Hocam peki prepar3d gibi eklenti kurmamız gerekiyor mu mesela hava programlari rex gibi yada ses gibi önerdiğiniz eklentiler var mı yoksa oyun içinden bunlari yapılıyor mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (201. sayfa)
-
-
merhabalar, series x'e SU12 sonrası maalesef ilk 4 world update haricinde diğer WU ler kurulamıyor. yüklediğimde oyunu yeniden başlatmadıkça yüklü kalıyor. ancak yeniden başlatınca hepsi siliniyor. bu sorunu yaşaya var mı? SU12 sonrasında yine bir şeyleri bozdular.
-
İsteğe bağlı olarak elbette yüklenebilir Rex gibi eklenti paketleri. Ama FS 2020'nin default versiyonu gayet başarılı. Hele ki P3D'den FS 2020'ye geçtiğinizde nesil farkını çok net anlarsınız zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 29 Mart 2023; 0:48:0 > -
Beklenen haber geldi PMDG 737 ve DC-6'nın Xbox'a geleceği açıklandı. Üstelik çok beklememiz de gerekmeyecek. PMDG 737 Nisan ayı sonu itibari ile kullanıma sunulması bekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 29 Mart 2023; 0:46:27 > -
Nisan ayında ATR 72 de gelecek. Expert seriesin ilk uçağı.
Antonov'da problem yaşayanlar varmış. Umarım pmdg problemsiz gelir.
-
Bilmiyorum ama son sürümünü yüklerlerse TR dil desteği olabilir içinde belki.
-
Oyun tam iniş sırasında donup kalıyor ses var goruntu donuyor mecburen kapatmak zorunda kaliyorum çöküyor oyun bununla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardim bekliyorum.sürücüler güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnişi diğer aşamalardan ayıran bir şey yok aslında. Tek farkı trafik vs gibi sebeplerle sisteme çok daha fazla yük bindirmesi.
Ücra bir yerde küçük GA tarzı bir havaalanına inerken de mi kapanıyor?
Simulated AviationyoutubeIn this video, Tim goes over five of our favorite bush strips thus far! From Idaho and West Virginia, To Papa New Guinea, Come along as we explore these beautiful locations within Microsoft Flight Simulator (MSFS) Download Link: https://www.simulatedaviation.com/forum/microsoft-flight-simulator/msfs-freeware/scenery-aa/645-wv08-scott-s-island-free-bush-airport-for-microsoft-flight-simulator Liveries (Multiplayer Compatible): https://www.simulatedaviation.com/forum/microsoft-flight-simulator/msfs-freeware/liveries/675-cub-crafter-liveries-bush-league-legends-multiplayer-compatible Bush Airports Showcased: WV08 Scott’s Island [Mod Required] 0:00 WX53 Bugalaga Airport 1:59 WAYP Papua New Guinea 2:38 09ID Taylor Ranch, Idaho 3:37 W27 Woodland State Airport 4:23 Join our Discord! https://discord.gg/vSHH2Za https://www.simulatedaviation.com/https://www.youtube.com/watch?v=8YsKZsjccPg -
Hocam ltcd erzincan havalimanina inerken 2 defa oldu tamda ayni bolgede bir hatada vermiyor garip bir durum . Bugun farkli havalimanlarinida deneyecem
Arkadaşlar merhaba konuya, aranıza yeni katıldım. İlk sayfaya baktım ek bilgi vardır diye ama göremedim. 200 sayfa var sanırım hepsini baştan okumam baya vaktimi alacak zaman bulduğumda okuyacam. Konu içinde konuşulmuş olabilir direk konuşulmuş ise sayfa nosunuda atsanızda olur.
Xbox SX kullanıyorum. Oyunu çok seviyorum ama şöyle bir sıkıntı oluyor bende kafana göre bi yerlere uçmak yerine böyle kariyer gibi bi şirkette çalışıp oynama gibi bir modu yok mu oyunun? Biraz araştırmıştım Pcde bi yerlere üye olup, oradan uçuş gelip oyuna ekliyorsun gibi şeyler yapıyorlardı. Bu xboxta mümkün mü?
Şöyle sorayım Xbox özelinde uçağı al istediğin yere indir görevi tamamla. Bu şekilde mi oynayabiliyoruz sadece?
-
İyi günler.
RTX 3070 140 watt 11800H işlemcili laptop ile msfs 2020'yi adam gibi oynayamıyorum, internetten her türlü ekran kartı ayarlarını denedim maksimum performansta, oyunun grafik ayarları normalde 1080p ultrada, terrain ve object details düşükte, ancak Low'a çeksem de aynı DLSS'i Ultra performansa alsam da aynı, özellikle büyük havalimanlarında 15-18 FPS'e düşüyor, işlemciye undervolt yaptım ve 80 dereceyi geçmiyor bile. Termal macunları yeni değiştirdim fanlar temiz laptopta ısınma yok ekran kartı 140 watt olmasına rağmen 50-30 watt arası güç çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtPanzerMeyer -- 20 Nisan 2023; 12:18:49 >
-
Bu özellikteki laptopda aldığım hata bu, inanılmaz sıkıntı verici durum, çözüm bekliyorum monster'dan.
-
PMDG 737-800 nihayet marketplace’e geldi. 197.5 lira fiyatla düşünmeden aldım geçtim
Kıymetini bilin gençler, son kale Steam bile yıkıldı, elimizde bir bu kaldı makul fiyatla ürün alabildiğimiz.
fiyatı güzel, ortamlarda fiyat mevzusunu dillendirmeyin, mevzuya uyanmasınlar. alacaksanız alın uçurun fiyatlar uçmadan.
-
Yaklaşık 2 haftadır Fenix A320 ile uçuyorum. Grafik görünümü genel olarak çok iyi ancak uçuş dinamiği FBW A320NEO ile aynı geldi bana. Eklenti yakın bir zamanda güncelleme alacak. Performans ve model güncellemeleri gelecek eminim daha iyi hale gelir. Haftaya GSX Pro da alacağım onunla birlikte daha iyi SSler atar detaylı incelemeleri yazarım.
-
t hocam park pozisyonunda yağmurlu bir havada fotoğraf atma şansın var mı böyle kaliteli THY veya Pegasus olur :p güzel wallpaper çıkıyor öyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GSX Pro aldığımda daha iyi şekilde çekerim. Böyle biraz boş kalıyor
-
Hocam fenix ve fbw arasında baya fark var aslında. Gerçek pilotlar, hissiyat olarak da gerçeğe en yakın uçağın fenix olduğunu söylüyor. Uçaktaki simüle edilen şeyleri karşılaştırmaya gerek bile yok zaten. Fbw kesinlikle kötü değil bu arada hatta gönüllü yapılan freeware bir uçağa göre çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eline sağlık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muazzam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X