Tamamdır . Benim Zune zune lamaya başladı . Tekrar şarja koydum İlk anda ekranda fiş resmi belirledi o esnada Reset atmak düşüncesiyle tüm tuş kombinasyonlarına bastım . Bir süre sonra normal olarak şarj almaya başladı Ekrana menü geldi. Şu an şarj oluyor. Ben şarjı Adaptörle yapıyorum.
arkadaslar bende 3.1 surumu yukluydu dun hıc acmamıstım sımdı actım hıc bır sorun yok aynen calısıyor..
sonunda düzeldi zune oh bi derin nefes aldım yalnız şimdi connected yazıo ama programda aleti görmüo??? Bide update edemedim bi türlü??? Ne yapmalıyım
Bide converting programlarından hızlı olan var mı? Cowon programını deneyim dedim 1 saattir devam edio 700mb film...
cowon en iyi program emin ol daha iyisi yok. yavaş çevirmesi biraz da sistemle alakalı.
benim zunede calisiyor herkese gecmis olsun bu zune ye nasil uye oluyoruz bunu bilen biri varsa soylesin ltfen
en iyisi total video conventer cevirme programlarindan alt yazida gomuluyo sorunsuzca
bende şu anda şarja taktım batarya gösteriyor içindede fiş var bakalım düzelecekmi:D
arkadaşlar benimde makine düzeldi herkeze geçmiş olsun :)
bende şimdi şarza taktım bakalım benimkide düzelecekmi
Ben taktım şarja gene aynısı oldu bekliyorum bakalım inşallah düzelicek...
arkadaslar bu başlıgın en başındaki bilgilendirmeyi okudum ama yapamadım daha basit bir şekilde zunenin içine nasıl klasör atabilecegimi bilen varmı??
hard dısk olarak gormek 3.0 surumlerınde yok galıba.. convert olarak ImToo converterı kullanıyorum fakat ben mpeg cevırsem mp4 e de cevırsem zune programı goruyo fakat sycn yaparken baya bı bekletıyor ordada convertlıyor kendısı bunu nasıl halledıcem dırek programdan zuneye gecmıyo cok bekletıyor..
cevaplar için teşekkürler bi türlü update edemedim ya dierlerini hallettim...
Forever zune
Bu travelpack'i alabileceğimiz bi yer var mı bi internet sitesi Mesela AMAZON dan alsak türkiyeye yolluyolar mı ???????
Arkadaşlar delircem ne olur yardım bi türlü update edemiom 3.1 i microsofttan indirdim masa üstünde çaliştır diom ''böyle bir arabirim desteklenmiyor dio''
ben cihazın içini açtım,pili çıkardım taktım o şekilde olmadı maalesef.pili komple boşalttım şarja taktım yine olmadı.pili çıkarıp biraz bekleyip taktım loadingden sora siyah ekran geldi hard reset atmayı denedim yemedi.tüm gün bununla uğraştım ama nafile hiç bi sonuca varamadım delirtti alet beni,umarım bi çözüm yolu bulurum :(
Kİmse var mı??? Arkadaşalr bi türlü update edemedim 30gb zunemi bana yardımcı olur musunuz?
Microsofttan 3.1. masa üstüne indirdim çalıştır diom hiç bi şaey olmuyo
cd ve aygıtıda bağlayıp yap kendi kurar muhtemelen
Arkadaşlar ya benim zune hala düzelmedi ya ne yapacm bi fikri olan var mı ??? Yardım edin nolur...
dostum düzelmedi derken ekrana zune yazısı gelip kalıyormu?? bir tavsiyede bulunayım sana inşallah faydasını görürsün makine sürekli açık dursun bir süre sonra şarjı bitiyor zaten ama play tuşuna basınca ekrana batarya gelip gidiyor bunu sürekli tekrarla ki bir süre sonra batarya ekrana gelmemeye başlasın.5-7 dakika daha yapma bunu sonra tekrar başla yapmaya sık olmasa bile yine açılacaktır yani makineyi öyle bir şekile getir ki hiçbir tuşu bir işe yaramasın bataryanın full bittiginden emin olduktan sonra makineyi 1 gün kullanma batarya tam sıfırlansın ki setupta sıfırlansın.Ertesi gün makineni şarja tak ben kendi makineme bunu uygulamıştım ama açılmasına faydası oldumu bilmiyorum istersen bir dene biraz zahmetli ama belki işine yarar diye yazayım dedim hadi kolay gelsin