Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet o da aklıma geldi ama şu an satışta travel pack bulamadım ve de 30 ytl'ye satan hiç görmedim açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

O kabloya 20 kağıt vercenize travel pack alın 30 kağıda içinden kablosu da dahil her bi şeyimi çıkıyor..

yeki herkes senin gibi şanslı değil, nerden bulsunlar 30 liraya mis gibi travel packi
  • quote:

Orjinalden alıntı: agemennon

Arkadaşlar Amerika'dan Zune 8gb aldırdım. Fakat alet bir türlü Zune'un programıyla senkronize olmuyor. Diğer bilgisayarımda da denedim maalesef sonuç değişmiyor. Şarj oluyor fakat program tarafından görülmüyor, tabi Windows da aleti tanıyamıyor. Reset attım değişen birşey olmadı. Sonra hard reset attım, yine tanınmıyor alet. Hard Reset attıktan sonra "Connect Zune to your PC" diyor, Windows tanımadığı için birşey yapamıyorum tabi. Anladığım kadarıyla sorun büyük ihtimalle usb kablosunda en azından öyle olmasını umuyorum.
    Şimdi bunun usb kablosunu nerede bulabiliriz, Yazıcıoğlu'nda filan var mıdır? Gittigidiyor'da şunu buldum ama pek kaliteli görünmedi gözüme. Başka bir yerden bulabilme imkanımız var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

kardeşim bence sorun kablodan değil, her ne kadar şarj ve data yolları birbirinden farklı olsa da şarj ediyorsa usb kablosu sağlamdır diye düşünüyorum, başka bir noktayı atlıyorsundur belki, programı kurmadan önce cihazı bilgisayara taktıysan sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. en azından yeni bir kablo almadan önce sağdan soldan bi yerden bir tane bulup denemen tavsiye ederim, boşuna para vermemiş olursun sorun kablodan değilse

• Esasında ben ilk başta şarj olduğunu zannediyordum ama herhalde tam olarak şarj da olmuyormuş zaten. Şarj olurken siyah arkaplanda şarj logosu görünüyor değil mi normalde? Bende menü açık, şarj göstergesi de sürekli değişiyor görünüyordu. Yani az bir miktar şarj oluyor herhalde, sonra devam etmiyor anladığım kadarıyla. İnşallah kablodan kaynaklanıyordur. Dediğim gibi 2 farklı bigisayarda da denedim. Programı da silip tekrar kurdum ama değişen bir şey yok maalesef. Çevremde de zune'u olan bir tanıdık yok, şu durumda kablo almaktan başka çarem yok görünüyor herhalde.
  • kablo almak istersen haberim olsun elimde 3 tane olacak birisi fazlalık. Satabilirim.
  • Evet hocam almak istiyorum. Pm atıyorum.
  • arkadaşlar ben sıkıldım artık filmleri convert etmekten 1 saatlik filmi nerdeyse izleyerek convert ediyor satmaya karar verdim. alacak olan arkadaş varsa gittigidiyora ilan açtım. herşey dahil satıyorum MICROSOFT ZUNE 30GB HALO EDITION+ZUNE TRAVELPACK.http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10051141

Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyali -- 29 Mayıs 2008; 22:20:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

quote:

Orjinalden alıntı: Denonitros

Arkadaşlar biliyorum tabiki Zune diyeceksiniz ama bende Samsung YH-J70 var.Zune'nu görüce Zune'nin 30GB Halo 3 Edition'nunu gözüme kestirdim.Ama bana keşke almasaydım dememek için Zune'nin (dürüst olarak) + ve -'lerini yazarmısınız?

Bir de zuyn diye okunuyor alet.. Yani "Zune'nu" deil "Zune'u".. "Zune'nin" deil "Zune'un"

güzelim o zuyn diye değil zûun diye okunuyor..
  • bu ipod'a benziyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

Zune'nuz için duvarkağıtları ;

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

Ben bunu kullanıyorum harika duruyor

• uzun cebelleşmeler sonucu zune'un programına alışmaya başladım fakat hala sinirlerim tepemde, neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde mp3 lerin hepsini görmüyor, mesela bir klasörde 23 şarkı varsa 15 tanesini görüyor, hatta bazen koca albümde 1-2 tane mp3 tanıyabiliyor, bunu neden yaptığı konusunda bi fikri olan var mı?
  • ikinci nesil 4 ya da 8 Gb'lık almayı düşünüyorum, satan varsa ya da yönlendirebilecek olan varsa sevinirim.

Teşekkürler,

• quote:

Orjinalden alıntı: ZeBaNi_

ikinci nesil 4 ya da 8 Gb'lık almayı düşünüyorum, satan varsa ya da yönlendirebilecek olan varsa sevinirim.

