Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunları bilgisayarda oynamak için emülatör var mı?
  • Sayfaları en baştan okudum kafam iyice karıştı...Çok şık bir alet fakat bu 1GEN, 2GEN nasıl belli olur yani aralarında farkmı var varsa nelerdir? Yada böyle bişey yokta benmi uyduruyom..Cevap verebilecek varsa şimdiden sağolsun...

Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciscoarc -- 18 Haziran 2008; 16:38:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShimariK

Sayfaları en baştan okudum kafam iyice karıştı...Çok şık bir alet fakat bu 1GEN, 2GEN nasıl belli olur yani aralarında farkmı var varsa nelerdir? Yada böyle bişey yokta benmi uyduruyom..Cevap verebilecek varsa şimdiden sağolsun...

Düzeltme.

1.gen zune 30gb versiyonu,

2.gen ise zune 4/8/80 gb versiyonlarına deniyor.

aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.zune.net/en-us/products/compare.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: magnifico

quote:

Orjinalden alıntı: ShimariK

Sayfaları en baştan okudum kafam iyice karıştı...Çok şık bir alet fakat bu 1GEN, 2GEN nasıl belli olur yani aralarında farkmı var varsa nelerdir? Yada böyle bişey yokta benmi uyduruyom..Cevap verebilecek varsa şimdiden sağolsun...

Düzeltme.

1.gen zune 30gb versiyonu,

2.gen ise zune 4/8/80 gb versiyonlarına deniyor.

aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.zune.net/en-us/products/compare.htm

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim arkadaşım

• şu cihazı hala alamadım ya ... neyse
  • Bende almayı düşünüyorun hatta satılık ilanlar şuanda açık nette ama şu wi-fi olayı biraz daha kullanışlı olsa ozaman daha kesin kararlı olucam..
  • Arkadaşlar ben şu programı kullanmayı öğrendim,fotoğraf veya mnüzik atabiliyorum ama video atamıyorum(çevirip denedim). yüzde 94 e gelip kopuyor.Şimdide synigc yazısı çıkınca removing yapıyor:) onu nasıl düzelticem?
  • Zune 30gb Siyah Herhangi bir çiziği yoqtur Kurulum Cd si Kutusu Şarz Aleti Herşeyi Mevcuttur.Satılık !!
    Almak İsteyenler için
    0534 442 6250 no yu arayarak ulaşabilirler.Cidden almak isteyen varsa ararsa sevinirim.
  • Başlık oldukca işime yaradı emeği geçen arkadaslara teşekkür ediyorum saygılar...
    Ben bu gun 1 tane zune 1. jenerasyon aldım ama garantisi yok bu aletin buna bi sorunla karşılaşırsam ilerde teknik destek sağlayabilecek bi yer varmıdır? sizce ben ankaradayım ama dier şehirlerde olur elbette...
  • quote:

Orjinalden alıntı: powergothic

Başlık oldukca işime yaradı emeği geçen arkadaslara teşekkür ediyorum saygılar...
    Ben bu gun 1 tane zune 1. jenerasyon aldım ama garantisi yok bu aletin buna bi sorunla karşılaşırsam ilerde teknik destek sağlayabilecek bi yer varmıdır? sizce ben ankaradayım ama dier şehirlerde olur elbette...

Şu ana kadar öyle büyük bi teknik arızayla karşılaşmadım inşAllah sendede olmaz öyle bir şey.Yani çoğu sorunu elinle çözebilrisin.Ben teknik destek sağlayacak bir yer bilmiyorum maalesef
  • hmm umarım soun yasamam, bişi daha sorucam alete mp4 atarken cok uzun bekliyo ben bşilei yanlısmıy yaıyorum kaç saattir daha 20 tane zor attım :D bi öneriniz varmı?

edit: arkadaslar alet benim pc dek, tüm sarkıalrı görmüyor bunu sebebi bit rate midir ? ne yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStar13 -- 2 Temmuz 2008; 0:48:48 >
  • Merhaba bende bi 30 gb zune alarak aranıza katıldım site de okuduklarımın çok faydası oldu teşekkürler emeğinize sağlık.ayrıyeten süper bi alet kullanımı cok rahat ve ses kalitesi harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfinfh -- 7 Temmuz 2008; 15:22:42 >
  • ya sildiğim (delete yapıyorum)videolar geri geliyo neden oldugunu anlamadım kendı kendıne senkronize ekranına geri geliyo yardımcı olursanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfinfh -- 8 Temmuz 2008; 1:39:18 >
  • Ben Creative Zen Vision M 60GB almadan önce dayımdan Zune istemiştim. Ama iyi ki de Crative almışım diyorum şimdi kendime.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Ben Creative Zen Vision M 60GB almadan önce dayımdan Zune istemiştim. Ama iyi ki de Crative almışım diyorum şimdi kendime.

Sebep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Ben Creative Zen Vision M 60GB almadan önce dayımdan Zune istemiştim. Ama iyi ki de Crative almışım diyorum şimdi kendime.

Neden böyle düşündüğünüzü söyleyin de biz de aydınlanalım bu konuda.

Şu an için piyasadaki en iyi hard drive portable video player ı olan zune u neden seçmediniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Oyunları bilgisayarda oynamak için emülatör var mı?

• artık bende zune sahibiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 20 Temmuz 2008; 2:30:54 >
  • <<<<<<iyi günlerde kullan
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.