Şimdi Ara

Microsoft'da bir dönem kapanıyor: CEO Steve Ballmer, firmaya veda ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de Bill Gates geri gelsin...Microsoft un en büyük hatalarından biri ürünlerinde görselliğe önem verecem diye sadelik dolayısıylada kullanışlılıktan ödün verdi...bir çok kişi ve kurum stabilite hız ve kolaylık istiyor adamlar görselliğe kastırıyor...keza Office 2000 i kullanmak 2010 dan ÇOK daha kolay...yanlış yoldalar umarım farkederler...bu pc oyunu değil görsellik en son gelir....hodri meydan yiyorsa xp yi SON teknolojileri ekleyerek interface i bozmadan çıkarsınlar...win7 miş 8 miş o zaman siz satış patlamasını görün

• İyi sanatçılar kopyalar büyük sanatçılar çalarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşüyoruz Steve

• çok iyi olmuş.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Merakımdan soruyorum bu %73 oranı nı neye dayanarak yazıyorsunuz.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Gerçi benim de tahminim bu kadar olmasa da en azından bu telefon ve bilgisayar bölümünde yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Allah yolunu açık etsin. Mekanı Cennet olsun.

• Yeni yöneticiyi Google'dan transfer ederlerse olur bu iş, Yahoo bu ay Amerika'da internet trafiği bakımından Google'ı geçmiş Marissa gibi bir yönetici bulsunlar tamamdır

• O kim lan ben bitek bill gatesi biliyorum

• Windows Phone konusunda büyük yanılgı içindesn bnce marketi daha 1 yıllık bile değil ama 170 bin kusur uygulama ve oyun barındırıyor bu senenin sonunda 200 bin barajının açılacağı söylendi. Dünya çapında popularıtesı daha da artıyor latın Amerika da en çok kullanılan 2. İşletim sistemi ve wp marketi dünyanın en güvenli marketi konumunda buna başarısızlık denmez bence

• microsoftun buna ihtiyacı vardı artık

• Ballmer çok iyi işler yaptı ama Bill Gates'in hayali olan geleceği şekillendirecek bir firma yaratma konusunda başarısız oldu, mobil sektöre yeterince ve doğru zamanlama ile giremedi microsoft ve bayağı geride kaldı, toplam satılan akıllı telefon pazarında windows'un payı yüzde 1'den düşük, Xbox one ile afalladılar, bütün bu nedenler, yatırımcı baskıları ve firmanın geleceği göz önüne alındığında gidişi normal sayılabilir. Yerine gelecek kişinin kesinlikle çok zeki ve vizyon sahibi olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-madam

30 Yaşlarında zeki ve geleceği görebilecek, Steve Jobs gibi yenilikçi ve bu işe aşık olabilecek birisi gelirse başa... Güle güle Apple... Güle Samsung...

güle güle kanka
  • nasib olur birgün mikrop soft to kapanır teknolojinin önündeki bence enbüyük ayakbağı . rakibi olma ihtimali olan birçok firmayı satın alıp pasifleştirdi win95 le yeni akım başlattı baş göz üstüne ama tek derdi insanları sömürmek olan bi plan içinde, hiçbişey verme sadece yapacak diye yalanlar salla biraz süsle ekranı ver yeni versiyonu eski bi espiri
    // welcome win 3.1
    // welcome win 95
    // welcome win 98
    // welcome XP
    // welcome VISTA
    // welcome win7

welcome win 8

bol şişirme kod var alt plan hala window nt yani yıl 2000 .
    ios basit işlemcilerle windinazor yüklü pc yi eziyo

• O koltuğa patates çuvalı oturtsan yine microsoft 1 numara olarak kalır
  • quote:

Musluman olmayan birine mekani cennet olsun demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

Musluman olmayan birine mekani cennet olsun demek

Niye cennet sadece müslümanlar için mi? Bence tanrının adaleti varsa en az müslüman olur cennette

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

her isten para cikarmasini iyi bilen bir yonetici, steve balmer. rakibi androidden bile para kazandigini dusununce. ama yenilikleri degisimleri piyasanin ne istedigini goremedigide acikti. olay sadece window 8 ve rt degil oncesinde bir kin one faciasi var. tam bir vizyon tutulmasi. vizyon tutulmasi demisken bu video herseyi anlatiyor aslinda:

Bu videoyu kim koyacak diye bekliyordum. Bu adam tam bir vizyonsuzluk ve vasıfsızlık örneği. Bu haberden sonra hisselerin artış göstermesi çok normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

her isten para cikarmasini iyi bilen bir yonetici, steve balmer. rakibi androidden bile para kazandigini dusununce. ama yenilikleri degisimleri piyasanin ne istedigini goremedigide acikti. olay sadece window 8 ve rt degil oncesinde bir kin one faciasi var. tam bir vizyon tutulmasi. vizyon tutulmasi demisken bu video herseyi anlatiyor aslinda:

Bu videoyu kim koyacak diye bekliyordum. Bu adam tam bir vizyonsuzluk ve vasıfsızlık örneği. Bu haberden sonra hisselerin artış göstermesi çok normal.

vizyonsuz dogru ama vasifsiz kimina tamamen katilamiyacam. neticede mali olarak 13 sene microsoftu cok iyi yonetti, karina kar katti. iyi bir sirket yoneticisi ve iyi bir pazarlamaci ama degisen teknoloji pazarinda yenilikleri uretmeyi gectim, onlari anlayabilecek vizyondan ve ongoruden yoksun, hele son kullanicinin ne dusundugu ve ne isteyebilecegi hakkinda zerre kadar fikri yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.