Şimdi Ara

Microsoft, Bethesda'yı Satın Aldı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Ağlamaya devam edin bu arada çünkü bu yapılan son hamle olmayacak
    Sadece bu yetmez,kurtarmaz zaten..Ne varsa top yekün gelir umarım Ms.. Millete fanboy diyorsunuz ama oyuncu olarak rekabetin artmasını istiyoruz biz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddialı ve güçlü bir hamle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla abartmanın anlamı yok. Sanki CD Project’i satın almış gibi... Bethesta oyunları olmasa da olur..

• Haber zaten bomba, ama sonyboyların ağlamalarını görmek daha tatmin ediciydi. Kudurun.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony galip gelemeyip ileri de exclusive işine xbox ile anlaşıp son verebilir. Yani Karaktersizse yapar tabi bunca zaman takmadı kimseyi

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    trilyon dolarlık firmayı alır mı bilmem ama ,cin alinin bile en az 30-40 milyar doları olduğunu söylüyorlar ve bu gerçek ise uzunun en az 20-25 katı serveti vardır .
  • Oyun dünyasının iyiden iyiye kartelleşmesi... AAA oyunların neredeyse hepsi üç büyük firmadan çıkıyor olacak artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Yorum yapmaya da gelmiyor arkadaş. İyi ki ölü yatırım "gibi" dedik. Sony babamın oğlunun şirketi sanki Sony alsa neden sevineyim anlamadım. Fallout 76 çöpüne hepimiz beraber şahit olduk
    Yaptığın yorumların altını mantıklı sebeplerle desteklemeyip direkt ölü yatırım dersen kimse yaptığın yorumu ciddiye almaz. Bu satın almayla birlikte Microsoftun elinde birden bire Fallout, TES, Doom ve Quake gibi bir sürü popüler seri oldu. Bir sürü oyun basını ve oyuncular bu hareketi başarılı bulurken senin ölü yatırım demen kusura bakma da biraz fanboyluk olmuş.
  • Rekabetin artması iyidir güzel gelişme ama çok fazla abartılmış, ps kullanıcısı olarak şöyle bir baktım Bethesda oyunlarından bu nesilde hiç birini oynamamışım kayıp olarak görmüyorum. Ama rekabet iyidir microsoft bu nesilde takdir edilcek işler yapıyor bunun meyvelerini tüm oyuncular yer umarım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Sadece bu yetmez,kurtarmaz zaten..Ne varsa top yekün gelir umarım Ms.. Millete fanboy diyorsunuz ama oyuncu olarak rekabetin artmasını istiyoruz biz.

Alıntıları Göster
    Microsoft bu oyunları çöp edecek ya da buna ölü yatırım diyenlere ne diyecektik ?
  • Ozikaza kullanıcısına yanıt
    Direkt ölü yatırım diye kesin bir yargıda bulunmadım ki ben? Ölü yatırım "gibi" dedim sadece. Neyin fanboyuyum onu bile anlamadım hatta. Savunmadım hiç bir tarafı

• Xbox bir Fil gibi olacak..
  • Gamepass ile ücretsiz çıktığı gibi sadece aylık ücret ödeyerek oynamak müthiş olacak. Nesil boyunca xbox ile oyuna doyacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Rekabet bize yarar. Sony'e güzel misilleme yaptılar. Helal.
    Sony'nin hangi hareketine cevap oluyor bu hocam?

• Ya olaydan bağımsız şu forumda hala dolanan xbox stüdyoları altından hala düzgün oyun çıkmıyor muhabbeti canımı sıkıyor. Bunu diyen adamların belli bir oyun anlayışları var, başka şeyleri oyun olarak değerlendirmiyorlar sanırım. Bu sene ori çıktı metası 88, flight simulator çıktı meta 92, wasteland 3 meta 86, bunların yanında gears tactic, tell me why, minecraft dungeons, grounded, battletoads gibi çıtır çerez belli kitleleri yakalayabilecek oyunlar çıktı. Bunlardan en kötüsü battletoads du ki o da 72 puan, niş bi kitleye hitap eden bir oyun.

Bunların hepsi eylüle kadar çıkan oyunlar. Sizin ilgi alanınıza giren sinematik oyunlar çıkmadı diye oyun çıkmamış olmuyor yani.

• Ps3 - ps4 derken yeni nesilde de tercihimi ps5’ten yana kullanacağım. Rekabet iyidir, sana - bana yarar. Ancak tek bir firmayı almak ile Sony’yi zor durumda bırakacağını düşünmek de saflık. Olay exc. oyunlar ise bence Sony hala çok önde. Bu adıma rağmen. Microsoft’un tek artısı game pass olayı.

• MS büyük iş yaptı. Umarım bir sonraki Elder Scrolls sadece Xbox’a özel olmaz. Gerçi onun çıkması da yeni jenerasyonun sonuna anca yetişir.

Bunun dışında bence Sony de büyük bir satın alım yapmalı. From Software olabilir mesela..sonuç olarak ikisi de Japon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 22 Eylül 2020; 1:21:30 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.