Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakabi; sorununa dair bir çözüm bulamadım nette. forumlarda karşılaşılan sorunların hepsini inceledim ama yok seninki gibi bir sorun.bu sayfadaki incelemenin başında reset tuşları belirtilmişti, onları denedin mi? onları dene, yazılımını tekrar yükle. social a tekrar üye ol.windowsunun orjinal oldugundan emin ol.yine de okursam öyle birşey dönerim.
    wcg; hocam şarkı silememek dediğin şey tam olarak nasıl birşey? zune programından kaldırıyorsun fakat mp4ten silinmiyor mu? senkronizasyon ayarlarına bak. zune programıyla azıcık ugrasman gerekiyor sanırım. çözersin zor değil sadece kısıtlı ve azıcık gıcık.
    fazla zamanım yok buaralar, sorunlarınız için zuneboard.com ve darkzune.com adreslerine bakın (google dan aratın ) saygılar
  • bende artık zune sahıbıyım :) ama fılm atması cok ugrastırıyor once zune programı ıcın convert edıyorum ordan zuneye gecerkende kendısı convert edıyo yoksa benmı yanlıs yapıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruxxx

bende artık zune sahıbıyım :) ama fılm atması cok ugrastırıyor once zune programı ıcın convert edıyorum ordan zuneye gecerkende kendısı convert edıyo yoksa benmı yanlıs yapıyorum..

Zune 'a attığında çevirmemesi lazım normalde.Hangi programlar çeviriyorsun video formatlarını?
  • Merhaba;

Zune 120 sahibi olmak üzereyim ve zune'a link'teki kılıfı almak istiyorum. Bu kılıf zune 120'ye de olur mu?

Zune tough skin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

quote:

bende artık zune sahıbıyım :) ama fılm atması cok ugrastırıyor once zune programı ıcın convert edıyorum ordan zuneye gecerkende kendısı convert edıyo yoksa benmı yanlıs yapıyorum..

Zune 'a attığında çevirmemesi lazım normalde.Hangi programlar çeviriyorsun video formatlarını?

valla bı cok programla denedım imtoo,danıusoft,any,jetaudio..bunlardada bı suru format denedım hatta cogunda zuneye ozel formatlar var onları yaptım ama cogunda zune programı vıdeoları gormedı gorenlerdende zuneye gecırırken converting yazısı cıkıyo hangısıyle yapmam lazm cok uzun suruyo..
  • Vay be ne zamandır uğramıyordum zune club a.. ÖSS mod olduğum ve yurtta kaldığım için ağzına kadar dolu bir zune ve travel pack süper oluyor yurt ortamlarında.. Ayrıca 3.0 firmware de çıkmış.. Hayırlısı olsun.. Poker takılırız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyr@mid

bakabi; sorununa dair bir çözüm bulamadım nette. forumlarda karşılaşılan sorunların hepsini inceledim ama yok seninki gibi bir sorun.bu sayfadaki incelemenin başında reset tuşları belirtilmişti, onları denedin mi? onları dene, yazılımını tekrar yükle. social a tekrar üye ol.windowsunun orjinal oldugundan emin ol.yine de okursam öyle birşey dönerim.
    wcg; hocam şarkı silememek dediğin şey tam olarak nasıl birşey? zune programından kaldırıyorsun fakat mp4ten silinmiyor mu? senkronizasyon ayarlarına bak. zune programıyla azıcık ugrasman gerekiyor sanırım. çözersin zor değil sadece kısıtlı ve azıcık gıcık.
    fazla zamanım yok buaralar, sorunlarınız için zuneboard.com ve darkzune.com adreslerine bakın (google dan aratın ) saygılar

valahi aletten tık yok.Ne acılıyo ne resetoluyo nede baska bisey...Heralde 15dak içinde bu aleti ilk bozan benımDıyorum kı aceba usb kablosunda falan mı bı sorun var,sarjı bittide acılmıyo kabloda eger sorunluysa sarj olup acılmıyo cıhaz?durup duruken kabloya falan bısey olmaz kı.valla iice paranoyak oldum ondan mı bundan mı dıyeaceba hıc bıyer yok mu ankarada ıstanblda ızmırde falan su cıhazı bı gosterıyım yaptıyım?varmı bır bılgısı tavsıyesı olan arkadaslar???

