Şimdi Ara

Microsoft'da bir dönem kapanıyor: CEO Steve Ballmer, firmaya veda ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-madam

30 Yaşlarında zeki ve geleceği görebilecek, Steve Jobs gibi yenilikçi ve bu işe aşık olabilecek birisi gelirse başa... Güle güle Apple... Güle Samsung...

@duygusal-adam

bu kim ya

yeni bir kırma üye

• ayfon konusu ile hatırlayacağız kendisini güle güle
  • değişiklik mutlaka ms'ye yarayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

kusura bakma alintiliyorum burda o nedemek istedi veya ne dediki ?
    ( merakin gözü kör olsun :D )

• Umarım Microsoft milyarlarca dolar harcayıp,çöpe atılcak projeler yapmaz.Bu adamın dönemindeki gibi.

• batırdı kuruttu resmen firmayı

• bill ile parayi yemeye baslamislar.

• Burnu kaf dağında derler ya öyle bir adamdı ama son bir iki yılı saymazsak çok iyi işler başardığını söylemek mümkün. Sezar'ın hakkı Sezar'a...

• bu adam 90'ların adamıydı. Günümüze ayak uydurması çok zor.

• yar saçların lüle lüle balmer sana güle güle.

• quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

bu adam 90'ların adamıydı. Günümüze ayak uydurması çok zor.

ben unutmuşum, ne yapmıştı doksanlarda hatırlatırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Özleyeceğiz seni Ballmer reis:

• O değilde kimsenin bu adamı özlemeyecek olması çok acı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bill ile parayi yemeye baslamislar.

2007
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Bill geri gelirse iyi olur. Siz ne dersiniz beyler ?

bende diyorum keşke bill gelse xboxu falan bilemem ama windows a katkısı olacagından eminim özlüyoruz.

Ama sahsen asıl ben Hindistanlı bir kişinin gelemsini isterim gerçektende çok zeki insanlar cok firmada CEO hindistanlıdır yada yuksek yerlerde.Microsoft gibi bir firmayı eminim ki cok buyuk yerlere tasıyacaklardır.

• çok sevindiğm bir haber. bu adamı oldum olası sevmemişimdir. microsoft çok daha iyi yerlerde olabilirdi şu an.
  • Dışarıdan eğlenceli görünüyordu.Eski sunumlarından çok keyif alıyordum.Kan değişikliği microsofta yarayabilir.
  • bir steve reyiz değil.

• İyi olmuş. Umarım daha özgürlükçü biri gelir şu firmanın başına.
  • Microsoft bir kaç yıldır beyin tutulması yaşıyor, fosilleşmiş yönetimi var, bunu defalarca yazdım. Bir zamanlar IBM' in yaşadıklarını şimdi Microsoft yaşıyor. Çünkü fosiller yönetiyor ve çağa ayak uyduramıyorlar ve diğer şirketlerin teknolojilerini yakalayamıyorlar.

-Windows Vista başarısız

-Windows 8 de bazı dayatmalar ve çok büyük tepki çekti, bu yüzden o fosil yöneticiler geri adım attılar, yeni windows 8 geliyor.

-Xbox One lanse edildiğinde oyunculara düşman bir konsol olarak tanıtıldı. Saçma sapan dayatmalar vardı. Hepside Microsoft' un cebini dolduracak ama oyuncuları üzecek dayatmalardı. Sony bunların hiç birini yapmadı, yeni nesil konsol pazarına Microsoft rezil bir şekilde giriş yaptı ve yuhalandı.

-Yine Xbox One lansmanın da Microsoft' un, rakibinin ancak yarısı kadar güçlü donanıma sahip bir konsol ürettiğini gördük. 4-5 senedir üzerinde çalıştıkları emek boşa gitti. Saçma sapan bir donanımla piyasaya çıktılar ve şimdi geri adım atıp, donanım ilavesi yapmaya çalışıyorlar, bir takım kısıtlamaları kaldırdıklarını ilan ediyorlar.

-İyide çıkmasına 2-3 ay kala yapılan bu tür köklü değişiklikler sistem üzerinde kadar test edilip piyasaya sürülecek, yine ilk Xbox lar kırmızı ışık hatalarıyla oyuncuları üzebilir.

-Ben Windows Phone dan umutluydum, ne yazık ki oda başarısız oldu. Sebebi belli, marketi çok yetersiz. Bir mobil işletim sistemini işletim sistemi yapan onun marketinde ki uygulamaların, oyunların bolluğu ve kalitesidir. Ne yazık ki bu windows lu telefonlar da çok kötü, bom boş sayılır.

-Bing arama motoru, google' un en büyük rakibi olacaktı, hiç bir şey olmadı. Bing den sonra gelen Rus yandex bile Bing den daha iyi iş çıkardı ve çıkarmaya devam ediyor.

Microsoft resmen beyin tutulması yaşıyor. Her yaptığı iş başarısızlıkla sonuçlanıyor. Nasıl yazılım devi anlamak mümkün değil. Bir türlü çağa ayak uyduramıyorlar.

İlginç gerçekten çok ilginç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.