Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hala travel pack aramaktayım bu forumda nasıl edineceğim konusunda yardımcı olacak birilerinin olmasını umuyorum yaklasık 10 gundur kullanamıyorum cihazı ...
    ik,inci el forumlarını da gezdim ama bulamadım herkes aletle birlikte satmaktan yana haklı olarak ama satmak istiyen olursa pm lerini bekliiyorum ...

vaya elinde fazla dan data kablosu olan varsa uygun fiyattan satın alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStar13 -- 28 Ağustos 2008; 0:13:40 >
  • bende iki data kablosu var hocam, bulamadıysan mesaj at
  • çok acil ve ümitsiz şekilde armband arıyorum arkadaşlar zune için. 2 aydır aramaktayım bu lanet armband'I ve Yurt dışındaki sitelerden almak istemiyorum eğer satan varsa veya ankarada bi yerlerde satıldığını bilen yada internetten türk sitelerinden birinde satıldığını bilen varsa lütfen yardımcı olsun bana teşekkürler şimdiden.
  • arkadaşlar iki sorum olacak, kesin emin olmak istiyorum:

1.Ses kalitesi tatmin edici düzeyde mi?
    2.Wireless'la internete girilebiliyor mu?

forumda 80 gb lığını 375 e satıyo da arkadaş hoşuma gitti emin olamıyorum ama..
  • 1-ses kalitesi tatmin edici düzeyin üstünde.
    2-wireless ile internete giremiyorsun şimdilik fakat girebileceğini düşünüyorum firmware güncellemesi ile. zira ben modemin wireless agından alıyorum şarkıları, usb kullanmıyorum.
    80gb 375 güzel fiyat bence.saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnifico

Aşağıdaki resimde işaretledim. Bu linki tıklayın karşınıza çıkan sayfada aşağıdaki resimde gösterdiğim yere tıklayın,programı indirin.

http://www.zune.net/en-us/products/zunesoftware/download.htm

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

İkinci el bi zune aldım, ama cd si yoktu... Arkadaşımdan zune cd sini çekip aldım, kurdum ama onun zune u eski işletim sistemiydi(1 küsür, bendeki 2 küsür) Pc ye zune u bağlıyorum, alet şarj oluyor ama programda eşitleme kısmını seçtiğimde aygıt bağlayın gibi birşey diyor...

Sonrasında yukarıda dediğini yaptım, programı indirdim ama kuramıyorum "SYSTEM UPGRADES REQUIRED Zune software installation can't continue until you've one or more required updates. Version 3.1 of Windows Installer is required to run this program.http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=101231 " diyor... Linke tıklayınca da şuna yönlendiriyorhttp://support.microsoft.com/kb/949420?sd=zune

Ayrıca eski programı silip yeniden kurmayı denedim yine olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinden_ersin -- 9 Eylül 2008; 22:01:51 >

• windowsunu orjinal yap, gerekli güncellemeyi microsofttan indir.sorunun kopya xp,orjinal yazılım güncellemesi.hayırlı olsun.saygılar
  • pff, microsoft işini biliyor... bendeki eski bir crackdi, arkadaşımın xp si de crackli ama onda çalışıyordu. ondan cd alıp format atmam lazım anlaşılan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinden_ersin -- 9 Eylül 2008; 22:51:01 >
  • arkadaşım da sorun yaşadı bugün, onunki daha ciddi malesef... alet açılmıyor, şarja taktığı pc den çıkardıktan sonra play tuşuna basınca zune yazısı çıkıyor, 1 sn içinde kapanıyor. pc ye taktığında da alttaki yüklenme çubuğu doluyormuş dolduktan sonra da tık diye bir ses gelip kapanıyormuş... sorun ne olabilir, nasıl çözülebilir?
  • akşam forumlara bir bakarım sorunun için. zuneboard ve darkzune forumlarına bak.umarım açılır, sorun olacagını sanmıyorum
  • hocam sanırım unuttun bakmaya. ingilizcem iyi olmadığı için dediğin forumlara girmedim... ancak eklmek istediğim bir şey daha var...
    zune u bozulan arkadaşım bi tnae daha sipariş etmişti, ikinci el olarak... o geldiğinde onun da aynı sorunu yaşadığını farkettik, usb üzerinden pc ye bağlıyken çalışıyor, usb yi çıkarınca bir kaç saniye içinde alet kapanıyor... açmak için bir tuşa basınca zune yazısı geliyor, alttaki çubuk dolarken kapanıyor... bazern hiç bir şey olmuyor... sanırım genel bir sorun bu ve tahminimce bataryalarla ilgili...

ayrıca bu iki aleti iki farklı kablo, üç farklı bilgisayarla denedik, sorun aletin kendisinden illaki. ve bir de sağlam zune var elimde(iki arkadaşta toplamda 3 zune var da :D ), sağlam zune da her türlü pc/kablo kombinasyonunda sorunsuz çalıştı...

vaktiniz varsa ve üşenmezseniz yabancı forumlara vs bakarsanız sevinirim...
  • ZUNE versiyon 3.0 çıkarmış ne gibi yenilikler var bilen varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyali

ZUNE versiyon 3.0 çıkarmış ne gibi yenilikler var bilen varmı acaba?

