Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınık-satılık ilanlar için çok da uygun bir yer değil burası arkadaşlar ama madem bazı ÖLÜCÜ arkadaşlar mesaj atmışlar zune umu almak için, onlara bir cevap vereyim dedim ben de: EĞER 120TL YE BULDUYSANIZ KAÇIRMAYIN AMA LÜTFEN BANA "BAŞKALARI 120tl YE SATIYOR, SEN DE SATSANA" DEMEYİN, ÇOK FAZLA OKKALI KÜFÜR BİLİYORUM, AYNAYA BAKAMAZSINIZ, KENDİNİZDEN UTANDIRIRIM SİZİ!!! LÜTFEN!!!
    neden böyle yazdığımı tekrar açıklayım; zekasını benimkinden/bizimkinden önde sanan yeni yetme olduğunu düşündüğüm bir arkadaş bana özel mesaj yazmış, 120tl ye zune bulabildiğini ama benden almak istediğini söylemiş, hatta utanmadan da eklemiş; 30 tl ye de travel pack olsun toplam 150tl demiş! yazık günah, kendince beni sınayan bu arkadaşa kendi gibi insancıklarla uğraşmasını tavsiye ediyorum. bir insana öm atmadan önce, nickine tıklayarak bir bak bakalım, dengi misin??? iddia ederek yazıyorum; eğer 150tl ye TEMİZ BİR ZUNE VE TRAVEL PACK SATAN BİRİ VARSA YARIN GECE ÜSKÜDAR MEYDANDA 160tl VERİRİM! verdiğim fiyat zaten çok uygun iken hala bu ucuzluklara yatanları anlamıyorum.son sözüm bulabiliyorsan al, yoksa gölge etme.saygılar

• sorma banda aynısını diyorlar yok bilmem geçen gün 120 ytl zune 30 gb almış vs. vs. satmam elimde durur daha iyi
  • Zune 120'm elime geçti. Siz pek cevaplamasanız da yine de birilerine lazım olursa, Türkçe karakterli dosya isimleri ve tag'lerde sorun yok, hepsini düzgün görüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Emre The Sorcerer

quote:

Orjinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Merhaba,

Zune 120'm gelmeden önce Tag&Rename ile mp3'lerimi tag'landırmaya çalışıyorum. Zune Türkçe karakterler kullanarak tag'lediğim şarkıların karakterlerini düzgün görüyor mu yoksa TR karakter kullanmamalı mıyım?

Arkadaşlar, bi 8000 şarkı filan taglayacağım. Bi destekleyip desteklemediğini sçyleseniz, yaptıklarım boşa gitmese?

• arkadaşlar 80 gb lık zune satan varsa almayı düşünebilirim
  • Merhaba;

Zune 3.0 yüklü Zune 80 veya 120'de, radyo presetlerinde daha kolay gezmenin ve preset'lere isim vermenin yolu var mıdır?

Ayrıca istediğim bir müziği search etme şansım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 8 Ekim 2008; 14:33:55 >
  • Arkadaşlar Çok az kullanılmış LOST DHARMA SKIN giydirilmiş 30gb zune halo + travel pack + super pack satışım devam ediyor. İlgilenenler ikinci el kısmındaki ilanıma bakabilir.
  • arkadslar 3.0 firmware lı zune nasıl oyun atılıyor forumda arastırdım hep 2.5 versiyona nasl yuklendigi yazılmıs aynı yontemle mi oluyo
  • sanırım yakında alıyorum zuneyi
  • zune 30 gb halo aldım alet güzel ama bu social e nasıl girebilirim ülkeyi degiştirdim(abd) hotmail aldım olmadı bide bu podcasts ve channel nedir bilen arkadaşlar soleyebiliirmi şimdiden teşekkürler
  • bidee izmirde olmak şartıyla elinde travel pack, zune skin , fazla data kablosu olan warsa lütfen pm atsın...
  • arkadaşlar 3.0 için hdd hack nasıl yapılır bilen yok mu :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

quote:

Orjinalden alıntı: faruxxx

zuneye dıvx fılmlerı atmak ıcın hangı programı kullanıyosunuz?

1. sayfadaki konuda gerekli linkler mevcut.Cowon Media Center'ı öneriyorum altyazıyıda kendi monte ediyor.

cowon gerçekten çok güzel bi program altyazı kalitesi filan çok güzel ama bi problem var ha filmi izlemişsiniz ha convert edip zune a atmışsınız :)

filmi normal süresinde convert ediyor.0.9x veya 1.0x hızı ile convert etmesi üzücü.cucusoft aynı makinada daha hızlı convert işlemi yapıyor.

konu biraz pasif kalmış sanırım tr de zune sahibi parmakla sayılcak kadar,elinde olanlar ise satma çabasında.ben daha yeni zune sahibi oldum ve tek amacım tv-out ile aracımdaki lcd ye klip vs aktarmak.o nedenle güzel bi cihaz ses kalitesi filan çok ii,tv-out sorunsuz.

bu konuda olan bazı zune sahibi arkadaşlara pm atmama rağmen artık desteği kesmişler sanırım :) cevap bile vermek istemediler,saolsunlar :)

herkese iyi forumlar dilerim. ileriki günlerde umarım benim de paylaşacağım şeyler olur zune hakkında...

