|
Microsoft, baskıyı sürdürüyor: Windows 11'e ücretsiz güncelleyin! (2. sayfa)
-
-
Performans sorunlarını gidermedikçe Windows 11’e geçmeyi doğru bulmuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten bence kullananların yarısı işlemci kısıtlamasına takılanlar. Hani kaçan kovalanır hesabı. Onun bir fix programı mı ne vardı, kısıtlamayı kaldıran. Benim işlemci ilk win11 çıktığından beridir destekliyor, hiç geçmek aklıma bile gelmedi.
-
İş Bilgisayarı Olmasa Sorun Yapmayacam. Güvenlik Güncellemeleri Özellikle İş Bilgisayarı İçin Önemli...
Yoksa Size Katılıyorum Yükseltmek Çokta Gerekli Degil...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ryzen 7 1700 işlemcili dizüstü bilgisayarım Win 11'e uyumsuz olduğundan yükleyemiyorum:) 16gb ram, RX 580 ekran kartı 2tb ssd :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O da doğru tabi ama bence daha önce Win7 de de yapılmak zorunda kalındığı gibi son anlarda yine 1-2 sene uzatırlar bence desteği ücretsiz. Yani hala bu kadar ciddi bir pazar payına sahip iken çok zor bence kesmeleri ama bakalım.
-
Acer swift sf 314-42 AMD Ryzen 3 4300U with Radeon Graphics 2.70 GHz 8 gb bütünleşim ram laptop sistem gereksinimleri karşılıyor diye yükselte basmış yaklaşık 6-8 ay kadar kullandıktan sonra sistem win11 ile uyumlu değil hatası aldım. Şimdi 10'a döndüm fark ettim ki win 10 ile bilgisayarım hem hızlı hem de daha kullanışlı.
-
Microsoft dan da win 11 den de bir cacık olmaz, sıkıntı 11 de değil yine sıkıntı 10 da, bir an evvel şu güncelleme desteği bitse herkesde kurtulur, mecburen 11 devam, haricide benim ikisininde yedeği var kafama göre ikiside yükleyip duruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TPM yi geçsen bu defa işlemci uyumsuz diyor 24H2 bunun için çıkarıldı ama ms nin elinde patladı uyumlu sistemleri olanlar bile bela okuyor ms ta
-
Merak etme w12 de de tpm3 uydurup 1 yada 2 yıllık işlemcilere uyumsuz der öyle bir çakal oldu bunlar korona dan sonra
-
Oda bir şey mi 1800x işlemciye de olmaz dedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X