Teşekkürler,

keyif sürmelk istiyorsan 1. veya 2. nesil 30-80gb lıkları önderirim.
  • Arkadaşlar ben zune 30gb ı almayı düşünüyorum. Özellikleri ve hafızasına göre uygun fiyata sahip olduğu için bu ürünü seçtim. Eskişehirde bu ürünü satacak biryer bulamam herhalde.Eğer alırsam gittigidiyordan alacağım. Daha uygun fiyatla bu ürüne sahip olacağım bir yol var mı diye sormak istedim.
    Asıl sorum ise bu cihazın benim kullanım koşullarıma uygun olup olmadığını öğrenmek. Ben yatılı okuyan bir öğrenciyim. Zune'a bilgisayardan müzik-video atmak için tek yolum internet kafe. Ben zune'un programını flash belleğime atıp(kurulum dosyasını) internetkafeye her gelişimde tekrar yükleyerek cihazla veri alışverişinde bulunabilirmiyim? Bu benim için önemli bir soru. Cihazın flash bellek gibi kullanılamadığını biliyorum.Peki programını portable hale getirebilir miyiz yada ben flash bellekten her yüklediğimde bilgisayarla cihaz arasında sorunsuz bir bağlantı kurabilir miyim?
    Kullanım sırasında karşılaşabileceğim sorunları,yazılımın sinir bozucu ve beni engelleyebilecek yönlerini açıklayabilirseniz seivinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

quote:

Orjinalden alıntı: ZeBaNi_

ikinci nesil 4 ya da 8 Gb'lık almayı düşünüyorum, satan varsa ya da yönlendirebilecek olan varsa sevinirim.

Teşekkürler,

keyif sürmelk istiyorsan 1. veya 2. nesil 30-80gb lıkları önderirim.

Hocam saolsın yorumun için ancak boyut çok önemli benim için, ufak olması önemli... 4 - 8 GB'lıklar ile 80'lik arasında epey bi fark var sanırım boyut olark :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TERSun

Arkadaşlar ben zune 30gb ı almayı düşünüyorum. Özellikleri ve hafızasına göre uygun fiyata sahip olduğu için bu ürünü seçtim. Eskişehirde bu ürünü satacak biryer bulamam herhalde.Eğer alırsam gittigidiyordan alacağım. Daha uygun fiyatla bu ürüne sahip olacağım bir yol var mı diye sormak istedim.
    Asıl sorum ise bu cihazın benim kullanım koşullarıma uygun olup olmadığını öğrenmek. Ben yatılı okuyan bir öğrenciyim. Zune'a bilgisayardan müzik-video atmak için tek yolum internet kafe. Ben zune'un programını flash belleğime atıp(kurulum dosyasını) internetkafeye her gelişimde tekrar yükleyerek cihazla veri alışverişinde bulunabilirmiyim? Bu benim için önemli bir soru. Cihazın flash bellek gibi kullanılamadığını biliyorum.Peki programını portable hale getirebilir miyiz yada ben flash bellekten her yüklediğimde bilgisayarla cihaz arasında sorunsuz bir bağlantı kurabilir miyim?
    Kullanım sırasında karşılaşabileceğim sorunları,yazılımın sinir bozucu ve beni engelleyebilecek yönlerini açıklayabilirseniz seivinirim.

zune programı bildiğim kadarı ile flash disk ile portable yapılamıyor. yapabileceğin aslında en basit 2 yol var:

1. zune u kırıp harici HDD olarak göstermek. (yöntemi ilk sayfada anlatılmış)
    2. sürekli aynı internet cafeye gidip durumu internet cafeciye anlatıp senin için o zune programını ve müzik arşivini saklamasını rica etmek.

ya da bunlarla uğraşmayıp ilk aldığın zaman müzik-film arşivinde ne var yok zune a atıp bir daha güncellemekle uğraşmamak. 30 GB hayli hayli yeter gibi geliyor. eve ne kadar zamanda bir gidiyorsun bilmiyorum ama en az zahmetli yöntem bu aklıma geldi.

• quote:

Hocam saolsın yorumun için ancak boyut çok önemli benim için, ufak olması önemli... 4 - 8 GB'lıklar ile 80'lik arasında epey bi fark var sanırım boyut olark :)

evet,yalnızca şarkı dinlemek için istiyorsanız,zune 4-8gblik versiyonlar daha uygun.Ama video izlemek için istiyorsanız, 30 ve 80gblik modellere yönelin.

Özellikle 80gblik versiyonu hem boyut açısından hem performans açısından en güzeli
  • Arkadaşlar ilk sayfada zune'u harici disk olarak kullanmak için yapılan hack işlemi sonunda cihaz her bilgisayarda mı harici disk olarak görünüyor yoksa yalnızca bu işlemleri yaptığımız bilgisayarda mı?
  • tabiki sadece işlem yaptığın bilgisayarda
  • Bu arada ben de gg'den yeni usb kablo aldım. Tahmin ettiğim gibi orjinal kabloda problem varmış. Neyseki alette bir sorun yokmuş. Şimdi aleti kuracalamakla meşgulüm bakalım. Şu harici disk olayını da bir sefer yaptıktan sonra tüm bilgisayarlarda geçerli olacak şekilde yaparlarsa iyi olur hakikaten.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.