Microsoft AntiSpyware virüs programı hakkında bigisi olan varmı? daha doğrusu kullanan?
tam olarak antivirüs degil de adware ve spyware gibi zararlı yazılımlara karşı windowsu korudugunu idddia ediyor microsoft bu yazılımın..
Ben kullandım.. tam verim alabilmek için en az 3 ya da 4 adet farklı temizleyici yazılım kullanmak gerekli spybot ad aware ve ms antispy üçlüsü işini görür sanırım
microsoft yaptıgı icin bazı programların silemedigi yada o an sildigi ama sonra tekrar cıkan spyları tam anlamıyla temizliyor bu bakımdan cok iyi
kullanılabilir bence güzel ama benim tercihim ad aware se dir
Microsoft AntiSpyware'in adı değişti: "Windows Defender"
Microsoft'un GIANT'dan satın alarak geliştirdiği ve bu yılın başından beri "beta1" aşamasında kullanıma sunduğu anti-spyware yazılımının nihayi adının "Windows Defender" olacağı duyuruldu. Microsoft TechNet Anti-Malware mühendislerinin kendilerine ait blog'da duyurdukları bu değişiklik, söz konusu yazılımın yalnızca spyware avcısı olmadığının, istenilmeyen tüm yazılımlara karşı mücadele eden daha geniş kapsamlı bir çözüm olacağının altını çiziyor.
Söz konusu değişiklik salt isim değişikliğinden çok daha fazlasını ifade ediyor. Windows'a entegre edilecek olan yazılımın kullanıcı arayüzü yeni adına uygun olarak tümüyle değiştirildi ve geçtiğimiz Salı günü bu işlemler tamamlandı. Program motoru şimdi Windows sistem hizmetlerine taşınıyor ve güncellemeler de Windows Update yoluyla gerçekleştirilecek. Programın zararlı yazılımları saptama özelliklerinde de köklü iyileştirmelere gidildiği belirtiliyor.
ya abi güzel de ikide birde sağ alt kösede zınk zınk çıkması canımı sıkıo
oldukça güzel bir program Ancak tek başına yeterli değil
ad-aware se kesinlikle yanında kullan
EWET ABİ FENA SAYILMAZ BEE
dur bakıyım indiriyorum inşallah iidir
SpyBot SD de olmazsa olmazlardan...
Özellikle I.E'yi bağışıklama özelliği süper...
I.E de firefox kadar güvenli oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
SpyBot SD de olmazsa olmazlardan...
Özellikle I.E'yi bağışıklama özelliği süper...
I.E de firefox kadar güvenli oluyo
ben tek basına kullanmıstım spybotu nedense verım alamamıstım dellendırmıstı benı. .
spysheriff denen illet bulaştı. bi kısmını sildi ama interneti çok yavaşlatıyo. c sürücüsünün içine girince orda bi kaç dosya var.silinmiyo.ama onları temizlemedi bu program. onları nasıl temizlicem?
quote:
Orjinalden alıntı: erhaxx
ben tek basına kullanmıstım spybotu nedense verım alamamıstım dellendırmıstı benı. .
Tek başına yeterli olmuyo ama Ad-Aware'le mükemmel çalışıyo
Arada sırada Ad-Aware'ın bulamadığı 1-2 tane oluyo... Onu da SpyBot hallediyo
bu program sildim deyip silmiyor. gecen kullandım. bana hepsini sildim diye mesaj gösterdi sonunda. pcyi kapatıp açtım, sildim dedikleri aynen duruyor.
iyi program ama yılbaşına kadar kullanabilirsin. Ondan sonra sanırım paralı olacak. Ben kullanıyorum 49 gününüz kaldı diyor..
SpyWare Doctor Alemin kralı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme