Şimdi Ara

Microsoft'da bir dönem kapanıyor: CEO Steve Ballmer, firmaya veda ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft'da bir dönem kapanıyor: CEO Steve Ballmer, firmaya veda ediyor

Microsoft’da bir dönem kapanıyor. Bill Gates’in icra kurulu başkanlığı görevinden ayrılmasından sonra firmanın dümenine geçen Steve Ballmer, 12 ay içerisinde emekliye ayrılacağını duyurdu.

Yönetim Kurulu’nun CEO bulma süreci tamamlanıncaya kadar görevini sürdüreceği ifade edilen Steve Ballmer, Microsoft çalışanlarına gönderdiği mailde şunları söyledi:

Yeni organizasyon yapımızla firmamız için yeni bir sayfa açtık. Üst yönetici takımımız çok güçlü. Emekliliğimin, bu geçiş sürecinin  tam ortasında olduğunu düşünüyordum. Firmamız yeni bir yöne doğru giderken uzun soluklu olacak yeni bir CEO’ya ihtiyacımız var.

Steve Ballmer’ın koltuğuna oturacak isim 12 ay içerisinde yönetim kurulu üyelerinden kurulan özel bir komite belirleyecek. Komite içerisinde Bill Gates de yer almakta.

Bill Gates, Ballmer’ın ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklama bu geçiş sürecinde Steve Ballmer gibi bir ismin CEO olarak görevine devam edecek olmasından ötürü Microsoft’un çok şanslı olduğunu ifade etti.

Bill Gates’in okul arkadaşı olan Steve Ballmer, 1980’den bu yana firmanın içerisindeydi. Dikkat çekici açıklamaları, sunumlara renk katan havasıyla teknoloji dünyasına ismini yazdıran Steve’lerden olan Ballmer, 2000 yılından bu yana Bill Gates’den boşalan CEO’luk görevini yürütmekteydi.

Öte yandan Steve Ballmer’ın 12 ay içerisinde ayrılacağı haberine yatırımcılar ise şaşırtıcı bir tepki verdi. Haberin yayılmasından hemen sonra Microsoft’un NASDAQ’da işlem gören hisselerinin değeri, haberin yazıldığı saat itibariyle, %7’den birkaç baz puan fazla artış gösterdi.

• Shady kullanıcısına yanıt
    napsak microsoft hissesi mi alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 23 Ağustos 2013; 16:58:10 >
  • Bill geri gelirse iyi olur. Siz ne dersiniz beyler ?

• Özleyeceğiz seni Ballmer reis:

• Ballmer, reistir reis olmasına ama haberin başlığını okuyunca "İşte Bu!" diye bağırdım. Sonunda Microsoft için hatalarını telafi etme adına büyük şans.

• her isten para cikarmasini iyi bilen bir yonetici, steve balmer. rakibi androidden bile para kazandigini dusununce. ama yenilikleri degisimleri piyasanin ne istedigini goremedigide acikti. olay sadece window 8 ve rt degil oncesinde bir kin one faciasi var. tam bir vizyon tutulmasi. vizyon tutulmasi demisken bu video herseyi anlatiyor aslinda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 23 Ağustos 2013; 17:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Bill geri gelirse iyi olur. Siz ne dersiniz beyler ?

Bu işlere 1 kişi mi karar veriyor?...Harbiden merak ediyorum...Vistanın arayüzü...metro arayüzü...yani son yıllarda MS deki başarıların ve başarısızlıkların sorumlusu "Steve Ballmer" mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısı be gülüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama kötü diyemem ama sonuçta emekli yaşı gelmiş. Microsoft uçar 1, 2 seneye. Zaten uçuyor gerçi.

(Yanlış anlayanlar var. Diğer firmalar emeklerken Microsoft her zaman uçar demek istedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 23 Ağustos 2013; 18:36:53 >
  • steve in gidişiolumlu algılanmış hisseler yükselmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli55

quote:

Orijinalden alıntı: DubSteqBill geri gelirse iyi olur. Siz ne dersiniz beyler ?
    Bu işlere 1 kişi mi karar veriyor?...Harbiden merak ediyorum...Vistanın arayüzü...metro arayüzü...yani son yıllarda MS deki başarıların ve başarısızlıkların sorumlusu Steve Ballmer mı?

Ben öyle demedim. Metro arayüzü yenilikçi ama masaüstü kullanıma ne kadar uygun ? Bill olsaydı pek tahmin etmiyorum ki metro arayüzü gibi bir arayüz yapılsın.Xbox one başarısızlığını da tam olarak bağlamıyorum ama neticede son kararı veren adam olmak zordur. Sen kötü birşey yapmasan bile yapılan kötü şeyler senide kötü gösterir.

• Resim tam capslik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bye bye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 23 Ağustos 2013; 18:02:24 >
  • 30 Yaşlarında zeki ve geleceği görebilecek, Steve Jobs gibi yenilikçi ve bu işe aşık olabilecek birisi gelirse başa... Güle güle Apple... Güle Samsung...

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-madam

30 Yaşlarında zeki ve geleceği görebilecek, Steve Jobs gibi yenilikçi ve bu işe aşık olabilecek birisi gelirse başa... Güle güle Apple... Güle Samsung...

@duygusal-adam
  • giderken bi güzellik yapar inşallah
  • Vay be vizyonu değişecek olması beni heyecanlandırıyor. Gerçi temel olarak keskin dönüş olmaz ama Microsoft son zamanlarda ürünlerini son kullanıcı için değil de profesyonel kullanıcı için tasarlanmış gibi duruyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Bu adama kötü diyemem ama sonuçta emekli yaşı gelmiş. Microsoft uçar 1, 2 seneye. Zaten uçuyor gerçi.

söz uçar yazıda uçar ama MİCROSOFT her zaman kalır güldüm bu yoruma
  • Emeklilik olayının yanlış anlaşıldığını görüyorum. Steve Balmer henüz çok genç. 1956 doğumluymuş. 57 yaşında.
    Böyle üst düzey olmuş kişilerin yaşı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Bu adama kötü diyemem ama sonuçta emekli yaşı gelmiş. Microsoft uçar 1, 2 seneye. Zaten uçuyor gerçi.

söz uçar yazıda uçar ama MİCROSOFT her zaman kalır güldüm bu yoruma

Yanlış anladın. Microsoft her zaman diğer firmalardan farklıdır. Yani diğer firmalar emeklerken Microsoft her zaman uçar dahada hızlı uçacak demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 23 Ağustos 2013; 18:36:27 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.