Şimdi Ara

Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
4
Favori
81.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar şarkıda atabiliyorum ama video nası atıyorus birisi anlatırsa çok sevinirim .
  •  Microsof Zune 30gb 1.g İnceleme ve Zune Paylaşım Alanı

Resimde gördüğünüz gibi software nin ayar kısmından,software nin videolarınızı görebilmesi için bi klasör belirlemelisiniz. Örneğin benimki Belgelerim'deki Videolarım klasörü.Ve o klasöre,zune a aktarmak istediğiniz videoları koyun.Ondan sonrası zaten kolay,şarkıyı nasıl atıyorsanız videolar da o şekilde atılıyor.
  • Kardeş saolasın yardım ettin için ama ben yaptım bunu hiç bişe olmadı.Add folder bende videolarıma koydum videoyu sonra add yi tıkladım oke dedim sonra girdim videolara hiç bişe gözükmüyor
    Eğer zamanınız warsa biraz daha açıklayarak anlatırmısın ??
  • Bir de ben şarkıları tutup zunenin device nin ordan müsic bölümüne koyup atıyorum onudamı yalnıs yapıyormusun :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: alionewolf

Kardeş saolasın yardım ettin için ama ben yaptım bunu hiç bişe olmadı.Add folder bende videolarıma koydum videoyu sonra add yi tıkladım oke dedim sonra girdim videolara hiç bişe gözükmüyor
    Eğer zamanınız warsa biraz daha açıklayarak anlatırmısın ??

videonuzun formatı .avi ise zune software de göremezsiniz o formatı.

.wmv uzantılı videolar koyuyorsunuz di mi klasöre?
  • hmm.ondan olabilir sen hangi programı tercih edersin çevirmem için kardeş?
  • Cowon Media Center ve Total Video Converter.

Cowon Media Center ı bu konunun ilk mesajında bulabilirsin.
  • Çoq teşekkür ederim yaptım sonunda yardımların için teşkr ...
  • Rica ederim.Yapabildiğinize sevindim.
  • Thank Youu. :D

• zune 80gb önerirmisiniz yani al veridğin fiyata değer(gittigidiyordaki fiyat)
    ve zune 80 nin tam özellikleri ne acaba internette bulamadım?
    yoksa zune 30 gibi 30 alsan farketmes mi diyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim
    bir de ses ve görüntü kalitesi ne kadar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odabasy -- 18 Mayıs 2008; 1:25:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: odabasy

zune 80gb önerirmisiniz yani al veridğin fiyata değer(gittigidiyordaki fiyat)
    ve zune 80 nin tam özellikleri ne acaba internette bulamadım?
    yoksa zune 30 gibi 30 alsan farketmes mi diyorsunuz yorumlarınızı alabilirmiyim
    bir de ses ve görüntü kalitesi ne kadar iyi

öneririz.. Alet verdiğin her kuruşa değer..

Tech Specs için şuraya bak :

http://www.zune.net/en-us/products/zune80gb/specs.htm

Karşılaştırmaları için ise şuraya bak :

http://www.zune.net/en-us/products/compare.htm

30 dan tabii ki çok daha farklı.. İlk aklıma gelenler daha ince ve hdd olması disk inin..

Ses ve görüntü kalitesi olarak da ses olarak top class da bazı aletler onunla yarışabilir ama video olarak ondan iyisi yok gibi..

• Açıkçası ben şu an pişmanım zune 80 almadığım için. Aletimden memnun olmadığım için değil tam tersi memnun kaldığım için pişmanım. Birşey soracağım zune80'deki padin zune30'dakinden farkı nedir ? zune 30'daki gibi katur kutur sesler çıkarıyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: drekthar

Açıkçası ben şu an pişmanım zune 80 almadığım için. Aletimden memnun olmadığım için değil tam tersi memnun kaldığım için pişmanım. Birşey soracağım zune80'deki padin zune30'dakinden farkı nedir ? zune 30'daki gibi katur kutur sesler çıkarıyor mu

dokunmatik sanırım..
  • Evet dokunmatik ve harika birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnifico -- 18 Mayıs 2008; 22:19:11 >
  • arkadaşlar,

zunemi travel kitiyle birlikte satıyorum
    linki;
    http://forum.donanimhaber.com/m_23339912/mpage_1/key_//tm.htm#23339912

250 ytl istiyorum. almak isteyenler bana pm ile ulaşabilir.
  • Almayı düşünen kaçırmasın derim. Travel kitle beraber
  • Bunu söylemekten nefret ediyorum ama; ne yazık ki ben de zune umu (Zune 80GB 2.Nesil) satmak zorundayım.(birtakım maddi sorunlardan dolayı )

Forumun 'İkinci El' bölümüne de konu açtım.İlgilenen arkadaşlar oradan inceleyebilirler.Ve almak isteyen arkadaşlar da bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Konumun linki ;

http://forum.donanimhaber.com/m_23347596/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnifico -- 19 Mayıs 2008; 22:14:38 >
  • öff öff bende ipoddan bıkmıştım aslında , magnificonun cihazı ilaç gibi gelirdi ama param şuan yok , daha yeni notebook alarak tüm paramı bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

öff öff bende ipoddan bıkmıştım aslında , magnificonun cihazı ilaç gibi gelirdi ama param şuan yok , daha yeni notebook alarak tüm paramı bitirdim

Üzüldüm senin adına keşke hiç almasaydım ipod.Ama napalım artık.İnşAllah durumunun iyi olduğu bi anda bulursun bir zune daha
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.