Harika detaylar. Xplane’de uçuş yapıyorum ama pmdg 777 için microsoft’a geçiş yapıcam sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (211. sayfa)
-
-
Ben de daha çok Xplane 12 ile vakit geçirmekten keyif alıyorum özellikle IFR uçuşlarda. FS2020 görsel anlamda etkileyici olsada fizik modellemeleri gerçekçiliği açısından Xplane kadar tutarlı değil henüz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bunda görev, kariyer vs tarzı şeyler var mı? Bir de gamepadle oynanabilir kolaylıkta mı? Yoksa eski Flight Sim'ler gibi zor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunu gamepass varken deneyeyim dedim oyunun 130gbtan fazlasını oyun içinde indiriyor pc'yi de kapatamıyorum o kadar süre içinde oyun açık mı kalacak çok mantıksız
bir iki uyduruk görev dışında görev ve kariyer yok.
gamepad'le biraz sıkıntı çıkarsa da oynanabilir. özellikle büyük uçaklar kalkış ve iniş harici zaten oto pilotta gittiği için kontrol işi DCS World'deki gibi çok büyük rol oynamıyor.
-
Bilgi için teşekkürler. Peki amaçsız oynamanın bi esprisi var mı? Önerir misiniz?
Selam
Bazı ünlü-turistik şehirlerin-mekanların modellemesi baya güzel, görsel olarak bunların etrafında dolaşma falan anlamında bir espirisi var. Atıyorum Eyfel Kulesi, Bilmemne Adası üzerinden falan uçup bakabiliyorsun.
FSX'te millet 10-12 saatlik bi rota ayarlayarak, sabahtan uçağı kaldırıp, otomatik pilota alıp işe giderek akşam geldiğinde indiriyordu mesela
Ama online uçuş saati kasmak için falan da yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Amaçsız oynamayı ben de sevmiyorum mesela, o yüzden bakmıyorum hiç.
Ancak Flight Simulator 2024 mü ne gelecek ve bildiğim kadarıyla bu ilk oyunun üzerine güncelleme gibi de eklenecek yanılmıyorsam.
Onda FSX'teki gibi çeşitli senaryolar ekleneceği belirtilmişti. Öyle olursa güzel olur, oynanabilir olur.
-
Selam hocam,
Cevap için teşekkürler Aslında görev olarak eklenebilecek çok fazla seçenek var. Yolcu taşıma dışında yangın söndürme, kurtarma, kargo uçağı vs. Hatta pilot kariyeri bile yapılabilir.
Dediğiniz gibi yenisinde senaryo modu olur umarım.
ben 1.300 saat oynamışım. bence esprisi var :)
uçakları seviyorsan tabi
-
Sivil havacılığa, ucaklara ilginiz, tutkunuz ve bilginiz de varsa bir airliner ile tamemen gerçeğe dayalı cold and dark pozisyonundan başlayıp operasyonel uçuş planı usullerine göre seyrüsefer uçuş gerçekleştirmek bir başka değişle hwrhangi bir amaç taşımasa bile A noktasından kalkıp B noktasına varmak bile müthiş bir haz veriyor insana.
Tabi havacılığa ilginiz yoksa bu söylediklerim anlamsız boş ve sıkıcı gelecektir muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 12 Temmuz 2024; 22:5:38 >
Aslında uçakları seviyorum ama amaçsız sıkar gibi. O kadar oynamak için pilotluğa özel ilgi olması lazım herhalde :)
Uçakları severim ama havacılığa özel bir ilgim yok. Dediğiniz gibi pilotluğa ilgisi olanları vs o şekilde de eğlendirir mutlaka. Ben daha çok kısa boş zamanlarımda eğlenceli vakit geçirmek istediğim için amaçsız sıkılacağımı düşünüyorum. Ama fırsatım olunca yine de deneyeceğim bakalım.
FS 98 yüzünden bu seriye bi önyargım var, aşırı zor ve direk sim olduğu için zamanında sanal uçuş isteğimi ciddi baltalamıştı. O yüzden ilk olarak gamepadle oynanıp oynanamadığını sordum :)
O halde FS 2024'ü beklemelisiniz. Bu yıl içerisinde geliyor. Arama ve kurtarma tarımsal havacılık, vip charter uçuşları gibi bir dizi görevler içerecek.
Ayrıca gamepad ile oynamak son derece kolay.
https://m.youtube.com/watch?v=rvzlC4iCtns&pp=ygUPZnMgMjAyNCB0cmFsaWVy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 15 Temmuz 2024; 17:0:59 >
Tam aradığım şey, grafikler de harika görünüyor. Beklemedeyim :)
Arkadaşlar merhaba, Flight Simulator 2020 de sizin de oyundayken kamera ekranınız değişip kafasına göre iniş takımı açma, gaz kesme, flap açma, otomatik pilottan çıkarma gibi rastgele sorunlar oluyor mu?
Bu sorunu yaşayan varsa ve çözümü bulduysa lütfen söyleyebilir mi? kafayı yiyeceğim bu yüzden simülatörden soğudum yada bunun gerçek bir nedeni varsa bileyim de içim rahatlasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casus59 -- 4 Ağustos 2024; 14:18:43 > -
Bende öyle bir sorun yok ancak acaba bazı tuşlar birden çok kontrole atanmış olabilir mi?
bir ara bendede oluyordu. sonra yeni güncelemelerden sonra düzeldi.
nasıl oldu düzeldi bende bilmiyorum.
ama öneri olarak eğer oyunda extra gaz kolu joystick veya pedal kullanıyorsanız. onları bi takıp çıkartmanızı yada portlarını kontrol etmenizi öneririm.
birde uçuş sırasında yardımcı öğelerin açık olup olmadıklarını kontrol edin derim.
-
Merhaba ben de çok hevesliyim Thrustmaster airbus seti de aldım ama bi türlü beceremiyorum , kaynaklar parça parça bir bütün olarak bulamıyorum . Oyundaki görevleri zar zor yaptım ama ilerleme pek kat edemedim . Acaba yardımcı olabilirmisiniz discord olur kaynak olur .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 5 Ağustos 2024; 12:48:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyi beceremediğinizi detaylı sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız burada. Konu gerçek havacılıkla ilgili olduğu için herkesin bilgisi bir yere kadar ancak idare ediyor.
-
Örneğin ilk başta flight plan oluşturma , bazı videolar izledim bir kaç web sitesinde oluşturuyorlar oluşturdukları planı ortadaki el bilgisayarına giriyorlar ben bunu yapamadım . İls yaklaşma ve vor yaklaşma farklı şeyler mi ? İlk plan oluşturmayı öğrenmem gerekiyor galiba . İlk olarak yapılan ayarlamalar gibi gerçekten karışık ama yapmakda istiyorum .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X