Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
84
Favori
213.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havacılığa dair pek bilgim yok ancak bu oyunun vermiş olduğu özgürlük hissiyatı başka bir seviye.

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt

Çok mu saçma bir soru sordum kimse cevap vermedi soruma :)

• Fazla Xbox kullanıcısı yok maalesef

msfsde kariyer modu en büyük eksikliklerden biri. Bazı 3rd party programlar var ama pek iş gördüğünü düşünmüyorum. Xbox’ta onlar da yok.

aşağıdaki linki oylarsanız kariyer modu önceliklenme ihtimali artar

https://forums.flightsimulator.com/t/missing-career-mode-passengers/144759

• GUERRA kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim hocam.

• Flight Simulator 2024 duyurulmuş. Kariyere odaklanmışlar. Baya iyi görünüyor fragman.

Xboxyoutube
    Microsoft Flight Simulator 2024 - Announce Trailer - 4K
    https://www.youtube.com/watch?v=p3xp-SnZDoY&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Trailera bastım eksiyi. Mevcut 2020 serisine ekleyebilecekleri şeyleri "2024" diye satmaya çalışacaklar. Grafikler bile aynı muhtemelen uçaklar da aynı olacak (iniBuilds). Sen daha mevcut serideki sorunları çözememişsin kalkmışsın "yenisini" çıkarmaya çalışıyorsun. Önce weather radarı çözün, fizik sorunlarını çözün, afcad eksiklerini tamamlayın. Microsoft yine para kazanma derdine düşmüş. 2020 serisi için 10 yıl geliştirme garantisi vermişlerdi seneye bu sözü kaldırırlar ve 2024den devam ediyoruz derlerse şaşırmam.

• Elma kullanıcısına yanıt

Hocam Game Pass'a uğruyor zaten. İlla "satacaklar" diye bakmaya gerek yok bence.

• Oyunda görev bazlı mod var mı arkadaşlar? Eski Flight Simlerde görev vs yoktu ve full simülasyondu. Bunda Ace Combat vs gibi daha arcade takılma imkanı var mı? Gamepadle oynanabiliyor mu mesela?

• PC de gamepad ile ilk defa oynuyorum. Ama kontroller aşırı ters ve kötü geldi. İçerden bakarken lövyeyi döndürünce kamera da sağa sola gidiyor. Cessna'yı bile uçuramadım doğru düzgün.

• Msfs 2024 duyuruldu
    Dlc değil ayrı bir oyun olacakmış
    Çarşı fena karıştı

• mevcut addon ların 2024 e gelmesini bekleyeceğiz bir de. fs 2020 desteği de kalkar bu gidişle. trailer da pek sarmadı açıkçası.

• md11 M kullanıcısına yanıt

Var olan teknik yeterliliklerini sonuna kadar kullanıyorlar. Eskiden FS98,FS200,FS2004,FSX diye birkaç yıl aralıkla sürümler çıkartılırdı aynısına döndü olay. FS2004 ile FSX arasında 3 yıl var ama çok fazla grafik farkı var mesela.

• Soke oldum şimdi sizin mesajınızı okuyunca. Ben, 2024 yılı içerisinde eklenecek çeşitli senaryo görevlerinin yer aldığı ücretsiz bir genişleme paketi geliyor diye zannediyordum.

Daha da beterini yapıp FS 2020 desteğini keserlerse çok büyük rezillik olur.

• addon üreticilerinin cevaplarına göre 2020deki addonların hepsi 2024de kullanılabilecekmiş. 2024 çıktığı gün game passe gelecek ancak o gün hemen 2020yi game passden kaldırırlarsa o da problem olur.

• 2024 2020 nin görev eklenmiş hali

• Uçuşlarımdan ortaya karışık SSler. GSX aldım bu arada yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok güzel sorunsuz eklenti tavsiye ederim.

• İsmail Ünalyoutube
    Gaziantep - Antalya Return Flight Sun Express Real Ops - Full Sector ATC Vatsim
    https://www.youtube.com/watch?v=ZXPdVW925kM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 18 Haziran 2023; 17:29:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elma kullanıcısına yanıt

SS'leri hangi kamera ayarıyla alıyorsunuz? Showcase'lerde mi? Ben bir türlü bu kadar güzel ss alamıyorum. Ek olarak dış kamera açılarında hud'ları yok edemiyorum.

• Kubilay S. kullanıcısına yanıt

Simülasyonun showcase kamerası ile çekiyorum ayar kımsından da 'drone focus mode'u auto yapıyorum o kadar. Görüntü için ekstra başka bir şey kullanmıyorum. HUDları ise Assistance Options kısmından kapatabilirsiniz. Ekranın üst orta kısmındaki menü barını gizlemek için bu eklentiyi kullanıyorum;

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]flightsim.to
    No Handle Bar for Microsoft Flight Simulator | MSFS
    https://flightsim.to/file/9900/no-handle-bar
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.