Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ertnbrk

Arkadaşlar yaklaşık 2 3 aydır zune 1.nesil kullanıyorum ve bu sabah müzik dinlerken zune u açık bırakıp kahvaltıya gittim geldiğimde zune yeniden başlamştı ve tam zune yazısı gelip dolunca takıldı ve daha açılmadı tuşlarda işlemiyordu sonradan şarjı bitti kapandı eve geldim şarja taktım gene aynı olay oldu...Buun nasıl düzeltebilirim... Şimdiden sağolun ....

Şimdilik çözüm yok. Zune'ların son kullanma tarihi varmış anlaşılan
  • Yok böyle bir şey. Tüm 30gb zune'lar iptal boşuna uğraşıp sinir yapmayın benim gibi.
    Mavi ekran ve 3 kırmızı ışık'tan sonra üçüncü bir Microsoft terimi geliyor. Z-DAY.

Wikipedi'ye bile girmiş artık.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zune#Zune_30_Freezing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demus -- 31 Aralık 2008; 17:30:16 >

• benim cihazda gitti şimdi yapacak bişe yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahitdikici

benim cihazda gitti şimdi yapacak bişe yokmu

Bir çözüm var aslında ama riskli. Cihazı açıp bataryayı çıkarmak gerekiyor. Fakat pc'ye bağlayınca tekrar gidiyormuş. Firmware düzeltilene kadar sorun devam edecek gibi.
  • ya arkadslar pekı sızdekı surumler aynımı mesela bende 3.1 surumu yukluydu ben bugun hıc acmadım zunemı bakalım yarına ne olcak..
  • kapagı açmaya çalıştım ama kolay bir tarafını bulamadım zorlamakta istemedim varmı daha önce cihazın kapagını açan
  • zunenın altında bılgısayara baglanan yerın ordakı sıyah kucuk kapagın altında bır vıda var onu cıkarırsan daha kolay olur
  • ne olcak bizim halimiz merakla bekliyorum yeni guncelleme gelse bile bilgisayar zuneyi gormuyor bence zuneler pufff :D
  • o kapagı çıkarmak için ince bir şey yok şu anda başka bir zaman bakarım artık bir an önce düzeltilse keşke şu hata
  • bence zor gibi ama kotu oldu microsoft boyle bi aptalliigi nasil yapar yha
  • arkadaşlar zunelarınız gitmedi merak etmeyin. zune un şarjı bittikten sonra tekrar full şarj edip amerikan saatine göre yeni yılda herhangi bir saatte boot edince prblem düzelcekmiş. benimki de donuk şu anda
  • Saat 8 . 00 da Kendi Adaptörüyle şarja koydum . Fakat Pil biraz dolunca tekrar aynı donma moduna girdi bende şarjdan çıkardım .
  • birde ben deneyeyim bakalım ne olacak şarjı full bitmiş olmalı zaten açınca batarya gösteriyordu şarja koymayı deniyeyim birde
  • Sonucunu yazarsan sevinirim . Zune.net de açıklamışlar ama maalesf ingilizce :) .
  • sx45 aynı olay bende oldu saat 9.10da şarja koydum 8-9 dakikalık bir dolma sonucunda aynı ekran geldi zune yazıyor sadece
  • zune.nette açıklama yapılan yeri link olarak yazarsan memnun olurum dostum
  • Zune.net de anlıyabildiğim kadarıyla . Zune nizin şarjının bitmesini bekleyip Sonra şarja koyun diyor 2009 da harhangi bir zamanda . Öyle yaptık ama sorun devam ediyor . Herhalda birşeyleri eksik veya yanlış yapıyoruz .
  • teşekkürler arkadaşım birazını çevirdim şimdi megamefta'nın dedigi gibi bataryayı full sıfırlamamız lazım siyah ekran geldikten sonra bir tuşa basınca ekrana batarya geliyor ve kapanıyor bunu sürekli yaparsak batarya sıfırlanır diye düşünüyorum
  • Bence ondan yapmıyordur . Acaba şarja koymadan önce bazı tuşlara basmak mı gerekiyor . Reset falan atmak için . Tahminim makineye reset atmamız gerekiyor . Böylece o yazılım hatasından kurtulsun . Birde sen şarjı adaptöünden mi yaptın yoksa usb den mi .
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.