Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen birisi yardım etsin yha zune aldım ve cd si kırıldı şuanda zuneme hiç bir şey yüqlüyemiyorum .Birisi msn ini falan verip veya burdan anlatabilirmi yha....Sinir oldum yha hangi programı indirdiysem bir türlü sync midir nedir oraya giremiyorum püffffff.

Yardımcı olursanız çoq sevinirim arkadaşlar lütfen birisi yardım etsinnnnnnnnnnnn..........
  • http://www.zune.net/en-US/setup buradan indirebilirsin.
  • Dün akşam oturup albüm kapaklarıyla tagleri düzenleyeyim derken içinden çıkmadağım bir durumla karşılaştım ne önerirsiniz.

Dün pc ye format attıktan sonra D ye 30gb lık zune partisyonu açtım ve dinlemek istediğim parçaları 1incil olarak tür (hardrock- folk rock vs) 2ncil olarak şarkıcı klasörlemesi şeklinde zune partisyonuna attım. Zune programından da settings de sync dizini olarak burayı atadım. Buraya kadar sorun yok. Daha sonra zune da kolay playlistler kurabilmek için şarkıları tag'lemeye ve albüm kapakları eklemeye başladım. Tag and rename programıyla. Sonra bir deneyim dediğimde zune programının değiştirdiğim (taglediğim) şarkıların büyük bir çoğunluğunu görmediğini farkettim. Programı tekrar kurmam da birşey değiştirmedi. Ne önerirsiniz?

EDİT: Sorunu buldum şarkılardaki türkçe karekter yüzünden sapıtmış zune programı. Bazılarını alıyor bazılarını almıyor nedense. Şimdi en baştan türkçe karakterleri düzeltecez bakalım. Sadece Türkçe karakterle ilgili değilmiş. Tag and Rename ile Zune da uyum sorunu var sanırım hala kesin sorunu bulamadım ama tagleri tekrar duzeltmek ise yarıyor gozukuyor

EDİT 2: Değişiklikleri Zune Programı açıkken yapmak lazımmış. Olayın Türkçe karakterle bir ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 12 Mayıs 2008; 13:53:50 >

• @SorrowOcean

kardeşim aynı sinir bozucu sorunu ben de yaşamıştım maalesef ama neyse ki erken fark ettim de daha sonra zuen üzerinden düzenlemeye başladım. ne mantıkla yapıyor bilmiyorum ama benim de windows media player ile düzenlediğim tagları okumuyordu. 2.5 versiyonda tag düzenlemeyi biraz daha kolaylaştırmışlar zune yazılımı içinde ama yine de uğraştırıyor. gülü seven dikenine katlanır diyip geçiyoruz bu durumlarda genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: http://www

@SorrowOcean

kardeşim aynı sinir bozucu sorunu ben de yaşamıştım maalesef ama neyse ki erken fark ettim de daha sonra zuen üzerinden düzenlemeye başladım. ne mantıkla yapıyor bilmiyorum ama benim de windows media player ile düzenlediğim tagları okumuyordu. 2.5 versiyonda tag düzenlemeyi biraz daha kolaylaştırmışlar zune yazılımı içinde ama yine de uğraştırıyor. gülü seven dikenine katlanır diyip geçiyoruz bu durumlarda genelde

Aynı hataya bende düşmüştüm.Bir de farkettiyseniz tagları düzenlemeyi Zune'un son softwaresi ielde yapılabiliyor.Edit seçeneği var.Albüm kapğınıda değiştirebiliyorsunuz.Çok kullanışlı tavsiye ederim

• Zune ile keleyebiliyorsun ama sadece zune da gözüküyor o kapak windows media playerda görmüyor
  • @SorrowOcean

bu değiştirilen mp3 id3 taglarını zune yazılımının görmemesi ile ilgili yabancı forumlarda araştırma yaptım biraz, aynı dertten muzdarip çok kişi var. zune.net forumlarında bir arkadaş demiş ki: zune yazılımı dosya bilgilerini sadece koleksiyona eklerken okuyor, daha sonra güncellemediği için eskiler kalıyor. bu yüzden düzenlediğiniz dosyaları kendi klasöründen kesip başka bir klasöre koyarsanız ve zune yazılımının o dosyayı tekrar eklemesini ve okumasını sağlarsanız mp3 tagının en son düzenlediğiniz halini alacaktır. ofiste olduğum için henüz deneme şansım olmadı ama arkadaş bu yolla hallettiğini söylemiş. bana da mantıklı geldi. denemek lazım
  • quote:

