Şimdi Ara

Microsoft, Bethesda'yı Satın Aldı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kage.

Microsoft 2-3 oyundan gelecek extra 60-70$ lar ile mi ekonomisini devam ettirecek allah aşkına. Sony, Avengers'da Spider-Man'i bile kendi konsoluna özel yaptı. Bir şeyini xbox tarafına vermemiş bir firma, xbox avel mi gitsin aşırı popüler IP oyununu rakip konsoluna versin para kazanmak için. Zaten parayı konsol satarak kazanacaklar, eminim şu hareketinden sonra birçok kişi xbox'a dönmüştür zaten. Ayrıca oyun çıktığında hype ile de baya satıcaktır. Aynı şey PS için de geçerli, GoW mesela konsol sattırıcak Sony'e. Sony kalkıp oyunlarını Xbox'a veriyo mu fazladan para gelsin diye? Hayır. Aynı şey Xbox için de geçerli, niye versin?

Ve Phil, açıklamasında zaten açık açık gelecek Zenimax oyunlarının Xbox ve PC e özel olacağını söylemiş haberi duyururken, tartışılacak bir durum yok. Eskiden ne microsoft ne sony adı altında çıkıyordu oyun haliyle 2 tarafta da bulunuyordu, artık microsoft oyunu sadece microsoft platformlarında bulunur ve gayet mantıklı.
    48 Milyon xbox one ve 120 milyon ps4ün devamı geliyor. Senin dediğine göre 120 milyon satan ps4'ün varisi ps5'te 70 dolarlık satışlardan gelen para kazanç sağlamaz ama 48 milyon satan konsolun varisinde gamepasse verdiğin aylık 45 lira Bethesda'ya yeter. O da ilginç. Bethesda fırsatını bulsa hesap makinesine bile oyun çıkartır. Skyrim'den para kazanmak için yapmadıkları şey kalmadı. Fallout 76 rezaletiyse apayrı bir başlık zaten. Bende bilgisayar var ve gamepass fiyatı dahi daha ucuz.Bilgisayar varken aynı oyun için xbox almamı gerektiren bir durum yok.

He bir de Hellblade hangi platformlara çıkmış bir kontrol et istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell. -- 21 Eylül 2020; 21:11:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bütün oyunları yaratıklı, aşırı fantastik öğeler barındıran oyunlar. Bana hitap etmediği için hiç sevinemedim. Uncharted, ratchet, killzone gibi bi markası olsun istiyorum şu konsolun, çok mu zor? 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogrulari konusmak lazim
    Microsoft kendini iyi anlatabilirse bizde ve guney amerika pazarinda baya satar..adamlar sayesinde herkese ulasabilcek konuma geldi yeni nesil ister kur deyin ister vergi
    Bu arada sanirim xbox konusunda ilk mesajim😂

• şöyle düşünün arkadaşlar ps tarafında 70 dolar bir oyun xbox tarafında 40 tl bir aylık game pass ile yüzlerce oyun eaplay ile birlikte 400e yaklaşıyor kütüphanesi xboxun hangisini tercih edersiniz gow oynamayın demiyorum bir çok ex oyun çıktıktan sonra birikir gider kiralarsanız öyle oynarsanız zarara girmessiniz 2021 euro 10 ! vergi yüzde110dan 150ye çıkarsa !
  • Umarım fallout'u obsidian'a verirler.

• Abi daha dün Skyrim oynarken şu yeni oyun çıksa ne güzel olur diye içimden geçirdim adamlar satın almış Microsoft alması iyi oldu kalitesini biraz daha arttır diye düşünüyorum ama Bethesda zaten güzel işler yapan bir stüdyo daha iyi olcak

• Yorum yapmaya da gelmiyor arkadaş. İyi ki ölü yatırım "gibi" dedik. Sony babamın oğlunun şirketi sanki Sony alsa neden sevineyim anlamadım. Fallout 76 çöpüne hepimiz beraber şahit olduk

• 80 uero oyun haberlerinden sonra çok kızmıştım Sony ye ama bunca saldırıdan sonra yıllardır severek oyunlarını oynadığım formayı bu günlerde terk etmeme kararı aldım. PlayStation 5 Day One Purchase.

• WatchDogsBest W kullanıcısına yanıt
    Rare

Team ninja

Lionhead

Silicon knights

Oddworld inhabitants

Mistwalker

Bungie

Ensemble Studios

Digital anvil

Hepsi kendi dönemleri içerisinde çok iyi firmalardı... Hiç birisi boru değildi ... Tecavüz etti geçti MS.

