Şimdi Ara

Microsoft, Bethesda'yı Satın Aldı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kibar yorumlarınız için teşekkür ederim Aslında değinilmesi gereken daha konu vardır ama ben zaten böyle uzun yorumları pek okumuyor insanlar diye en azından içimi dökmek için yazmıştım.

Bethesdanın oyun motoru geliştirme olayıyla ilgili de düzelteyim kendimi, skyrim ve fallout da kullanılan creation engine yerine yeni bir motor değil de büyük bir revizyon yapılıyormuş. Ayrıca bunun yanında bethesda wolfenstein da kullanılan id tech 6, ve onun yeni versiyonu doom eternalda kullanılan id tech 7 motoruna sahip. Tamamen fps üzerine kurulu ve bence gears serisine çok yakışacak bir motor. Yine arkane studios id tech motorunun arkane in tarzına uygun olacak bir şekilde özelleştirilmesiyle oluşturulmuş void engine motoruna sahip. Bethesda nın oyun motorları üzerinde ne kadar tasarruf hakkı var ms in bilmiyorum fakat dediğim gibi bunlar değerlendirilebilecek konular.

Bir de nedense bu konuda pek değinilmedi nedense, ms bu satın alımla tango gameworks ü yani shinji mikami yi de bünyesine katmış oldu. Bu abi resident evil 1 ver re1 remake i, resident evil 4 ü, dino crisis i, vanquish i yöneten kişi. Fırsat verilirse yine müthiş işler yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parayı anlayamamış galiba bazı arkadaşlar
    7-8 tane x 999 milyon dolar para vermişler..

Bu parayı ne yapıpta çıkaracaklar ??
  • Bethesdanın en çöp oyunu bile sony'nin çöp konsol oyunlarından kat ve kat iyidir.

Düşünün birde bethesda pc'de AAA oyun endüstrisinin en düşük örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 22 Eylül 2020; 14:46:7 >
  • kısaca

microsoft şunu diyor

Param çok kesinlikle bitmiyor.
    Exclusive ile de uğraşamam. Uğraşacak olanları satın alırım.

10 yıla kalmaz microsoft , sony i satın alırsa şaşırmayalım.
  • Microsoft, Belhanda'yı aldı diye okuyup sevinen tek Galatasaray taraftarı ben değilimdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Bethesdanın en çöp oyunu bile sony'nin çöp konsol oyunlarından kat ve kat iyidir.

Düşünün birde bethesda pc'de AAA oyun endüstrisinin en düşük örneği
    O kadar da değil yok artık bethasta güzel oyunlara imza atmış bir firma olsada son çıkan fallout 76 gibi 2-3 oyununda baya eleştiri yedi baya kötülerdi. Sony toplam kalite olarak bu kadar kötü oyun çıkarmaz hep bir ortalamanın üstündedir.

• batırmak için aldı herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

O kadar da değil yok artık bethasta güzel oyunlara imza atmış bir firma olsada son çıkan fallout 76 gibi 2-3 oyununda baya eleştiri yedi baya kötülerdi. Sony toplam kalite olarak bu kadar kötü oyun çıkarmaz hep bir ortalamanın üstündedir.

Alıntıları Göster
    30 fps %90 cutscene+quick time interaction sony oyunlarından daha iyi

• Game pass iptal edecektim. Oynamasam da kalsın bu Show için aylık 30 liram feda olsun. :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

30 fps %90 cutscene+quick time interaction sony oyunlarından daha iyi

Alıntıları Göster
    tamam oyun gurusu seni

• HAJAJ80 H kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4-6 yıl bekleyeceksin :d
  • O değilde bir de Sony nin elinden Naughty Dog'u filan da alırlarsa feci bomba haber olur. O ihtimal zor biraz ama CD Project Red ile yakın çalışıyolar gibi ya da Ubisoft ile. İleride bunlardan birisini de alırlarsa çok şaşırmamak lazım demek ki.
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    zannetmiyorum bethesdanin kalitesini dusurecegine inaniyorum microsoftun
  • ilgi çekmek için yazdın sanırım.

Prey, Dishonored, Wolfeinstein, Fallout, Skyrim zamanında pre order yaparak aldığım oyunlar Bethesda'yı çok severim. Güzel de haber oldu.
    Sony oyunları ile alakalı kısma ise cevap vermeme gerek yok yazdığın sadece komik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.5 milyar dolar nakit ? vay babanın kemiğini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbox ve pc ye exclusive çıkarıp es6,dishonored falan ps ye exclusive anlamında daha da rakip olursa acayip iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika bir haber bu. Bir playstation oyuncusu olarak Bethesda'nın oyunlarını severim Starfield'i merakla bekliyorum mesela. Eğer yeni çıkacak Bethesda oyunlarını playstation üzerinden oynayamayacaksak hiç sorun değil. Rekabet iyi bir şeydir. Hizmet kalitesini arttırır, vereceğiniz ücretin hakkını almanızı sağlar.

Siz sanıyor musunuz ki rekabet olmasa yeni çıkan konsollar 499$ bandından piyasaya çıksın ya da Microsoft bir atılım gerçekleştirerek gamepass sistemi getirsin? Pc'de epicgames gelmeden önce steam'in tekelliğini düşünün.

Bir rakip firma müşterisi olarak çok sevindim. Umarım devamı gelir.
  • Bu satın alma aklıma MS'in satın aldığı Ensemble Studios'u getirdi.
  • Güzel haber sevindim.Microsoft sonunda düzgün bi iş yapmış.Rekabet iyidir

• O zaman skyrim 6 yı pas geçip 7 veya 8 i çıkarsınlar. Bir arada fromsoftware i alsınlar yoksa bu elden ring oyunu çıkmayacak.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.