arkadaslar 1 ay once hp pavilion marka laptobumu garantıye gonderdım sımdı geldı ama aldıgımdan berı sorunsuz kullandıgım mıcrosoft 5000 marka bluetooth lu mousem sureklı hıd daha hatası verıyor 5 dakıka kullanmadan hıd data hatası verıyor cozumler ıcın sımdıden herkese tesekkurler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sürücüsünü kaldırıp bastan kur eger sorununu çözmezse vistanın bir update si var hıd destekli cihazlar için bilmem ne o hataya bu güncelleme sebebp oluyordu bnde kaldırdıgımda düzeldi ama sonradan baska bir güncellemeyle o hata düseltildi sanıyorum
Bende de o hata vardı formlara baktım bişi bulamadım enson hata raporuna baktığımda hiddata.exe sorun verdiğini gördüm bu dosyanın hid klavye ve hid mouse bir ilgisi yok bende ismini değiştirdim ve microsoft 5000 mause'um hiç hata vermeden bağlanıyo bende ne zaman mouse kapatsam acsam yada bluetooth kapatıp actığımda hata verip bağlanamıyordum.Bence sizde benim gibi yapın "C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Quick Launch Buttons" içindeki hiddata.exe ismini değiştirin ismini değiştirdikten sonra bir aksaklık olduğunu görmedim sizde bir deneyin eğer bir aksaklık varsa lütfen buraya yazın...
quote:
Orijinalden alıntı: proftanju
Bende de o hata vardı formlara baktım bişi bulamadım enson hata raporuna baktığımda hiddata.exe sorun verdiğini gördüm bu dosyanın hid klavye ve hid mouse bir ilgisi yok bende ismini değiştirdim ve microsoft 5000 mause'um hiç hata vermeden bağlanıyo bende ne zaman mouse kapatsam acsam yada bluetooth kapatıp actığımda hata verip bağlanamıyordum.Bence sizde benim gibi yapın "C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Quick Launch Buttons" içindeki hiddata.exe ismini değiştirin ismini değiştirdikten sonra bir aksaklık olduğunu görmedim sizde bir deneyin eğer bir aksaklık varsa lütfen buraya yazın...
hıddaha exe ısmını kendı ısmımle degıstırdım sımdı canavar gıbı calısıyor herhangı bı sorun yok suanda
bu sorunla ilgili farklı sonuç bulan arkadaşlar varmı