Ben 3.0 a geçtim fakat henüz tam anlamıyla deneme fırsatım olmadı ama hız konusunda çok büyük fark olduğunu fark etmemek imkansız ayrıca yüklediğinizde 2 tane hazır oyun geliyor biri poker diğeride puzzle tarzı oyunlardan tam olarak inceleyip en kısa zamanda ekleyeceğim konuya
  • benm zune da problem var bir tane şarkı var silemiorm kardeşim böle iş mi olur birde usb kablosu bulabilir miyiz bir yerden ankaradan kimse varsa bana satabilirmi satarsa kaça satar....çünkü aleti satıcam usb kablsounda bir sorun olmadan garantileyip satayım diorm sorun yok ama işte ne olur ne olmaz...
  • Arkadaşlar i pod touch kullanmıştım. Dokunma özelliği dışında rezil bi aletti. Dolu bug vardı. Bunda da çok "bug" oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyr@mid

windowsunu orjinal yap, gerekli güncellemeyi microsofttan indir.sorunun kopya xp,orjinal yazılım güncellemesi.hayırlı olsun.saygılar

kopya windowsla alete şarkı atmanın yolu yok mudur?
  • Arkadaşlar forumun ikinci el mp3 çalarlar kısmında ilanım var cihazı almak isteyen olursa. Bir çok bulunmayan aparatı da mevcut.
  • arkadaslar ben yenı zune 8gb aldım amerikadan geldi.Neyse pakati actım biraz dinledim sonra eve geldim,Cihazı bilgisayara baglayıp yazılımını kurdum bilgisayara.Sonra sarkı atmaya calıstım faaka atamadım sonra manuelini okudugumda kayıt olmadan bilgisayaradan veri transferi yapamıyacagımı anladım.sonra kayıt oldum(bu arada cihaz surekli baglıydı sarj oluyordu bende cıkarmadım) ve birde ne goruyum zune anıde kapandı ve acamıyorum.Zune.net'ten gerekli teknık destek sayfasını hatim ettım ılgılı hıcbır probleme dahir birsey bulamadım.Sizle de paylaşmak istedim.Su an cıhazı bilgisayara bagladımda bilgisayda veya cihazda hiçbir degisiklik olmuyo yanı cıhaz ne acılıyor nede bilgisayar cıhazı gormuyor baska bilgisayarda falan da denedim fakat malesef hiçbir sonuc alamadım.Yanı daha ilk gunden ben bu kadar hevesle aldgım bir cıhazdan boyle bir suprız beklemıyordum.birde arkdaslar cıhazın tam ustunde hold tusunun yanında bir parlak bolge var orda ne var bir bilginiz varmı yanı sankı bı tus veya da tam cıhazın konstiriksiyonun birlesme noktası bilmeden de kurcalamak ıstemıyorum umarım sızden bir an once bir cevap gelır bende kafayı yemekten kurtulurumŞimdiden hepinize tesekkür ediyorum bu arada siyahbeyaz arkadasımızın ıncelemesı kusursuz herkese iyi gunler....

• beyler foruma azıcık uzak kalmıştım. sorularınızı için elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım akşam. işteyim şuanda ve çizim yapmalıyım .SorrowOcean üstad daha iyi bilir bunları
    -orjinal olmayan windowsta kullanmanın en basit yolu windowsu orjinal gösteren yazılımlar kullanmaktır. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakabi

arkadaslar ben yenı zune 8gb aldım amerikadan geldi.Neyse pakati actım biraz dinledim sonra eve geldim,Cihazı bilgisayara baglayıp yazılımını kurdum bilgisayara.Sonra sarkı atmaya calıstım faaka atamadım sonra manuelini okudugumda kayıt olmadan bilgisayaradan veri transferi yapamıyacagımı anladım.sonra kayıt oldum(bu arada cihaz surekli baglıydı sarj oluyordu bende cıkarmadım) ve birde ne goruyum zune anıde kapandı ve acamıyorum.Zune.net'ten gerekli teknık destek sayfasını hatim ettım ılgılı hıcbır probleme dahir birsey bulamadım.Sizle de paylaşmak istedim.Su an cıhazı bilgisayara bagladımda bilgisayda veya cihazda hiçbir degisiklik olmuyo yanı cıhaz ne acılıyor nede bilgisayar cıhazı gormuyor baska bilgisayarda falan da denedim fakat malesef hiçbir sonuc alamadım.Yanı daha ilk gunden ben bu kadar hevesle aldgım bir cıhazdan boyle bir suprız beklemıyordum.birde arkdaslar cıhazın tam ustunde hold tusunun yanında bir parlak bolge var orda ne var bir bilginiz varmı yanı sankı bı tus veya da tam cıhazın konstiriksiyonun birlesme noktası bilmeden de kurcalamak ıstemıyorum umarım sızden bir an once bir cevap gelır bende kafayı yemekten kurtulurumŞimdiden hepinize tesekkür ediyorum bu arada siyahbeyaz arkadasımızın ıncelemesı kusursuz herkese iyi gunler....

yardımlarınızı hala bekliyorum arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.