Şimdi Ara

Microsoft Edge sadece Google Chrome indirmek için kullanılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tek problem lanet olasıca JAVA.... Eğer java desteğini çekmeselerdi şuan explorer kullanan kimse kalmazdı.

• Microsoft kasıtlı olarak apple ve google ı destekliyor gibime geliyor!

• İe'de aynıydı edge'de aynı.
    İnternet explorer=Microsoft edge.
  • chrome'un uyumluluğu var ama sistem kaynaklarını hunharca kullanması ve laptop pilini hızlı tüketmesi yüzünden sevmiyorum.opera bu konuda beni daha tatmin ediyor.edge'i ise şahsen beğendim ancak geçenlerde beyazperde sitesinde sinema seansları bakacaktım.edge sayfayı düzgün göstermedi.opera ve chrome'da açınca düzgün açıldı.böyle şeylerin yaşanmaması lazım.
  • firefox'a ıle devam....

• Şunuda buraya koyayım de bilin,Netflix de ( chrome kullanıyorum)
    Microsoft Edge sadece Google Chrome indirmek için kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 4 Ocak 2017; 15:45:50 >
  • chrome google tarafindan inanilmaz bir reklam kampanyasi sayesinde buraya geldi.. microsoft internet explorer adina yazik etti.. internet deyince aklina gelen ilk tarayici ne diye sorulsa yuzde doksan insan internet explorer der.. biraz daha calisma ile eksiklikleri giderilebilirdi.. bir de tabi karalama kampanyasi var.. kusura bakmasin kimse hicte oyle yavas degil bilmem kac mili saniye fark var oyle abartmayalim.. simdi chromeden yaziyorum tek tab acik ama kasiyor ...alti tane islem yapiyor gozukuyor chrome

• Chrome’un resim kaydederken kendi resim formatını kullanması yüzünden, Edge’ye geçmiştim. Chrome çok hızlıydı, memnundum ama şu foto işi yüzünden ana tarayıcı olarak Chrome’dan vazgeçtim. Edge’ye alıştım ancak Edge geliştirici seçeneklerinde ve pin özelliğinde Chrome kadar başarılı değil. Öte yandan arayüzünü beğendim. Opera’yı denedim ama güvenlik konusunda Chrome ve Edge kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. Dahili ****er önemli bir şey değil. Diğer tarayıcılarda zaten eklenti olarak var. VPN açıkken hız hissedilir ölçüde düşüyor ve bazı videolarda kasıyor. Düşük performanslı cihazlar için uygun değil. Speeddial kullanışlı gibi duruyor ama orda, diğer sekmeler arasında sürekli menü sekmesi olarak durması rahatsız edici. Bir ara Firefox kullanmıştım. Yeni bilgisayarımda yok çünkü arayüzünü çok kullanıcı dostu bulmamıştım ama güçlü ve özellik yüklü bir tarayıcıydı. Safariyi şöyle bi denedim, sürekli kullanmadığım için bir fikrim yok. Şöyle bir site var:

http://www.browserbench.org

Bendeki 3 tarayıcı bu siteden yaptığım testlere göre aşağıdaki puanları aldı:

Hız Testi:
    Edge: 54,24
    Chrome: 138,9
    Opera: 72,62

Grafik Testi:
    Edge: 208,20
    Chrome: 194,15
    Opera: 152,77

Akış testi:
    Edge: 212,49
    Chrome: 177,82
    Opera: 163,17

Bu sonuçlara göre genel toplamda Edge birinci, Chrome ikinci ve Opera üçüncü oldu. Edge grafik performansı Chrome’dan iyi ama Chrome site getirmede daha hızlı. Opera yavaş, özellikle VPN altında çok kasıyor.

Yani Edge ile bence MS iyi bir iş çıkarmış, burun kıvırmamak gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 5 Ocak 2017; 12:23:5 >

• En guzeli opera 12ydi.
    Vivaldi o seviyeye ulasinca operayi birakacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome+FireFox+Opera=İnternet

• chroreme sade, basit, hızlı ve kullanışlı. eklenti desteği yüzünden tercih edileceğini sanmam.

• chrome windows 10 çok fazla kasılmaya yol açıyor. Ayrıntılar resimde. Neredeyse 1gb ram sömürecek. Bu kadar kobay exe açmasının nedenini çözemedim halen. Gören çoklu tarayıcı açmış sanır.

Microsoft Edge sadece Google Chrome indirmek için kullanılıyor

• Uzun yıllardır firefox kullanıyorum diğer tarayıcıları da ara ara kullanıyorum ama bir türlü firefoxdaki rahatlığı, stili bulamadım. Son zamanlarda opera'nın vpn desteği gelmesiyle bazı karanlık işlerimi kullanmak için onu kullanıyorum güzel o da.
  • Öncelikle kişisel verilerime ortak olduğu ve çok fazla pil sömürdüğü için chrome kullanmıyorum.

Bilgisayarımda ağırlıklı olarak edge ve firefox kullanıyorum. her ikisinde de reklam engelleyici eklenti kurulu. Ancak hız olarak edge'nin chrome'dan bariz aşağıda olduğunu söylemek haksızlık olur.

Donanim Haber'in bir haberinde Microsoft edge'nin 1080p hd çözünürüğü destekleyen tek tarayıcı olduğu yazılmıştır.
    https://www.donanimhaber.com/tarayicilar/haberleri/Microsoft-Edgeden-rakiplerine-buyuk-calim.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey -- 5 Ocak 2017; 13:16:50 >
  • Opera kullanıyorum memnunum.

• EDGE kullanıcısıyım.

• Zavallı windowsçular. Bir tarayıcıyı indirmek için başka bir tarayıcıya muhtaç kalıyorlar.
  • Kıyamam be gidip Mozilla'yı da edge den indireyim
  • Beni izlemeyen, açık kaynaklı , linuxta varsayılan olarak gelen Firefox varken diğerlerinin yüzüne bakmam.

• Başlığa çok güldüm ya :)))

'' Microsoft Edge sadece Google Chrome indirmek için kullanılıyor ''

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.