Şimdi Ara

Microsoft Cisco Eğitimlerine katılmak istermisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada dikkatimi çeken bişi var @crashpolicy burada hiçte forumun paylaşım amacını yerine getirmiyosun buradaki paylaşım herkeze açıktır ve millete mail atarak pm atarak olmaz bu işler en gıcık oldugum şey bu zaten yazsana ortaya herkes görsün bilsin bak bana millet fiyatı merak ediyo açık açık yazmışım buna hiçte paylaşım denmez bencillik denir buna....
  • Arkadaşlar ben burada sadece bilgilendirme yapabilirm. Gerisi sizin eğitimi nekadar düşünüp düşünmediğinizle alakalı. Kaldı ki buraya bir fiyat yazmayıda düşünmüyorum.Ben istekleri iletiyorum kurum gerekli geri dönüşü yapıyor. Fiyatların uygunluğundan eminim mesela yukarda Bilge A... 'a giden arkadaşın verdiği parayla fazladan bir iki eğitime daha katılabileceğini söyleyebilirim. Üstelik hoca kalitesinide düşünürsek bu eğitimlerde eli boş dönme ihtimali dahada az. Bu kursta vakit kaybı yok, boşa kafa yormak yok ama uygulama bolca mevcut. Eğer sizde, uygulama için ortam sorunu arıyorsanız bu sizin için çok iyi olacak.
  • Banada bilgi gönderir misin gitmeye niyetim yok ama istiyenlerolabilir gene bilgim olsun fiyatlar hakkında...
  • Ben sivasta yaşıyorum ve bu sertifikaları almak istiyorum uzaktan eğitim veren kurumlar varmı
  • Uzaktan eğitim almak gibi bir durum yok malesef. Kurs İstanbulda.
  • arkadaşım böle bişiyin sivasa gelmesi için çok uzun yıllar var hatta hiç gelmeyebilir bile bende sivaslıyım bu yaz ordaydım ama hiç bi degişiklik göremedim...
  • Arkadaşlar bilgi almak isteyen arkadaşlar bilgi almak istediği eğitimleri ve mail adreslerin
    i bana iletirlerse daha sağlıklı bilgi alınmasını sağlayabilirim. Ben aracıyım sadece, sizin isteklerinizi onlara iletiyoruum, bu sayede benimde omzumdan bir yük kalkar:)
  • yaw arkadaşım sen o dedigin egitim yerlerinemi çalışıyosun yoxa açık açık sölede bilelim yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazy

yaw arkadaşım sen o dedigin egitim yerlerinemi çalışıyosun yoxa açık açık sölede bilelim yani...

Ben uygun bulduğum bir eğitimi tavsiye ediyorum, istediğini yapmak senin elinde. Eğer rahatszılığın varsada ilet. Ben reklam yapmıyorum, fiyat vermemeye çalışıyorum firma ile onların arasında herşey beni ilgilendirmez.

Buna rağmen suçlamayla karşılaşıyorum, eğer elinde daha iyi bir fırsatı olan varsa söylesin bilelim ama birileri bir eğitime 6000ytl verirken ben 2750ytlye aynıu eğitime gidiyorsam ve memnunsam bunu paylaşmam gerekir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashPolicy -- 4 Ekim 2006; 17:25:18 >
  • burada 6000ytl derken beni diyosun heralde ben 6000 ytl veriyorum ama türkiyede her sene ödül alan bir firma ve en iyi şekilde sınavlara hazırlayıp kazanamama ihtimalin yok burada...
  • Benimde öyle bir ihtimalim yok ama mükemmel hocalarım ve her istediğimde imkanları doğrultusunda yardımcı olan bir kursum var...
  • masterdevil.bg@gmail.com beni bilgilendirrsen cok sevinirim.
    fiyatlar ile ilgili bir bilgim var dersler ile de sifirdan baslamam gerekirse nerden baslarim ne yapmam gerekli bir on bilig atarsan sevinirim
  • senson1c@hotmail.com benide bilgilendirirsen sevinirm
  • Arkadaşlar ben eğitimlerle ilgili tam bilgiye sahip değilim ama eğer mail adreslerinizi iletirseniz size yardımcı olmalarını sağlayabilirim .PM olarak gönderdiğiniz mesajlara ben cevap vermek zorunda kalıyorum, cevap vermek için arayıp kursa soruyorum... Eğer mail adreslerinizi iletirseniz ben aradan kalkacağım:)
  • açıkçası kursun içeriğinden çok hocanın kalitesi çok önemli. İster netron, ister bilge-adam da olsun. Konusunda profesyonel, makaleler yazan bir hoca olmadıkça; Bu tip ucuz yerlere rağbet etmeyin.Yerden çok; hocasının kim olduğuna bakın.

bende bilgi istiyorum; kişisel mesajdan.
  • Kitap yazabilecek bigiye sahip konusunda makaleler yazmı bir hocanın maliyeti düşürüp kursa çmasına inanmıyorsanız eğer , bu ülke bir adım ileri gitmez. Bazılarının aklı hala reklamı şaşalı yapıp fiyatı döşemekte. Bu ülkedeki insanlar kendi insanını kazıklamayı marifet saydıkça ve bu insanlarda bundan şikayetçi olmadıkça bu ülkeden umut beklenmez...
  • yusufseckin@superonline.com

Bilgi verebilirsen sevinirim

Teşekkürler
  • Merhaba,

Ben bilge adam eğitimi aldım geçen sene. sistem uzmanlığı ve sistem mühendisliği eğitimini bitirdim ve arkadaşlara tavsiyem eğer işi temelden öğrenmek istiyolarsa kesinlikle sistem uzmanlığı kursunu almalılar.Ayrıca bolca uygulama yapmakta şart.Ayrıca şöyle bi durum var kurs hocası çok çok önemli herkes farklı bi şekilde anlatabilir. size derim ki hocalarınızı SÖMÜRÜN !!! Bolca soru sorun anlamadığınız hiçbişi kalmasın
    Şu an MCSA sertifikam mevcut,mümkün olduğu kadar işi öğrenerek devam etmeye çalışıyorum MCSE için 2 sınavım kaldı. Sınavlar çalışmayan bilmeyen için çok zor elbette soruları internette bulabilmek mümkün ama iş hayatında bu tip sorunlar fazla çıkmayabilir o yüzden gerçekçi bi şekilde öğrenmeye çalışın. Bende CISCO kursunu düşünüyorum... Bilgi erdemdir.
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • arkadaslar merhaba
    netronda MCPD sertıfıkasyon programına katılmak ısteyen var mı?
    Ben hakkımı dewretmek ıstıyorum.
    Kursu en bastan ıtıbaren alıcaklar

ucakozlem@hotmail.com adresıne maıl atabılır ılgılenen arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.