• Arkadaşlar bende zune2 80 var. 365 ytl ye bırakırım ilgilenenler mesaj atabilir
  • ben Imtoo programını kullanıyorum any converter var o cok hızlı dıyolar bana gore ımtoo cok ıyı alt yazıyıda ekleyebılıyosun..
    quote:

Orjinalden alıntı: ddonmez

quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

quote:

Orjinalden alıntı: faruxxx

zuneye dıvx fılmlerı atmak ıcın hangı programı kullanıyosunuz?

1. sayfadaki konuda gerekli linkler mevcut.Cowon Media Center'ı öneriyorum altyazıyıda kendi monte ediyor.

cowon gerçekten çok güzel bi program altyazı kalitesi filan çok güzel ama bi problem var ha filmi izlemişsiniz ha convert edip zune a atmışsınız :)

filmi normal süresinde convert ediyor.0.9x veya 1.0x hızı ile convert etmesi üzücü.cucusoft aynı makinada daha hızlı convert işlemi yapıyor.

konu biraz pasif kalmış sanırım tr de zune sahibi parmakla sayılcak kadar,elinde olanlar ise satma çabasında.ben daha yeni zune sahibi oldum ve tek amacım tv-out ile aracımdaki lcd ye klip vs aktarmak.o nedenle güzel bi cihaz ses kalitesi filan çok ii,tv-out sorunsuz.

bu konuda olan bazı zune sahibi arkadaşlara pm atmama rağmen artık desteği kesmişler sanırım :) cevap bile vermek istemediler,saolsunlar :)

herkese iyi forumlar dilerim. ileriki günlerde umarım benim de paylaşacağım şeyler olur zune hakkında...

• zune satmak isteyenler neden satıyo anlayamadım?
  • yazılım çok kötü maalesef ben 30 GB zune kullanıyordum ve zune programı bir felaket. biri bana Zune programının itunes kadar kolay olduğunu anlatsın ve ikna etsin, hemen 80 GB ipod claasic i satışa çıkarıyım. Yoksa onun dışında ipod dan iyi bir makine. Hele 3rd Gen 120 GB zune çıkmış, ağzımın suları aktı
  • Merhabalar;

Benimde artık Zune'um var :) şu anda kendisi kargoda...

Yanlız 1 2 sorum olacak... Foruma zune ile yazılmış tüm yazıları okudum neredeyse ama gözümden kaçmış olan şeyleri sormak istiyorum...

Benim Windows'um orjinal değil ve zune'ı bağlarken şarkı atarken ya da yeni sürüm yüklerken sorun yaşarmıyım? Yaşarsam bu olayı nasıl aşarım?

Teşekkürler...
  • benımkıde orjınal degıldı ama nette bır suru orjınal yapmak ıcın crackler falan var bulursun bı yolunu merak etme
  • Merhabalar;

2 gun önce zune aldım ve bilgisarıma bağlayamadım hanüz. Gerekli programları kurdum (2.3 kurmustum) ve zune ile bilgisayar birbiriniz görmuyor... Mp3 atamıyorum ve aynı şekilde zune'nun içindeki mp3leride bilgisayardan göremıyorum... (zune'u bağladıgım zaman ''update yapmanız gerekiyor. Update için evet'i seçin'' dediğimde update yapmıyor)
    Device kısmına girdiğimde ise "Connect Zune to your PC" diyor. Ama zaten bağlı durumda ve hali hazırda şarj oluyor...

3.0 versiyonu yükleme çalıştıgımda ise Image Mastering API v2.0 hatası veriyor...
    Bunu düzeltmek için başka bir program indirmem gerekiyor. Bunu indirdiğimde ise windows un update edilemediğini çünkü benim kullandığım dil ile update dilinde farklılık olduğunu söylüyor. Bu kezde bilgisayardaki dili İngilizce (ABD) çevirdim ama aynı kısır döngü devam ediyor...

Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

şimdiden teşekkürler...

• pc yi ing.çevirmenle alakalı değil dostum.indirdiğin güncelleme dili türkçe olması lazım.windowstürkiye sitesinden güncelleme indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosqn -- 12 Kasım 2008; 14:44:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.