Şimdi Ara

Microsoft Cisco Eğitimlerine katılmak istermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Microsoft Sistem Uzmanlığı + Security (MCSE+S)

Microsoft Sistem Uzmanlığı +Messaging (MCSE+M)

Microsoft Yazılım Uzmanlığı (MCSD.NET )

Microsoft Visual Studio .NET 2005 Eğitimleri

Microsoft SQL Server 2005 Eğitimleri

Microsoft Office 2000/XP 2003 Eğitimleri

Cisco CCNA Eğitimleri

Cisco CCNP Eğitimleri

katılmak istediğiniz eğitimler ile ilgili en kısa zamanda iletişime geçebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashPolicy -- 1 Temmuz 2009; 19:41:16 >

• ben ıstıyorum mail atarsan detaylı bılgı ıcın sevırnırım

saolasın
  • Evet bende Cisco eğitimi için biLqi aLmak istiyorum.. Router'LarLa kafayı yemem Lazımda
    MaiL yoLuyLa biLqi verirsen Sevinirim..
  • 6 milyardan aşağı istemezler..15-16 taksit yaparlar...herşeyin başı para arkadaşlar.........
  • kesin ucuk fiyatlidir.. aslinda burasi karsiliksiz bilgi paylasim platformu . ucretsiz veya ucreati az olan kurslari forumda belirtebiliriz. ben anakaradayim ornegin iso 9001 kalite guvence egitimi alamak 600 - 1,200 ytl civari idi. bir belediyenin kursuna gittik konustuk onlar tse ile konustular 10 kisilik sinif yapin kisi basi 100 ytl ye varelim dediler. ben on kisi ayarlayamadim,, tabi bu arada ara bayaa sogudu ve alamadim kursu

bilmem anlatabildim mi..........
  • bende bu kurslardan özellikle cisco yu almak isterim ama koşulları özel mesaj olarak paylaşırsan sevinirim
  • Arkadaşlar isteyen kişilerin mail adreslerine gerekli bilgileri gönderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben mcse kursuna katıldım çok zahmetli bişi ama kesin insana bişi katıyor.Fakat ilk sınava girdim ve çok kolay sorular çıktığını gördüm.Sertifikaları almak için kursa katılmaya gerek yok ama bilginiz olması açısından tabi ki lazım.Sadece kağıt üstünde mcse olanlar fos çıkıo sonradan.Hayatında server görmemiş adam mcse oldum die gezinio.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayseri_lee

bende bu kurslardan özellikle cisco yu almak isterim ama koşulları özel mesaj olarak paylaşırsan sevinirim

Özel atmasın buraya yazsında bizde görelim. Neresi olduğunu söylememiş gizli bir şirketmi veriyor bu eğitimleri nedir? Yasadışı bir durum mu var ortada?
  • Arkadaş güzel sıralamış hepsini de fiyatları konusunda neden bilgi vermemiş acaba
  • ben de istiyorum merak ettim ?
  • Arkadaşlar ben gittiğim kursun programlarını yazdım amacım kar elde etmek değil, bunun için burada reklam olmasın diye yazmadım ama bilgi isteyen herkese geri dönüyorum...
  • arkadasım crashpolıcy nekadara gıdıyorsun kursa????
  • Arkadaşlar grup olarak gelmeyi düşünen arkadaşlara indirim yapılıyormuş, gelişmelerden haberdar ederim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrashPolicy

Arkadaşlar isteyen kişilerin mail adreslerine gerekli bilgileri gönderdim.

bende gmail adresime gerekli bilgileri alabilirmiyim. tesekkurler
  • hangi şehirde bu kurs ? adınıda yazarmısın reklama girmez :D
    zaten fazla veren yok bu kursları, bilge adam veya netron olabilir :))
    bu arada mcsd.net eski bir sertifika... artık bunun yerine mcpd sertifikası var gitmeyi düşünen arkdaşlara duyrulur...
  • bi zahmet bende alayım
  • İsteyen arkadaşlara gerekli dönüşleri yaptım, dediğim gibi ben sadece forumun paylaşım amacını yrine geitiriyorum:)
  • arkadaşlar ben yazıldım system uzmanlıgına geçen cumartesi günü peşin 6000 ytl para verdim 18 taksit yapmak isterseniz 9900 ytl oluyor bu fiyat ayrıca her sınava giriş ücreti 54$ yani 10 sınava girilcek eder 540$

egitim hakkında bilgi vereyim birazda egitim ben şuan kasım 11 de başlıycam 2008 ocakta biticekmiş yani yaklaşık 1.3 yıl falan yapmakta sertifikayı size egitime gittiginiz yer degil microsoft vermektedir bunun dışnda egitime gittiginiz yer sadece katılım belgesi vermekte ve o belgeyi atın gitsin sınavlar ve herşey ingilizce öncelikle 200 saat ingilizce egitimi anlamadım ben diyosanız ücretsiz olarak bi 200 saat daha tekrarını veriyolar ama 400 saatlik system egitiminde bunu yapmıyolar microsoftun sınav merkezlerine sınava giriyosunuz sınava istediginiz kadar girebiliyosunuz 1. de alamadıysanız 2.3.4.5 inci istediginiz kadar deneme şansınız var ve sınav sonunda alacagınız microsoft onaylı sertifika dünyanın her yerinde geçerli olmakta bunun dışında egitime girdiginiz firma sizi kariyer noktası adında bi bölümüne üye yapıyo ve burası sayesinde iş bulma imkanınız kolaylaşıyo benim bi arkadaş gidiyo şu anda bitirmek üzere ve türkcell den aradılar ama okul oldugu için gidemedi işallah yeterince bilgi vermişimdir sanırım egitime yazıldıgım yeri sölesem reklam olur bende şöle yazıyım bilge a**m

• başlıgı açan arkadaş sanırım bilmiyo mcse nin açılımı microsoft certified system engineer yani microsoft sertifikalı sistem mühendisi demek... (maksatım yanlışını yüzüne vurmak degil yanlış anlama sadece diger arkadaşlara yanlış bilgi verilmemesi)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.