@SorrowOcean

bu değiştirilen mp3 id3 taglarını zune yazılımının görmemesi ile ilgili yabancı forumlarda araştırma yaptım biraz, aynı dertten muzdarip çok kişi var. zune.net forumlarında bir arkadaş demiş ki: zune yazılımı dosya bilgilerini sadece koleksiyona eklerken okuyor, daha sonra güncellemediği için eskiler kalıyor. bu yüzden düzenlediğiniz dosyaları kendi klasöründen kesip başka bir klasöre koyarsanız ve zune yazılımının o dosyayı tekrar eklemesini ve okumasını sağlarsanız mp3 tagının en son düzenlediğiniz halini alacaktır. ofiste olduğum için henüz deneme şansım olmadı ama arkadaş bu yolla hallettiğini söylemiş. bana da mantıklı geldi. denemek lazım

Ben windows media player kullanmıyorum.Zune software çıktığından beri winampı bile unuttumO yüzden sorun yaşamadım.

Bir de merak ediyorum.Zune ne zaman wireless'ı aktif olarak kullanmaya başlayacak.ipod touchdan en büyük eksiği bu.Bill Gates amca wireless'ı sadece dosya paylaşımı için koymuş olamaz değil mi

• slm arkadaşlar yaklaşık 1 aydır zune 30 gb kullanıyorum şu ana kadar bir sorunum yoktu. Ancak dün akşam nasıl oldu anlamadım videoları göstememeye başladı(ses dinlenebiliyor ancak görüntü yerine arka plan resmi geliyor. Ayrıca resimler izlerken ekran silik halde görünüyor. zune.net'deki son sürüm yüklü. arka planı sildim format attım sorun çözülmedi. herhangi bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

quote:

@SorrowOcean

Ben windows media player kullanmıyorum.Zune software çıktığından beri winampı bile unuttumO yüzden sorun yaşamadım.

Bir de merak ediyorum.Zune ne zaman wireless'ı aktif olarak kullanmaya başlayacak.ipod touchdan en büyük eksiği bu.Bill Gates amca wireless'ı sadece dosya paylaşımı için koymuş olamaz değil mi

Zune Programı açıkken Tag and rename le düzenleyince de sorun çıkmıyor (1-2 parçada zorladı gerçi anlamdığım bir sebepten ama ben bu yolla çözdüm)

• Giriş sayfası güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 13 Mayıs 2008; 23:44:59 >
  • Zune 80 GB almayı düşünen arkadaşların fikir edinebilmeleri için birkaç resim =)

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

• quote:

Orjinalden alıntı: magnifico

Zune 80 GB almayı düşünen arkadaşların fikir edinebilmeleri için birkaç resim =)

Çok teşekkürler emeğin içinFotoğraf makinanın markası ney acaba foto kalitesi çok iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

Çok teşekkürler emeğin içinFotoğraf makinanın markası ney acaba foto kalitesi çok iyi

Samsung D760

Fotoğraf çekme konusunda her ne kadar acemi olsam da,binbir güçlükle bu fotoğrafları çekebildim

• arkadaşlar zune 80 gb almak istiyorum.. Eğer satmayı düşünen olursa lütfen pm atsın... hep ipod touch olmaz dimi değişiklik yapmak lazım...
  • İkinci el kısmına ve GG ye bak
  • ikinci el kısmında yok malesef... gg de ise fiyat çok yüksek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: buracozdogan

ikinci el kısmında yok malesef... gg de ise fiyat çok yüksek..

istanbuldaysan doğubank, tahtakale, yazıcıoğlu, bakırköy taraflarına bakmanı öneririm
  • CNET.com sitesine göre Zune 80gb '' En İyi Hard Drive M-P3 Player'' dalında birinci sırada

http://reviews.cnet.com/best-hard-drive-mp3-players/?tag=lnav

Ve yine aynı siteye göre ''En İyi 5 M-P3 Player'' içerisinde yer alıyor

http://reviews.cnet.com/best-mp3-players/?tag=dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnifico -- 16 Mayıs 2008; 16:28:54 >

• Arkadaşlar ben zunemi taktım cd mi yükledim zune giriyorum ama nerden şarkı atıyorum nası atıyorum yha birisi mümkünse tabi resimlerle gösterebilirmi yha lütfen birisi yardım etsin 2 haftadır zune duruyor içine hiç bişe yüklüyemiyorum. :(
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.