Bildirim
Microsoft Copilot'un Android uygulaması kullanıma sunuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlla telefondan şart mı yoksa copilot.microsoft.com bu site chatgpt 4 destekli mi
-
Güzel olmuş. Birçok kişi bunun için indiriyordu.
play.google.comMicrosoft Copilot - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.copilot
Yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Urun ucretsizse urun sizsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayfoncular yasta
Ona öle demeyelim sizi kullanıp sizden istediklerini alıp geliştirdikten sonra iOS a gelir yani gelişim için android çileri kullanacak
Sürekli tarayıcıda bu bing sayfasını açıyor. Kullanamadım henüz.
Edit: Üstten sohbete girmemiz gerekiyor sanırım ama onda da bağlantı sorunu diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 27 Aralık 2023; 14:38:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de ayfoncuyum 😂😂
Ve google sahibi olduğu Android e sahibi olduğu Bard'ın uygulamasını hala sunamadı.
Herkes yapay zeka yarışında yer kapma peşinde.
Bard uygulama olarak gelmeyecek diye biliyorum. Google uygulamasına dahil edilecek diye hatırlıyorum ben.
-
android tarafına hayırlı olsun cok güzel bir uygulama ayrıca konudan bağımsız Microsoft copilotu microsoft studio code uygulamasınada entegre etti kod yazanlar için cok büyük kolaylık sağlıyor windows 11 i pas geçip windows 12 ye geçmek en iyisi olacak sanırım o sistemle tamamen entegre çalısacağı söyleniliyor
-
Tajip
Xiaomi mi8 ile uyumlu degilmis uygulama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Urun ucretsizse urun sizsiniz.
|
Güzel olmuş. Birçok kişi bunun için indiriyordu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.copilot Yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X