Sınırsız para ve sınırsız iş gücü ile NEXT GEN HALO INFINITE'in halini gördük ... Klasik MS, satın al, 2-3 oyun denet, tozlu raflara kaldır. Sağa sola kaynak et, yardımcı stüdyo haline getir.

Bu adamlar oyun işinden anlamıyor, insanların artık kabul etmesi lazım, bu gerçeği benimsemesi şart.

Gears of War bile zamanının ısmarlama mallarındandı. Ellerinde bir Forza kaldı başka bir şey yok.

Yok "Sony'ye nuke attı", yok "boru değil" falan. Oldukça toy ve tecrübesizlik kokan kelamlar. MS'in altında kim iyi iş çıkardı bu güne kadar ? Sony bir tane Last of Us ile jenerasyon belirledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Rare

Team ninja

Lionhead

Silicon knights

Oddworld inhabitants

Mistwalker

Bungie

Ensemble Studios

Digital anvil

Hepsi kendi dönemleri içerisinde çok iyi firmalardı... Hiç birisi boru değildi ... Tecavüz etti geçti MS.

Sınırsız para ve sınırsız iş gücü ile NEXT GEN HALO INFINITE'in halini gördük ... Klasik MS, satın al, 2-3 oyun denet, tozlu raflara kaldır. Sağa sola kaynak et, yardımcı stüdyo haline getir.

Bu adamlar oyun işinden anlamıyor, insanların artık kabul etmesi lazım, bu gerçeği benimsemesi şart.

Gears of War bile zamanının ısmarlama mallarındandı. Ellerinde bir Forza kaldı başka bir şey yok.

Yok "Sony'ye nuke attı", yok "boru değil" falan. Oldukça toy ve tecrübesizlik kokan kelamlar. MS'in altında kim iyi iş çıkardı bu güne kadar ? Sony bir tane Last of Us ile jenerasyon belirledi.
    Hocam buna +1 verdim, Sony, Sony'dir...

Nesil sonunda güç avantajı, oyun stüdyoları, gamepass'e rağmen MS'un mağlup oluşuna güleceğim...

• Microsoft almasın da biz mi alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Valla güzel hamle bende gamepass e kayıcam gibi xsx ile ulen ms
    Değdi mi şimdi konuda o kadar kavga çıkardığına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Yorum yapmaya da gelmiyor arkadaş. İyi ki ölü yatırım "gibi" dedik. Sony babamın oğlunun şirketi sanki Sony alsa neden sevineyim anlamadım. Fallout 76 çöpüne hepimiz beraber şahit olduk
    1999 lu öğrenci kardeş senin aklın ve yaşın ermez bu işlere. FPS nin kralı firma bu sen daha dünyada yoktun Wolfenstein ve Doom çıkarken. Milyonlarca fanı var bu serilerin her biri klasik efsane oyunlar. Asrın satın alamı budur paranın gücü budur büyüksen Microsoft.

• Ağlamaya devam edin bu arada çünkü bu yapılan son hamle olmayacak
  • Benim aklımda ki tek soru eso ya türkçe dil gelir mi

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Ne saçma bir düşünce bu ya? Ona bakarsan Yahoo İnternet tarayıcısının kralını yaptı ama şu an piyasadan silindiler. Bir de 1999'lu diye dalga geçiyor garip bu insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Ne saçma bir düşünce bu ya? Ona bakarsan Yahoo İnternet tarayıcısının kralını yaptı ama şu an piyasadan silindiler. Bir de 1999'lu diye dalga geçiyor garip bu insanlar
    Fanboylar tarafından Fanboylukla suçlanıyorsunuz hocam kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 21 Eylül 2020; 22:34:2 >
  • Sorma valla yorum yapmaya korkar olduk. İlla taraf tutmamız mı lazım anlamadım. Ben Sony'i de gömüyorum hep fiyat politikası vesaire yüzünden. Sanırım illa bir şeyin fanboyu olmamız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Burda en karlı taraf PC oyuncuları oluyor, Hem PS'nin Hemde Xbox'ın oyunlarına erişebiliyorlar..Çektinmi birde DLSS'li RTX kart değme keyfine PC oyuncusunun...
    Epic Games de oyuncuları coşturuyor arada. İleride rdr2 verirlerse şaşırmam.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.