• zuneye dıvx fılmlerı atmak ıcın hangı programı kullanıyosunuz?
  • nerde bu zuneciler ya..
  • quote:

zuneye dıvx fılmlerı atmak ıcın hangı programı kullanıyosunuz?

1. sayfadaki konuda gerekli linkler mevcut.Cowon Media Center'ı öneriyorum altyazıyıda kendi monte ediyor.
  • Merhaba,

Zune 120'm gelmeden önce Tag&Rename ile mp3'lerimi tag'landırmaya çalışıyorum. Zune Türkçe karakterler kullanarak tag'lediğim şarkıların karakterlerini düzgün görüyor mu yoksa TR karakter kullanmamalı mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

quote:

zuneye dıvx fılmlerı atmak ıcın hangı programı kullanıyosunuz?

1. sayfadaki konuda gerekli linkler mevcut.Cowon Media Center'ı öneriyorum altyazıyıda kendi monte ediyor.

hocam cowon dedıgın jet audıo galıba cowon olarak bulamadım ama cok gusel cevırmıyo bıde benımkı alete atarken kendısı tekrar convert edıyo en kotu 20 dakıka gene beklıyorum neden yapıyo ayarlarda falanmı bır sorun var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Merhaba,

Zune 120'm gelmeden önce Tag&Rename ile mp3'lerimi tag'landırmaya çalışıyorum. Zune Türkçe karakterler kullanarak tag'lediğim şarkıların karakterlerini düzgün görüyor mu yoksa TR karakter kullanmamalı mıyım?

Arkadaşlar, bi 8000 şarkı filan taglayacağım. Bi destekleyip desteklemediğini sçyleseniz, yaptıklarım boşa gitmese?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 3 Ekim 2008; 2:48:44 >
  • arkadaslar meraba
    bende bugun 2. zune aldım bilgisayara kurma da problem yasıyorum aldıgım kişi zune setup ile birlikte xp guncelleştirmelerini cd ye cekip verdi guncelleştirmelri yaptım ama yine setup ı kuramıyorum
    xp original olammasından mı kaynaklanıyo acaba eger oyleyse nasl original olarak gostericem xp yi
  • ınternette xp orjinal yapma dıe arat cıkar bısıler bıde kurulumda mesela su dosya eksık falan dıo o dosyayı ındır kur
  • Arkadaşlar temiz kullanılmış 2. el MS Zune arıyorum.
    30Gb modeli tercihimdir ama diğer modellerde satan arkadaşlar da fiyat belirterek pm atarlarsa değerlendiririm.
    İstanbul'daysanız kargoyla uğraşmadan elden alabilirim.
    Uygun fiyata veren olursa bir de travel pack almayı düşünüyorum.

msn: baydinoglu@msn.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: BORA22

Arkadaşlar temiz kullanılmış 2. el MS Zune arıyorum.
    30Gb modeli tercihimdir ama diğer modellerde satan arkadaşlar da fiyat belirterek pm atarlarsa değerlendiririm.
    İstanbul'daysanız kargoyla uğraşmadan elden alabilirim.
    Uygun fiyata veren olursa bir de travel pack almayı düşünüyorum.

msn: baydinoglu@msn.com

aynısından bende ıstıyorum
  • quote:

ınternette xp orjinal yapma dıe arat cıkar bısıler bıde kurulumda mesela su dosya eksık falan dıo o dosyayı ındır kur

tesekkurler dedigin sekilde arattım zaten bu baslıktada demişler okuyup onu gormustum zaten ben baktıgım sayfalarda indirin dedikleri dosyalar trojanlı flan oluyo hep bi sorun cıkıyo bildiginiz duzgun bi site yada sayfa varsa verebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingness -- 3 Ekim 2008; 23:33:35 >
  • arkadaslar bide tus kombinasyonlarının oldugu resim silinmiş tekrar ekliyebilr misniz yada biri yazabilr mi tus kombinasyonlarını
  • mrb arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce almış oldum Microsoft Zune Halo Edition 3 Video Player 30 gb 'yi travel pack'ınla birlikte satmak istiyorum ekranında kullanıma bağlı kılcal çizikler mevcuttur herhangi bir arızası yoktur temiz bir cihazdır cihazın orjinal kutusu ve bütün aparatları tamdır ve eksiksizdir travel pack ile beraber satılacaktır ayrı satmıyorum. almak isteyen arkadaşlar 275 ytl den satıyorum herşey dahil kargo alıcıya aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyali -- 4 Ekim 2008; 16:05:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.