Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki 2.3 versiyonda birbirlerini görmeme sebebi neden ki?
    alet baglı oldugu halde (ki zune ''connected'' diyor) ama device kısmında birbirlerini görmüyorlar...
    Bunun sebebi ne olabilir?

kafayı yemek üzereyim :(
  • Hatta problemi söyle daha net anlatmaya çalışayım...

Programı açık zune'u bilgisayara bağladığım zaman aşagıdakı ekran beliriyor...
    Ok update diyorum zune'da ve bilgisayarda update'e dair hiç bir belirti oluşmuyor... hayır dediğimde ise yine device kısmına geldiğimde bağlanmıyor....
    Aşagıdaki 2 resimden daha detaylı bakabilirsiniz...

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı
     Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

Umarım yardım edebilicek birileri çıkabilir

• resimleri büyümüyor ben uptade 3 yüklerken uzun süre hareketsiz beklemiştim sabırla.aslında işlem basit istediği güncellemeleri yükle,update baştan başla makina kendi kendine reset atıyor
  • Arkadaşlar bu arada Türkiye'de bulunmayan Zune aparatları satışım devam ediyor (Taşıma ve koruma kılıfları, fm transmitter, kulaklıktan oluşan super pack) İlgili ilan için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_23748173/tm.htm
  • Problemi hallettim...
    Sorun orjinal windows olmamasından kaynaklıymıs....

Orjinal windows'u olan bir bilgisayarda kurdum ve sorunsuzca çalıştı...

Peki windows'umu nasıl orjinal yapabilirim ?
  • nettexp oırjınal yapma dıe arat sora orjınal yap guncelle ve tekrar kur programı..
  • Zune 3.1 çıkmış arkadaşlar. Ben indiriyorum şu an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 20 Kasım 2008; 1:53:51 >
  • zune nin sitesinde hala 3.0 version var . Acaba 3.1 i kim çıkarmış ?
  • Arkadaşım microsoftun sitesine gir. download bölümünde zune 3.1 var. iki tane yeni oyun eklenmiş
  • mrb arkadaslar account alamiyorum bi turlu sanirsam dns ayarlarindan kaynaklaniyor yardimci olabilirmisiniz
  • accountla ne yapacagınızı sorabılırmıyım kusra bakmayın ben aldım ama hıc bır ısıme yaramıyo yada ben kullanmasını bılmıyorm..
  • social biliosun sosyal demek ye ne bileyim sohbet olabilir yeni cikan haberlerden haberdar oluruz belki banada soylersen nasil uye olacagimizi sevinirim :D
  • Arkadaşlar neredeyse 2 yıldır zune 30 gb kullanıyorum herşey gayet güzelken gecen günbirden açılmamaya başladı ,
    USB yi taktım kendi kendine zune yazısı yanıp söndü yanıp söndü ve kablo takılıyken hep böyle devam ediyor yapcak bişey bulamadım :S
    Yardımcı olabilirmisiniz ?
  • aleti pc y takınca görüyormu peki görüyorsa format at bi ama bnd kullanıyordum hiç öle bişey yaşamadım umarım çözersin sorununu.

Arkadaslar baska bir sorunum var bana acile zune data kablosu gerekli yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba?
  • Microsft'ta çalışan dayım var. Kendisine ABD'den Zune 80gb hediye edilmiş. Kendisi gittigidiyor.com'dan falan satmayı denedi alan çıkmadı. Dayı dedim bari ben kullanayım satamıyorsun aleti olmazsa ben sana ipod nanomu vereyim takas edelim falan dedim bakarız demeye başladı. Dün yani pazar günü evlerine gittim doğum günü için " Zune'u verecek misin ? " dayı dedim bakarız dedi yine çıkışta yine dedim vermedi. Sizce ne yapmam gerek? Ne güzel bir alet zune hoşumada gitti hemde 80gb. Radyosu, müziği ve fotoğraf destekliyor. Tam benlik bir alet. Tamam biraz kaba olabilir ama ilgimi çekti. Zaten ben nanoyu satıp ipod touch almayı düşünüyordum zune çıkınca karşıma hiç olmazsa zune kullanayım dedim. Var mı benim gibi şansız olan

• quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Microsft'ta çalışan dayım var. Kendisine ABD'den Zune 80gb hediye edilmiş. Kendisi gittigidiyor.com'dan falan satmayı denedi alan çıkmadı. Dayı dedim bari ben kullanayım satamıyorsun aleti olmazsa ben sana ipod nanomu vereyim takas edelim falan dedim bakarız demeye başladı. Dün yani pazar günü evlerine gittim doğum günü için " Zune'u verecek misin ? " dayı dedim bakarız dedi yine çıkışta yine dedim vermedi. Sizce ne yapmam gerek? Ne güzel bir alet zune hoşumada gitti hemde 80gb. Radyosu, müziği ve fotoğraf destekliyor. Tam benlik bir alet. Tamam biraz kaba olabilir ama ilgimi çekti. Zaten ben nanoyu satıp ipod touch almayı düşünüyordum zune çıkınca karşıma hiç olmazsa zune kullanayım dedim. Var mı benim gibi şansız olan

Ne yap et al o Zune'u derim ben sana kaçırma

• www.zune-wallpapers.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 28 Aralık 2008; 21:55:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Arkadaşlar bu arada Türkiye'de bulunmayan Zune aparatları satışım devam ediyor (Taşıma ve koruma kılıfları, fm transmitter, kulaklıktan oluşan super pack) İlgili ilan için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_23748173/tm.htm

teşekkürler link için
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 3 aydır zune 1.nesil kullanıyorum ve bu sabah müzik dinlerken zune u açık bırakıp kahvaltıya gittim geldiğimde zune yeniden başlamştı ve tam zune yazısı gelip dolunca takıldı ve daha açılmadı tuşlarda işlemiyordu sonradan şarjı bitti kapandı eve geldim şarja taktım gene aynı olay oldu...Buun nasıl düzeltebilirim... Şimdiden sağolun ....
  • Zune dondu ve hiç bir şey işlemiyor Sabah problemsiz kullanıyordum akşam eve dönerken açılış ekranında kitlendi (ilerleme çubuğu en son durumda) Tüm tuş kombinasyonlarını denedim ama fayda etmedi. Biraz araştırma yaptım ve yüzlerce kullanıcının aynı günde aynı problemle karşılaştığını gördüm. İşte link
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081231001859AAjULM2

30gb zune larda olmuş bu problem ve sanırım firmware hatası gibi.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.