken çıkan penceredeki OK'e basıyoruz. Sonra Bilgisayarım'dan girip istediğimizi atıyoruz. Açıkçası bana bu işlem biraz zahmetli geliyor. Ayrıca zAuto Unlocker yüklüyken Zune software'den alete dosya aktaramıyoruz galiba onu tam çözemedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: drekthar

ben Zune HD Patch 4.0 ve zAuto Unlocker ile yaptım. (zAuto Unlocker aletin senkronize modunda kalmasini sağlıyor). Bu ikisini yükleyip zune sowftare'i açıyoruz ve alet senkronize modundayken çıkan penceredeki OK'e basıyoruz. Sonra Bilgisayarım'dan girip istediğimizi atıyoruz. Açıkçası bana bu işlem biraz zahmetli geliyor. Ayrıca zAuto Unlocker yüklüyken Zune software'den alete dosya aktaramıyoruz galiba onu tam çözemedim.

acaba resimli anlatım gibi bişeyler yapabilir misiniz bu konu hakkında?
  • arkadaşlar travel packi olanlara bir sorum var.

çantasının omuz için taşıma askısı var mı? yoksa kendim bir askı takabilir miyim?

ayrıca çanta zune nin yanında başla şeyler de taşımak için uygun mu? mesela biyere giderken telefon, anahtarlık, flashdisk vs koyabilir miyiz?

premium kulaklığa süper deniyor. onu sormuyorum bile.
  • travel pack çanta makyaj çantası gibi. sert, valiz gibi şekle sahip ufak bir çanta. iki ayrı bölümde. bir bölümde zune sallanmasın diye zune boyutunda bir cep var. altına da kulaklık vs koymak için ufak file bir cep. diğer bölümüne koyabilirsin aslında yanına alacak başka bir şey yoksa telfeon vb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badfan

arkadaşlar travel packi olanlara bir sorum var.

çantasının omuz için taşıma askısı var mı? yoksa kendim bir askı takabilir miyim?

ayrıca çanta zune nin yanında başla şeyler de taşımak için uygun mu? mesela biyere giderken telefon, anahtarlık, flashdisk vs koyabilir miyiz?

premium kulaklığa süper deniyor. onu sormuyorum bile.

omuz askısı yok, çanta büyükçe ama elle rahat taşınıyor, ucuna strap takarsan bir nevi burhan altıntop çantasına da dönebilir boyutu çok yeterli, ben taşıdıklarımı söyleyeyim: zune, sennheiser cx300 kulaklık, philips kafa arkası kulaklık (hiç problemsiz, kırılmadan bükülmeden sığıyor), kalem, flashdisk, anahtarlık boy rubik küp, selpak, bi de bazen cüzdan ve cep telefonu (ikisi de küçük olunca kafa arkası kulaklığın boşta kalan orta bölümüne sığıyor). çanta sert olduğu için içindekilerin kırılma, eğilme, bükülme gibi ihtimali de kalmıyor. şiddetle tavsiye ederim. gitti gidiyordaki 45 YTLlikler bitmeden al bir tane (3 tane kalmış, devamı da vardır gerçi büyük ihtimal)

edit: bir soru da benden; malum bu travel pack birinci nesillerle birlikte piyasaya sürüldü ve onlar için tasarlandı, çantadaki boşluğa 80 GB sığdırmayı deneyen oldu mu? 30GB modeli kılıfsız koyunca kenarlarda boşluk kalıyor, biraz zorlasak girer gibi geliyor olmadı kenarlardaki malzemeden biraz kırpılabilir gibi, denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi http://www -- 28 Nisan 2008; 9:12:16 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.