Şimdi Ara

Microsoft Edge sadece Google Chrome indirmek için kullanılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Microsoft deve örneği gibi neresi doğru ki Edge doğru olsun. Herhalde en aptal tarayıcı. Opera bu konuda çok başarılı. Bizim gibi ülkelerde VPN çok işe yarıyor ve çok ta güzel çalışıyor.

• Millet opera varken kim takar chrome'u demiş. Opera'nın altyapısı zaten Chrome :)

• Opera güzel de eklentiler kısmında bana göre zayıf kalıyor.

• Chrome kullanmıyorum artık...Torch,slimjet ve comodo dragon ,egde ise hala eksik... iyi beceriyorlar eksik yapmayı çok garip :) üşütükler....

• microsoft un varlığı artık gerekli mi o bile tartışmalı şirkette zorunlu kullanıyorum bazı program nedeniyle malum kurumsal birçok yazılım microsoft uyumlu çalışıyor iş dışında açıkçası ubuntu olmuş Mac olmuş fark etmiyor benim için yarın Mac Linux yaygınlaşsın yokluğu hissedilmez microsoftun

• En iyi tarayıcı Chrome diyorsanız henüz opera yı denememişsinizdir.
  • Edge'e uBlock Origin eklentisi gelince Firefox kullanmayı bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Millet opera varken kim takar chrome'u demiş. Opera'nın altyapısı zaten Chrome :)

Hocam bu çok yanlış bir düşünce. Şimdi ubuntu mint debian Pardus elemantary OS bunların hepsi linux çekirdeği üzerine kurulmuş işletim sistemleri ama performansları farklılık gösteriyor.

Bende Chrome kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi ama son zamanlarda çok bozdu kendini sayfa açılışlarında hayvan gibi islemci ve ram kullanınca fanlar deli gibi çalışmaya başlayınca dedimki oyunmu açıyorum neden bu kadar hayvanı sistem kullanıyor. Sonra opera yükledim. Hem Chrome da hem operada aynı sayfaları açtım baktım ne kadar ram kullanıyor diye. Bir baktimki opera Chrome kullandığı Ramin sadece 3 TE 1 ini kullanıyor. Hem Chrome PC kaldırdım bı daha yuklemedim. O gün bugündür PC de sadece opera kullanıyorum. Bu değilim testi sende yapabilirsin ve farkı görebilirsin.

• Ben opera indirmek için kullanıyorum.
  • Konudaki yazanların çoğu Opera demiş yani Edge Chrome indirmek için değil Opera indirmek için kullanılıyor... Konu başlığı düzeltilmeli bence...
  • Opera varken Chrome u anca onun yedeği olması için indiririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opera indirmek için kullanıyorum ben
  • Ben Firefox indirmiştim.
  • ZAVALLI VİNDOWSÇULAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xpolierman

ZAVALLI VİNDOWSÇULAR

Sen necisin ezik linuxcu mu?
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    En baba yorumu yapmışsın, başka söze gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • operaya geçtim chromedan daha memnunum açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.