Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @dministrator

öff öff bende ipoddan bıkmıştım aslında , magnificonun cihazı ilaç gibi gelirdi ama param şuan yok , daha yeni notebook alarak tüm paramı bitirdim

Abi senden zune u alalı 1 ay oldu olmadı nasıl bıktın ipod dan? Ayda bir mp3 mü deiştiriyon :D nasıl sıkılıyon?
  • çünkü gıcık bir alet
  • ben de zune sattıktan sonra iPod touch aldım ama şimdi de onu satıyorum, teknolojinin tüm nimetlerinden birer ay faydalanmak lazım
  • sizce ne almalıyım bir öneride bulunun araştırıyorum karar veremiyorum
  • zune la takas et işte hala en alınası cihaz olarak zune var bence
  • Paraya ihtiyacım olmasa hayatta satmıcam zune umu da... işte çok sıkışık bir zamanıma denk geldi
  • Arkadaşlar bi iki sorum var. Bi kere bu alete bilgisayarımdaki mp3'leri atabilir miyim? İlla sitesinden satın mı almak zorundayım? Bi de eski nesil ve yeni nesil arasında farklar tam olarak nelerdir. Tamam kapasite, boyutlar tamam ama diğerleri? Ses kalitesi vs..
  • Bilgisayardaki mp3 leri atamadıktan sonra mp3 çalar mı olur o Elbette atabilirsin
    Dizayn farkları var temel olarak. Ses kalitesiyle ilgili değerlendirme zaten mevcut. Kısaca özetlemek gerekirse en alınası aletlerden birisi. Gönül rahatlığıyla tercihini Zune'dan yana kullanabilirsin
  • Çıkmadan önce (bi kaç yüzyıl önce ) bi makale okumuştum da ondan aklım karıştı. E ne güzel. Ses kalitesini bi ara ayrıntılı okuyacağım ama ucuz diye 30'a kayıyorum, hafıza çok diye 80'e. 160'lığı falan olsaymış düşünmeden alırdım da 80 de yetmeyecek :D
  • Arkadalar biri yardım etsin lütfen,

Zune 4 gb aldım , internet sitesinden yazılımını yükledim. Bilgisayarda programda çalışıyor ama hala visitwww.zune.net/setup diyor, nerde hata yapıyorum bir el atarsanız çok makbule geçecek.

Zune programında device a geçtiğimde "check sync status, to connect zune" diyor sanırım bağlanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevas -- 23 Mayıs 2008; 12:10:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chevas

Arkadalar biri yardım etsin lütfen,

Zune 4 gb aldım , internet sitesinden yazılımını yükledim. Bilgisayarda programda çalışıyor ama hala visitwww.zune.net/setup diyor, nerde hata yapıyorum bir el atarsanız çok makbule geçecek.

Zune programında device a geçtiğimde "check sync status, to connect zune" diyor sanırım bağlanamıyorum

biraz daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz

• Zune aldım ve bugün geldi. Halo edition. 1-2 sorum var. CD sini taktım ve şu uyarıyı aldım sonunda.

Windows or Zune software needs an update. This operating system is currently not supported by Zune.

İşletim sistemim Vista 64 bit Ultimate ve tüm güncellemeler kurulu. Sayafasında bu işletim sisteminin destklendiği yazılı. Çözemedim bir türlü. Bir diğer sorum yeni firmware de custom eq seçeneği var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

Zune aldım ve bugün geldi. Halo edition. 1-2 sorum var. CD sini taktım ve şu uyarıyı aldım sonunda.

Windows or Zune software needs an update. This operating system is currently not supported by Zune.

İşletim sistemim Vista 64 bit Ultimate ve tüm güncellemeler kurulu. Sayafasında bu işletim sisteminin destklendiği yazılı. Çözemedim bir türlü. Bir diğer sorum yeni firmware de custom eq seçeneği var mı?

http://go.microsoft.com/?linkid=7313339

yukarıdaki linkten zune software 2.5 in '64-bit- version' unu indirmelisiniz. Bilgisayarınızdaki mevcut software yi silin ve bu linkten indireceğiniz software yi kurun.

Bu arada zune unuz hayırlı olsun , güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnifico -- 24 Mayıs 2008; 20:12:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

Bir diğer sorum yeni firmware de custom eq seçeneği var mı?

Çok teşekkürler. Ama yanlış bilgi vermişim. Vista 32 bit kurulu. Ultimate. Tekrar link alabilirmiyim? Bu soruma cevap verebilecek var mı bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 24 Mayıs 2008; 20:22:29 >
  • custom eq ile ilgili sorununuza zune 30gb sahibi arkadaşlarımız,mesajı gördüklerinde, size yardımcı olacaklardır mutlaka.
  • onuda ben söylüyeyim evet yani firmware dede custom eq yok eskisi gibi kayıtlı seçenekler var sadece
  • Arkadaşlar Amerika'dan Zune 8gb aldırdım. Fakat alet bir türlü Zune'un programıyla senkronize olmuyor. Diğer bilgisayarımda da denedim maalesef sonuç değişmiyor. Şarj oluyor fakat program tarafından görülmüyor, tabi Windows da aleti tanıyamıyor. Reset attım değişen birşey olmadı. Sonra hard reset attım, yine tanınmıyor alet. Hard Reset attıktan sonra "Connect Zune to your PC" diyor, Windows tanımadığı için birşey yapamıyorum tabi. Anladığım kadarıyla sorun büyük ihtimalle usb kablosunda en azından öyle olmasını umuyorum.
    Şimdi bunun usb kablosunu nerede bulabiliriz, Yazıcıoğlu'nda filan var mıdır? Gittigidiyor'da şunu buldum ama pek kaliteli görünmedi gözüme. Başka bir yerden bulabilme imkanımız var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: agemennon

Arkadaşlar Amerika'dan Zune 8gb aldırdım. Fakat alet bir türlü Zune'un programıyla senkronize olmuyor. Diğer bilgisayarımda da denedim maalesef sonuç değişmiyor. Şarj oluyor fakat program tarafından görülmüyor, tabi Windows da aleti tanıyamıyor. Reset attım değişen birşey olmadı. Sonra hard reset attım, yine tanınmıyor alet. Hard Reset attıktan sonra "Connect Zune to your PC" diyor, Windows tanımadığı için birşey yapamıyorum tabi. Anladığım kadarıyla sorun büyük ihtimalle usb kablosunda en azından öyle olmasını umuyorum.
    Şimdi bunun usb kablosunu nerede bulabiliriz, Yazıcıoğlu'nda filan var mıdır? Gittigidiyor'da şunu buldum ama pek kaliteli görünmedi gözüme. Başka bir yerden bulabilme imkanımız var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gittigidiyordaki o ürünü bende aldım.Kesinlikle tavisye ediyorum harika bir ürün.Görüntüsü seni aldatmasın çok kullanışlı.Taşıması filan çok kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyaH BeyaZ -- 24 Mayıs 2008; 23:44:28 >

• Evet başka bir yerde bulamazsam, onu almayı düşünüyorum zaten. Tabi tam olarak emin değilim acaba kablo mu bozuk yoksa alette mi bozukluk var. İnşallah sadece kablo bozuktur bakalım.
  • O kabloya 20 kağıt vercenize travel pack alın 30 kağıda içinden kablosu da dahil her bi şeyimi çıkıyor..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.