Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
83
Favori
211.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Pre-install açıktı zaten.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Yo ön yükleme yaptı 10mb okadar. Download yapamadı. Gamepass de.
  • Şeytan diyor şu 5500 olan sürümü al. Almaya değer mi acaba?
  • Yarın 19:00'da mı açılacak?

• Bize en yakın amsterdam saati Türkiye saati ile 19:00'da indirilebilir olacak.

• download açıldı.

• Sonunda biraz önce girebildim oyuna. Öncelikle grafikler 2020 versiyonuna göre oldukça geriye gitmiş. Düşük çözünürlükten upscale edildiği belli, tırtıklar ve titremeler oyunun gerçekçiliğini bozuyor.Umarım gelecek updateler ile toparlarlar. Bu hali ile Xbox Series X oyunu grafiksel olarak kaldıramamış görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guru_Meditation -- 20 Kasım 2024; 12:50:51 >
  • Alan çoğu kişi sorunlardan bahsetmiş evet çok yeni update vs illa ki gelecektir ancak alan arkadaşlar PC versiyonu için yorumlarmısınız biraz bekleyelim mi yoksa alalım mı şimdi söylenildiği kadar sorun varsa bekleyip almayı tercih ederim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aystar16 -- 20 Kasım 2024; 19:8:35 >
  • Aystar16 kullanıcısına yanıt

Dün rezaletti açılması grafikler vs. Bugün 3 saat oynadım Kariyer modu çok iyi. Grafikler'de bence çok fazla iyileşme var. Burada önemli olan internet bağlantınız. Oyun kendini açarken cache'de indirdiği ile açıyor ama uçuş yapmak istediğinizde rota verdiğinizde anlık olarak çok yüksek download yapıyor. Bi ara 830Mbit download gördüm. Cloud-base olması interneti düşük olanlar için eksi durum oluşturacak gibi. Bilerek PC'ye 50mbit internet verdim. Yüklenmesi ve grafikler ciddi oranda düştü.

• firetox F kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler İnterneti 250-50 kullanıyorum herhâlde yeter biraz daha bekleyim bakalım soğumak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.