Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir süre önce kafayı bozup almaya karar verdiğim ZUNE için katılmıştım aranıza fakat tüm çabalarıma rağmen uygun bir fiyata 80 gb versiyonunu edinemediğim için sonunda ARCHOS 405 satın aldım yolladığım postlara ve sorulara ilgiyle cevap veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim

Bundan sonra Sanırım ARCHOS forumlarında gezinmem gerekecek :)

Hepinize İyi eylenceler
  • Eh ne diyelim iyi günlerde kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: asafated

uzun cebelleşmeler sonucu zune'un programına alışmaya başladım fakat hala sinirlerim tepemde, neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde mp3 lerin hepsini görmüyor, mesela bir klasörde 23 şarkı varsa 15 tanesini görüyor, hatta bazen koca albümde 1-2 tane mp3 tanıyabiliyor, bunu neden yaptığı konusunda bi fikri olan var mı?

ogg ve vibration formatlı mp3 leri alet calıstırmıyor aklınızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nishard -- 1 Haziran 2008; 15:44:28 >
  • Forumda 30 gb halo edition Zune satan arkadaş var. 230 ytl sıfırı için iyi fiyat mıdır? Bunun temiz ikinci elini bulabilir miyim? Sıfırını daha ucuza satan var mıdır? İkinci el Zune' unu satmayı düşünen arkadaş var mı burada? Aşk adamı öldürür mü yoksa katil evin uşağı mı?
  • Ben bugün bir arkadaştan 30 gb aldım.Ayrıca sıfırı için 230 çok iyi fiyat hemde @orgeneral çok sağlam bir arkadaş;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacer -- 2 Haziran 2008; 17:36:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacer

Ben bugün bir arkadaştan 30 gb aldım.Ayrıca sıfırı için 2 gb çok iyi fiyat hemde @orgeneral çok sağlam bir arkadaş;)

Hayırlı olsun.Ö.M 'de atmışınız.Her cevabınızın yanıtını ilk msj'da bulabilirsiniz.Eğer aklıınıza takılan başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıışırm
  • eyw çok saolun;)
  • Ya arkadaşlar ben zune aldım almasına ama bunun cd si yok pc ye nasıl tantıcam ben bu aleti?
  • quote:

Ya arkadaşlar ben zune aldım almasına ama bunun cd si yok pc ye nasıl tantıcam ben bu aleti?

Aşağıdaki linkten zune software i indirip kurun.

http://go.microsoft.com/?linkid=7313338
  • 281 sıra sayısımsi.dll dnamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

diye bir hata veriyor.Çok sağolun bu arada link için.
  • quote:

281 sıra sayısımsi.dll dnamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

diye bir hata veriyor.Çok sağolun bu arada link için.

Linkte herhangi bir sorun görünmüyor, neyse...

Aşağıdaki resimde işaretledim. Bu linki tıklayın karşınıza çıkan sayfada aşağıdaki resimde gösterdiğim yere tıklayın,programı indirin.

http://www.zune.net/en-us/products/zunesoftware/download.htm

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

• quote:

Ben bugün bir arkadaştan 30 gb aldım.Ayrıca sıfırı için 230 çok iyi fiyat hemde @orgeneral çok sağlam bir arkadaş;)

Hayırlı olsun
  • arkadaşlar zune isteyen varsa kendi 30 gbliğimi satıyorum
    yanında travel kit de var
    cihaz sıfırdan farksız
    orjinal ekran jelatini hala üstünde.
    linki;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=23339912
  • Şu an itibariyle elimde 4 Parçalık bir set bulunmakta

1 adet Beyaz (yabancı setlerden çıkan) kulaklık
    1 adet crystal case
    1 adet taşıma ipi
    1 adet kemer klipsi

Almak isteyenler ikinci el kısmındaki ilanıma bakabilirler

http://forum.donanimhaber.com/m_23748173/mpage_1/key_//tm.htm#23748173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 10 Haziran 2008; 4:31:05 >

• masaüstüne atıyorum 1, 2, bnm fotoğraflarım, aile fotoğraflarım diye 4 tane klasör var. bunu collection pictures'a atıyorum klasör klasör, sync yaptıımda cihaza desktop diye ana klsör açıo diğer o 4 klasörü onun içine atıo ama ben o şekilde istemiyorum, napıcam denedim binbirtürlü şey olmadı
  • HD patch yapıp atmayı denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 5 Haziran 2008; 21:49:18 >
  • Zune' dan Full HD TV' me çıkış verince tüm mahalleyi inletiyom valla..
  • arkadaşlar bende de 30 gb 1. jenerasyon zune var menüde games görünüyor fakat oyun yüklemeye çalışırken the given path's format is not supported diyor ve ilk sayfada verilen oyunların klasörlerinde zune ile başlayan dosya yok.ne yapmalıyım ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gençlik1 -- 13 Haziran 2008; 1:16:08 >
  • Yeni oyunlar var mı?
    Başlık durgunlaştı baya. Bi hareket lazım
  • yardımcı olabilecek birisi yok mu arkadaşlar ? zunem'de games klasörü açılıyor fakat oyun atamıyom
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.