Şimdi Ara

Microsoft, Bethesda'yı Satın Aldı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu olaydan sonra ne sanıyosunuz? Sony markasının playstation ürünün biteceğini falan mı? Oldu jddjjs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony gg

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hep 50 dk lık oynadığım için beni etkilemeyen gelişmedir

• +99999

Al Sony oyunu 30 saatte bitir 15 saati sinematik zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C4151550C

+99999

Al Sony oyunu 30 saatte bitir 15 saati sinematik zaten
    5saatde walking simulator geriye pek birşey kalmıyor
    console plebian'ları birde 300tl veriyor bu oyunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Eylül 2020; 21:6:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

O kadar da değil yok artık bethasta güzel oyunlara imza atmış bir firma olsada son çıkan fallout 76 gibi 2-3 oyununda baya eleştiri yedi baya kötülerdi. Sony toplam kalite olarak bu kadar kötü oyun çıkarmaz hep bir ortalamanın üstündedir.

Alıntıları Göster
    Konsol plebian'san beklentin zaten düşüktür oyüzden sony oyunları sana güzel geliyor olabilir.

Ben bethesdanın son 5 yılda kötü durumda olmasına vurgu yaparak bu halde bile sony oyunlarından daha iyi olduğunu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Eylül 2020; 18:50:34 >

• Skyrim 6 yalan oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Skyrim 6 yalan oldu
    Tam tersine daha erken çıkar ama güzel olurmu bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Skyrim 6 yalan oldu
    Niye yalan olsun ki ?

• Bu satın almadan sonra sorulacak asıl soru şu, Amerikan ergenleri oyun almaya gittiklerinde Elder Scroll mu alacaklar, yoksa Spiderman mi? Oyunları küçültmek veya büyütmek adına sormuyorum bunu, Skyrim vs Spiderman diye sorsalar bana tercihim Skyrim olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Konsol plebian'san beklentin zaten düşüktür oyüzden sony oyunları sana güzel geliyor olabilir.

Ben bethesdanın son 5 yılda kötü durumda olmasına vurgu yaparak bu halde bile sony oyunlarından daha iyi olduğunu söylüyorum.

Alıntıları Göster
    Yüksek olanlar crackdown state of decay oynuyor. Hasbinallah sizi sayıyla mı veriyorlar arkadaş. Sana soran oldu mu aç bak inceleme sitelerini zaten görürsün kanıtıyla. Sen bir oyuncusun otoriteler sen gibi düşünmüyor iyi ki.

• Microsoft un yapması gerekn 3 şey;

* hiç bir stüdyonun işine karışmayacak ve iş bilmez adamları tecrübeli oyun geliştiricilerin başına atamayacak

* sınırsız parasıyla stüdyolara kaynak ve iş gücü sağlayacak (yeni ekipler)

* Elder scrols, Fallout, Doom gibi köklü ve fanı çok olan oyunlar en az 1-2 yıl XBOX exclusive olacak daha sonra da sadece PC ye gelecek

Sadece tek başına Elder scrols ve Fallout bile konsol aldıracak oyunlar. Düşünsenize çok ciddi emek verilmiş bir Elder scrols 6 ve Fallout 5 sadece XBOX a çıkıyor hadi biz fakir ülkeyiz alamayız da avrupa ve amerika da net milyon milyon konsol sattırır bu iki oyun. Bunların dışında da Dishonored, Wolfenstein, Prey, The Evil Within gibi aşırı kaliteli oyunları da var.
  • N20 kullanıcısına yanıt
    Fallout 3 ten fatman silahı :. Portatif atom bombası silahı konuya cuk oturmuş.

• Fallout new vegasi yapan ekip obsidian (outer worlds) Microsoft bünyesinde bulunuyor.
    Yeni bir sağlam Fallout üzerinde birlikte yuruyeceklerdir. Fallout obsidian ekibin göz bebegidir. Fallout u yaratan tim Cain ve leonard boyarsky obsidian ekibinin başıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Eylül 2020; 1:44:16 >
  • Kac nesildir sonynin ustune atom bombasi ata ata microsoft kendini bitirdi

• Abd bizi satın aldı ne olcak yani bu da bişeymi

• Daud'un başrolde olduğu bi Dishonored hayali kuruyorum. Bathesda'nın en underrated oyunu olabilir bu seri. Umarım güzel bir Dishonored oyunu da duyururlar bu vesileyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Daud'un başrolde olduğu bi Dishonored hayali kuruyorum. Bathesda'nın en underrated oyunu olabilir bu seri. Umarım güzel bir Dishonored oyunu da duyururlar bu vesileyle.
    Çöp bir oyun ne keyif alıyorsunuz şundan anlamıyorum saçma bir oyun realite sıfır

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.